Mig-29

Mig-29

Son dakika MiG-29 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MiG-29 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MiG-29 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mig-29

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mig-29 gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 mig-29 haberi bulunmuştur. Tüm mig-29 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Türk fotoğrafçının F-16 fotoğrafı, 2023'ün en iyisi
Türk fotoğrafçının F-16 fotoğrafı, 2023'ün en iyisi NATO Hava Komutanlığı'nın aralık ayında 2023 yılına ait savaş uçağı fotoğraflarını içeren 4 turdan oluşan yarışmasında ilk turu kazanan Cem Doğut'un Polonya Hava Kuvvetleri'ne ait F-16'ların fotoğrafı, 2023'ün en iyi hava fotoğrafı seçildi.
28.12.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit...
'Karton uçak' savaşta ilk kez kullanıldı! Radardan kaçabiliyor, fiyatı uygun, kurulumu basit... Ukrayna Güvenlik Servisi Rusya'nın Kursk havaalanına düzenlenen saldırıda 'karton drone'ların kullanıldığını duyurdu. Söz konusu saldırıda 5 Rus savaş uçağının vurulduğu öğrenilirken, analistler 'karton uçak' adı verilen droneların Ukrayna için uygun maliyetli bir seçenek olduğunu belirtiyor.
30.08.2023 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı
'Anadolu Kartalı Tatbikatı'na, Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığınca düzenlenen 'Uluslararası Anadolu Kartalı Eğitimi', tatbikatına Bayraktar Akıncı TİHA ilk kez katıldı. Eğitim merkezindeki tatbikatı, yerli ve yabancı basın mensupları ilgiyle takip etti.
29.06.2022 Gündem
Selçuk Bayraktar, MİG-29 AKINCI ile uçtu
Selçuk Bayraktar, MİG-29 AKINCI ile uçtu TEKNOFEST Azerbaycan'a katılmak için Bakü'ye giden T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait Rus yapımı savaş uçağı MiG-29 ile uçtu. Bayraktar'ın uçtuğu MiG-29, Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA ile kol uçuşu gerçekleştirdi.
25.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı...
Almanya tarihinde böylesi görülmedi! Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya başladı... Ukrayna topraklarının işgalinden sonra ABD, NATO ve AB ortak bir tavır sergileyerek Rusya’nın yaşanan savaşa karşı birlik olmuştu. Bu geniş birlikteki ilk çatlaksa Almanya’nın hamleleriyle açıldı. Rus gazı satın alma ve yaptırımlara katılma konusunda sürüncemede kalmış gibi görünen Olaf Scholz hükümeti için tehlike çanları çalmaya çoktan başladı…
20.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük
Rusya Savunma Bakanlığı: Donetsk bölgesinde Ukrayna’ya ait bir MİG-29 savaş uçağı düşürdük Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde bir MİG-29 savaş uçağının düşürüldüğü duyuruldu.
19.04.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Moskova intikamı ağır oldu! Zelenski uyarmıştı: Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı...
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Moskova intikamı ağır oldu! Zelenski uyarmıştı: Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı... Ukrayna ile Rusya arasında kanlı çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Moskova isimli savaş gemisi batırılan Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırılarını artırdı. Büyük kentleri hedef alan bu strateji 'Putin'in intikamı' olarak anılırken Rusya'dan dünyayı ayağa kaldıran bir görüntü geldi. Mariupol kenti ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. 'Teslim olun' çağrısı yapan Moskova şartlarını açıkladı ve saat verdi. Ukrayna'dan beklenen cevap geldi. Kiev'den peş peşe Mariupol açıklamaları geldi. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, 'Ukrayna’ya ait 2 adet MİG-29 savaş uçağı düşürüldü' dedi. Rus ordusu Ukrayna’da sivil yerleşimleri hedef almaya devam ediyor. Rus ordusu, Ukrayna’nın Syevyerodonetsk kentindeki Ortodoks kilisesini vurdu.
18.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İki uçağı birden vurdular, Zelenski itiraf etti! Çok ağır darbe, Putin bu kez... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi. Resmen açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon talimatı vermesiyle başlayan Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de bulunan bir silah fabrikasının imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mariupol'de 400'e yakın yabancı askerin kuşatıldığı bilgisini de paylaştı. Konaşenkov, “Ukrayna’ya ait 2 adet MİG-29 savaş uçağı düşürüldü” dedi. Öte yandan Mariupol kenti ile ilgili Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe flaş açıklamalar geldi. Rusya kenti ele geçirdiğini ve Ukrayna birliklerinin tek bir bölgede hapsolduğunu duyurdu. 'Teslim olun' çağrısı yapan Moskova şartlarını açıkladı. Zelenski'den itiraf gibi sözler gelirken, Ukrayna Başbakanı Denis Şmihal, Rus ordusu kuşatması altındaki Mariupol kentinin düşmediğini ve oradaki askerlerin sonuna kadar savaşacağını söyledi. İşte Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri...
