Mesudiye

Mesudiye

Son dakika mesudiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesudiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesudiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesudiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesudiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 296 mesudiye haberi bulunmuştur. Tüm mesudiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay
Çamaşır topladığı çatıdan düşen Zeynep, öldü! Kahreden olay Bursa'nın İnegöl ilçesinde, çamaşırları topladığı 3 katlı binanın çatısından düşen Zeynep Kübra Tokmak (14), yaşamını yitirdi.
4.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay
Ordu’ya ikinci 'kayak merkezi' için bakanlıktan onay Ordu'da ikinci kayak merkezi için hazırlanan projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 'uygun' raporu verildi. Uludağ ve Palandöken gibi önde gelen kayak merkezlerine rakip olması hedeflenen proje kapsamında 2 bin 700 rakımda bulunan Göndeliç Tepesi’nde 4 bin hektar alan üzerine Çambaşı Kayak Merkezi'nden sonra denize en yakın ikinci kayak merkezi inşa edilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’nun avantajı denize, havalimanına en yakın kayak pistinin olması. Denizden çıkan kimse aynı gün yayla turizmine geçmiş olacak” dedi.
3.12.2023 Gündem
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı Aydın'da kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.
16.01.2023 Yaşam
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de 4.2 büyüklüğünde deprem Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.01.2023 Yaşam
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı?
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı? Ordu TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Ordu kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? TOKİ Ordu kura çekimleri bugün saat 10:00'da başlayacak. Ordu ilinde isim listesinin belli olmasıyla hak sahipleri rahat nefes alacak. Ev sahibi umudu yaşayanlar Ordu kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? Fatsa, Merkez, Ünye, Akkaş, Çamaş, Çaybaşı, Mesudiye isim listesi belli oldu mu? İşte Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları…
16.12.2022 Ekonomi
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Ordu için kura takvimi belli oldu. Toplam 436 konutun çekilişi Ordu Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda yapılacak. Çekilişler internetten canlı yayınlanacak. Ordu için TOKİ başvurusu yapan yüzlerce kişi kura tarihini ve canlı yayın bilgilerini araştırıyor. Peki, Ordu TOKİ kura çekimi ne zaman? Ordu TOKİ sonuçlarına nereden bakılır? TOKİ Ordu kura sonuçları canlı yayın izleme linki!
15.12.2022 Ekonomi
Eşini 6 yerinden bıçaklayan koca: Annemin kredi kartlarını kullandı
Eşini 6 yerinden bıçaklayan koca: Annemin kredi kartlarını kullandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Nurgül Ç. (23), tartıştığı eşi Meriç Ç. (29) tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Meriç Ç.'nin ifadesinde, "Annemin kredi kartlarını kullanıyordu. Sinirlenip bıçakladım" dediği öğrenildi.
1.12.2022 Yaşam
2 kişiyi tüfekle rehin alan sanık: Eylemlerim yanlış anlaşıldı
2 kişiyi tüfekle rehin alan sanık: Eylemlerim yanlış anlaşıldı Eskişehir'de, silah zoruyla gasbettiği komşusunun aracıyla gittiği akaryakıt istasyonunda çalışan Halit Aladağ ile yoldan geçen İrfan Poltara'yı tüfekle rehin aldıktan sonra jandarma tarafından bacağından vurularak yakalanan Sabahattin Yenigün (22), ilk kez hakim karşısına çıktı. Yenigün, savunmasında, "Yapmış olduğum eylemler yanlış anlaşıldı. Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermekten dolayı çok üzgün ve pişmanım" dedi.
15.11.2022 Yaşam
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu!
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu! 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen yarışma, 30 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster'de "Başrolünde Şener Şen'in olduğu 'Selamsızlar Bandosu' adlı filmin hikâyesinin geçtiği kurgusal kasabanın adı nedir?" sorusunda seyirci jokerini kullanarak, sonuca güvenen yarışmacı ters köşe oldu.
31.10.2022 Magazin
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı...
Datça'da orman yangını! Bakan Kirişci canlı yayında duyurdu, yangın kontrol altına alındı... Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan ve 600 hektar alanda etkili olan orman yangını ile ilgili iyi haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci "Datça'daki yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor" dedi. 24 saat boyunca söndürülme çalışması devam eden yangından etkilenen 7 kişi tedavi görüyor, 4'ü ağır toplam 10 ev hasar aldı.
14.07.2022 Gündem
Datça yangınında son durum ne? Datça’da orman yangınının çıkış nedeni ne?
