Mevlüt Karakaya

Mevlüt Karakaya

Son dakika Mevlüt Karakaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mevlüt Karakaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mevlüt Karakaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mevlüt Karakaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mevlüt karakaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 mevlüt karakaya haberi bulunmuştur. Tüm mevlüt karakaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma Kurban Bayramı'nın 2'nci günü yapılacak.
27.06.2023 Gündem
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı
Patlamada şehit olan işçiler, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
13.06.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu Ankara-Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kızı Aybike Özer’in Cihangir Özer ile nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.
12.06.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var
Bakan Özer: Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Tüm vatandaşlarımızın matematik öğrenmeye ihtiyacı var. Çünkü matematik, hayatı anlamanın en önemli enstrümanı. Matematik hepimiz için vazgeçilmezdir” dedi.
22.08.2022 Siyaset
MHP'li Karakaya: Atatürk sağ olsaydı tek bulunacağı adres MHP olurdu
MHP'li Karakaya: Atatürk sağ olsaydı tek bulunacağı adres MHP olurdu MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, "Bugünkü CHP'nin ne Atatürk ile ne de onun ilke ve ülküleriyle uzaktan yakından bir alakası yoktur. Eminim ki bugün Atatürk sağ olsaydı ve bir partide bulunma ihtiyacı duysaydı tek bulunacağı adres MHP olurdu" dedi.
13.03.2022 Siyaset
New York'ta Türk bayrağı göndere çekildi
New York'ta Türk bayrağı göndere çekildi ABD'nin New York kentinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Manhattan'da bayrak çekme töreni düzenlendi.
29.10.2021 Dünya
Anket şirketlerine kritik düzenleme! Artık değişiyor, 10 kat cezası var
Anket şirketlerine kritik düzenleme! Artık değişiyor, 10 kat cezası var Kamuoyu araştırması yapan şirketlere sıkı denetim geliyor. MHP’nin TBMM’ye sunduğu kanun teklifi onaylanırsa anket firmaları; yayınlanan bir araştırmayı kim için yaptığını, finansmanının kim olduğunu ve tutarını belgelenmek zorunda kalacak. Teklifte koşullara uymayan kuruluşa, araştırmayı yapmak için aldığı ücretin 10 katına kadar idari para cezası kesilecek.
22.09.2021 Siyaset
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı
AK Parti ve CHP'nin bayramlaşmasında aşı çağrısı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerin temsilcileri video konferans ile bayramlaştı. AK Parti heyetinin CHP heyeti ile bayramlaşmasında vatandaşa aşı çağrısı yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, "Tüm yurttaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz" derken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, "Aşı olmayanlar var olduğu müddetçe bu hastalığı tamamen yenme imkanına sahip değiliz" ifadelerini kullandı.
21.07.2021 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: 135 bin 916 FETÖ operasyonu yapıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz'dan bu yana bakanlık olarak 135 bin 916 FETÖ operasyonunda 312 bin 121 gözaltı yaptık. Şehit verdiğimiz pırıl pırıl çocuklarımız hesabını bunlardan soruyoruz." dedi.
15.07.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu
MHP lideri Bahçeli'nin yeni A Takımı belli oldu MHP'nin 15 kişilik Başkanlık Divanı listesi belli oldu.
26.03.2021 Siyaset
Siyasi parti heyetleri, video konferansla bayramlaştı
Siyasi parti heyetleri, video konferansla bayramlaştı Ankara'da siyasi partilerin heyetleri, corona virüs salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı.
1.08.2020 Siyaset
AK Partili Hamza Dağ: Nerede bu oylar?
AK Partili Hamza Dağ: Nerede bu oylar? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, anket şirketlerinin algı operasyonu yaptığına dikkat çekerek, "Bir iki firma, bunlar yeni kuruldu. Bir güvenilirlikleri yok. Onlar bir anket açıklıyorlar hem Türkiye, hem de belediyelerle ilgili. Yıllardır anket işi yapan ama duygularını, dünya görüşlerini bu anket işine zaman zaman karıştıran arkadaşlar da var." dedi.
15.06.2020 Gündem
Emre Kınay'dan çok konuşulacak Akşener itirafı
Emre Kınay'dan çok konuşulacak Akşener itirafı Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Kadıköy Belediye Başkan Adayı olan tiyatrocu Emre Kınay, Meral Akşener ile "Milliyetçilik" konusunda ayrıştıklarını söyledi. Kınay, adaylık sürecinde Akşener'e "Milliyetçileri kapıdan içeri sokmam" dediğini, Akşener'in bunu kabul ettiğini ifade etti.
18.05.2020 Yaşam
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Onbaşı Umut Coşkun son yolculuğuna uğurlandı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde yaralanmasının ardından kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı.
22.10.2019 Gündem
Bahçeli'den operasyon mesajı: Fırat'ın doğusuna Türk milletinin mührü vurulmalıdır
Bahçeli'den operasyon mesajı: Fırat'ın doğusuna Türk milletinin mührü vurulmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür mitinglerinin onuncusunu Erzincan’da yaptı. Erzincan’da halka hitap eden Bahçeli, “İstiyorlar ki hükümet düşsün Türkiye tökezlesin. Terör örgütüyle kucaklaşan CHP'nin gittiği yol, yol değildir. Yeni hükümet sisteminden geriye dönüş yoktur” dedi.
14.09.2019 Siyaset
Beştepe dakika dakika takip ediyor
Beştepe dakika dakika takip ediyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı Cumhurbaşkanlığı yakından takip ediyor.
21.04.2019 Gündem
Mehmet Özhaseki: CHP'li ve İYİ Partili kardeşlerime sesleniyorum...
Mehmet Özhaseki: CHP'li ve İYİ Partili kardeşlerime sesleniyorum... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki,"Ben CHP'li sosyal demokrat kardeşlerime sesleniyorum; İYİ Parti'de milliyetçi olduğunu söyleyen kardeşlerime sesleniyorum; elinizi vicdanınıza koyun. Allah, bu 'Kürdistan' diyenleri sevindirmesin. Bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermesin. 'Kürdistan' diyenlerle aynı sandığa lütfen oy atmayın" dedi.
29.03.2019 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini
MHP lideri Bahçeli'den seçim tahmini Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerine ilişkin, "Bugüne kadar 5 defa bir araya geldik. Saat 16.00'da 40 ya da 50 dakika ama bazı konularda kararlar alındıktan sonra bizden uygulamada hata olmaz. Sayın Cumhurbaşkanından da...Cumhurbaşkanı ile bizler arasındaki bu 5 diyalog dahi yaklaşmayı ve kanka olmayı gerektirdi. Şu an kanka halindeyiz." dedi. Bahçeli ayrıca, Cumhur İttifakı'nın mahalli idareler seçimleri sonrasında inancım odur ki oyu yüzde 52'nin üzerinde olacaktır" tahmininde bulundu.
23.03.2019 Siyaset
Mevlüt Karakaya: CHP ve HDP geçmişte de ittifak yaptı!
Mevlüt Karakaya: CHP ve HDP geçmişte de ittifak yaptı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya; "Herkes biliyor ki CHP ve HDP geçmişte de ittifak yaptı, bugün de bu ittifak devam ediyor." açıklamasında bulundu.
17.03.2019 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım İsviçre'ye gitti
TBMM Başkanı Yıldırım İsviçre'ye gitti TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Meclis Başkanlığına 3 aylık süre içinde 355 kanun teklifi verilmiş. Bunlardan 352'sini ilgili komisyonlara havale etmişiz." dedi.
12.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mevlüt Karakaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mevlüt karakaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.