17.04.2022 Dünya
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı
Kiev Hayaleti 10 Rus uçağını düşürdü Ukrayna ordusu görüntüsünü yayınladı Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı savaş sürerken Ukrayna ordusu, 'savaş sırasında 10 Rus jetini düşüren' pilotun görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladı. 'Kiev’in Hayaleti' olarak anılan gizemli pilotun verdiği tehdit gibi mesaj, gündeme bomba gibi düştü.
12.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Rus Hava Kuvvetleri son 24 saatte Ukrayna’daki 158 askeri unsuru vurdu
Rusya Savunma Bakanlığı: Rus Hava Kuvvetleri son 24 saatte Ukrayna’daki 158 askeri unsuru vurdu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov,“Rus Hava Kuvvetleri son 24 saatte Ukrayna’daki 158 askeri unsuru vurdu” dedi.
8.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi?
Rus uçaklarının kabusu Ukrayna halkının umudu oldu! Kiev Hayaleti efsane mi, gerçek mi? Rusya - Ukrayna savaşı 5. gününde de devam ederken 'Kiev Hayaleti' Ukraynalıların umudu oldu. Rus uçaklarının kabusu olarak anılan 'Ghost of Kyiv' (Kiev Hayaleti) Ukrayna halkının umudu oldu. Savaşın ilk gününde tek başına 6 Rus savaş uçağını vurarak düşürdüğü iddiaları sonucu gizemli bir Ukraynalı pilot kahraman ilan edildi. Kahramanlık hikayesi hem sosyal medyada hem de haber başlıklarında yayılan, görevini tamamladıktan sonra ortadan kaybolan "Kiev'in Hayaleti" kim?
28.02.2022 Dünya
Bayraktar TB2 insansız hava araçlarına Irak talip! MİG-29 savaş uçağı yerine Türk İHA'sı...
Bayraktar TB2 insansız hava araçlarına Irak talip! MİG-29 savaş uçağı yerine Türk İHA'sı... Bayraktar TB2 insansız hava aracı bir çok ülkenin gündeminde. Rus basınında yer alan haberde, Rusya'dan MİG-29 savaş uçağı almaya karar veren Irak yönetiminin bu kararından vazgeçerek Türkiye’den Bayraktar TB2 tipi insansız hava aracı (İHA) almaya karar verdiği iddia edildi.
6.12.2021 Dünya
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı!
İki ülke arasında gerilim tırmanıyor! Görüntüler yayımlandı! Çin'in Hindistan sınırına "H-6K" tipi uzun mesafe stratejik bombardıman uçağı konuşlandırdığı öne sürüldü.
16.11.2021 Dünya
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi Son dakika haberi... Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı başladı. Sabah erken saatlerden itibaren alana akın akın ziyaretler gerçekleşti. TSK akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gençler sayesinde bağımsız güçlü Türkiye hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST'te dereceye giren takımlara 5 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak” ifadelerini kullandı.
21.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyada açık ara farkla rekor şekilde başvuru aldı
Selçuk Bayraktar: TEKNOFEST dünyada açık ara farkla rekor şekilde başvuru aldı Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl bir dizi sürprizle ziyaretçilerini ağırlayacak. TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin de aralarında bulunduğu 72 paydaşın destekleriyle İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yarın başlayacak ve 26 Eylül'de sona erecek.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknofest gösteri programı! Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? Teknofest nerede?
Teknofest gösteri programı! Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? Teknofest nerede? Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarın dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Peki, Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? İşte Teknofest gösteri programı…
20.09.2021 Gündem
MSB saat verdi ve duyurdu: İstanbul’da gözünüz gökyüzünde olsun
MSB saat verdi ve duyurdu: İstanbul’da gözünüz gökyüzünde olsun MSB, Türk Hava Kuvvetleri ve Azerbaycan Hava Kuvvetlerine ait uçakların yarın saat 11.00-11.30 İstanbul Boğazı üzerinde selamlama uçuşu gerçekleştireceğini açıkladı
19.09.2021 Gündem
Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü
Rusya'da Su-24 savaş uçağı düştü Rusya'nın Perm bölgesinde "Su-24" tipi savaş uçağının düştüğü bildirildi.
27.08.2021 Dünya
Rusya'da savaş uçağı düştü: 1 ölü
Rusya'da savaş uçağı düştü: 1 ölü Rusya'nın Astrahan bölgesinde Mig-29 savaş uçağının düştüğü ve pilotun hayatını kaybettiği bildirildi.
18.08.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mig-29 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mig-29 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.