Datça yangınında son durum ne? Datça’da orman yangınının çıkış nedeni ne? Muğla’nın Datça ilçesinde çıkan orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen alevler bazı yerleşim yerlerine sıçradı. Marmaris Datça yolu trafiğe kapatıldı. Peki, Datça’da orman yangınının çıkış nedeni ne? Datça’da orman yangını söndürüldü mü? İşte Datça yangınında son durum…
14.07.2022 Gündem
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı
Muğla Datça'da orman yangını! Korkunç ihmal, nedeni ortaya çıktı Muğla'nın Datça ilçesi Mesudiye Mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin tüm müdahalesine rağmen alevler bazı yerleşim yerlerine sıçradı. Son bilgilere göre 20 ev tahliye edildi. Ekiplerin müdahalesi sürerken, dumandan etkilenen 2 orman işçisi ve ayağı burkulan 1 orman işçisi hastaneye kaldırıldı. İlk belirlemelere göre orman işçilerinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.. Yangına 18 helikopter 7 uçak müdahale ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gece görüşlü yangın söndürme helikopterlerinin ilk kez Datça yangınında kullanılarak test edileceğini açıkladı. Öte yandan Çeşme'de çıkan orman yangının ise sebebi belli oldu. İşte yangınla ilgili son dakika gelişmeleri...
13.07.2022 Gündem
Datça'daki orman yangınına havadan müdahale!
Datça'daki orman yangınına havadan müdahale! Muğla'nın Datça ilçesinde 12.21'de çıkan orman yangınına ilk müdahalenin 12.35'te yapıldığı bildirildi. Orman yangınına takviye olarak 2 söndürme uçağı, 5 helikopter, 55 arazöz, 93 iş makinesi ve 400 orman işçisi gönderildi. Alevlerin ilerlediği Mesudiye Mahallesi Döşeme mevkinde bir ev yadı, o bölgedeki evler de tedbir amacıyla tahliye edildi.
13.07.2022 Haber
Datça yangını 13 Temmuz 2022! Datça yangını söndü mü, devam ediyor mu?
Datça yangını 13 Temmuz 2022! Datça yangını söndü mü, devam ediyor mu? 13 Temmuz Datça yangını ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Datça'nın Mesudiye Mahallesi, Hava Radar mevkindeki kızılçam ağaçlarıyla kaplı ormanda saat 12.30 sıralarında Yangın çıktı. Peki, Datça yangını söndü mü? Datça yangını devam ediyor mu? İşte Datça yangını 13 Temmuz 2022…
13.07.2022 Yaşam
Datça nerede, hangi ile bağlı, bölge olarak neresi? Datça belediyesi hangi partinin?
Datça nerede, hangi ile bağlı, bölge olarak neresi? Datça belediyesi hangi partinin? Datça hangi ilde, Datça nerede, Türkiye’de hangi ilin ilçesi? Datça ilçesinde çıkan orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle büyüyen yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor. Peki, Datça belediyesi hangi partinin?
13.07.2022 Yaşam
Datça’da orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyor, bölgedeki evler tahliye edildi
Datça’da orman yangını çıktı! Ekipler müdahale ediyor, bölgedeki evler tahliye edildi Muğla’nın Datça ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına emniyet ve jandarma ekipleri de müdahale ederek, alevlerin yayılmasını önlemeye çalışıyor. Yerleşim yerlerine yakın bölgede devam eden yangın nedeniyle vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Bölgedeki evler tedbir amaçlı tahliye edildi. Muğla Valiliği'nden orman yangını ile ilgili yapılan açıklamada alevlerin kontrol altına alınabilmesi için tüm imkanların seferber edildiği belirtilirken, "Datça Mesudiye Kocadağ mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıkmıştır. Şiddetli rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangınına 9 helikopter, 5 uçak, 20 arazöz, 9 su tankeri, 3 dozer ile müdahale edilmektedir. Yangını en kısa sürede kontrol altına almak için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Bölgeye çok sayıda hava ve kara ekibi yönlendirilmiştir. Yerleşim yerlerini yangından korumak için gerekli tedbirler ekiplerimizce alınmaktadır" denildi.
13.07.2022 Yaşam
Datça'da açıklarında 4 büyüklüğünde deprem
Datça'da açıklarında 4 büyüklüğünde deprem Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Richter ölçeğine göre, 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.07.2022 Gündem
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere adliyeye geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
31.05.2022 Gündem
Motosikletle selfie kazası: 2 yaralı
Motosikletle selfie kazası: 2 yaralı Bursa'da, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü Onur T. (16), arkasındaki arkadaşı Mehmet Can F. (16) cep telefonuyla selfie yaparken aracın kontrolünü kaybetti. İstinat duvarına çarpan motosikletin yağmur suyu kanalına düşmesiyle araçtaki 2 kişi yaralandı.
27.05.2022 Yaşam
Datça açıklarında korkutan deprem!
Datça açıklarında korkutan deprem! Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
14.05.2022 Yaşam
Akdeniz'de korkutan deprem! Muğla fena sallandı
Akdeniz'de korkutan deprem! Muğla fena sallandı Akdeniz’de, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
13.05.2022 Yaşam
Kaza sonrası kendisine tepki gösterenlere palayla saldırdı, sonra ateş açtı
Kaza sonrası kendisine tepki gösterenlere palayla saldırdı, sonra ateş açtı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, iki otomobilin karıştığı hasarlı trafik kazasının ardından sürücüler arasında çıkan tartışma, mahallelinin de karışmasıyla arbedeye dönüştü. Sürücülerden biri, kendisini bağırmaması yönünde uyaran mahalleliden 2 kişiye önce palayla saldırdı, ardından da belindeki tabancayı çıkartıp ateş etti. Ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
5.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mesudiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesudiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.