Mesud Barzani

Mesud Barzani

Son dakika mesud barzani haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesud barzani ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesud barzani haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesud Barzani

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesud barzani gelişmeleri de dahil olmak üzere 755 mesud barzani haberi bulunmuştur. Tüm mesud barzani haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar: Önümüzdeki dönemde çok önemli gelişmelere sebep olabilecek
Bakan Akar: Önümüzdeki dönemde çok önemli gelişmelere sebep olabilecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Önümüzdeki dönemde Türkiye-Irak, Türkiye-Erbil iş birliği, terörle mücadele konusunda çok önemli birtakım gelişmelere sebep olabilecek. Hem bölgesel yönetim hem de Bağdat ile yapacağımız iş birliği sonucunda teröristlerin sonunu getirmekte kararlı olduğumuzu söyleyebiliriz." dedi.
20.01.2021 Siyaset
Bakan Akar: Bütün mücadelemiz terör örgütüne ve teröristlere karşı
Bakan Akar: Bütün mücadelemiz terör örgütüne ve teröristlere karşı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile eski IKBY Başkanı ve KDP lideri Mesud Barzani ile ayrı ayrı görüştü. Bakan Akar, "Bütün mücadelemiz terör örgütüne ve teröristlere karşı. Aramızdaki iş birliğini daha da güçlendirmeli ve terör örgütü PKK karşısında beraberce kararlı bir şekilde durmalıyız." dedi.
19.01.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Mesud Barzani ile görüştü!
Bakan Çavuşoğlu, Mesud Barzani ile görüştü! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Irak’taki temasları kapsamında eski IKBY Başkanı Mesud Barzani ve Irak Cephesi Başkanı Erşat Salihi Türkmen ile bir araya geldi.
10.06.2019 Siyaset
Son dakika... Neçirvan Barzani aday!
Son dakika... Neçirvan Barzani aday! Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanlığı'na mevcut başbakan Neçirvan Barzani aday gösterildi.
3.12.2018 Dünya
İbadi’den "Kerkük" açıklaması
İbadi’den "Kerkük" açıklaması Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Kerkük’ün merkezi yönetim güçlerince kontrol altına alınmasının birinci yıl dönümü dolayısıyla, “16 Ekim, tüm ve tek bir Irak için çalışma günüdür. Bu tarihte kimseye saldırıda bulunulmadı.” dedi.
16.10.2018 Dünya
Barzani ile Trump'ın adamından kritik görüşme!
Barzani ile Trump'ın adamından kritik görüşme! Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani, ABD Başkanı Donald Trump'ın terör örgütü DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk ile Erbil'in Salahaddin kasabasındaki konutunda bir araya geldi.
31.08.2018 Dünya
Barzani ile McGurk yeni hükümet arayışlarını görüştü
Barzani ile McGurk yeni hükümet arayışlarını görüştü Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Irak'ta yeni hükümet kurma arayışlarını görüştü.
27.08.2018 Dünya
Barzani ile McGurkı yeni hükümeti görüştü
Barzani ile McGurkı yeni hükümeti görüştü Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı ve Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani, ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk ile Erbil'in Salahaddin kasabasındaki konutunda bir araya geldi.
20.08.2018 Dünya
Barzani, IKBY seçimlerinin ertelenmesini istemiyor
Barzani, IKBY seçimlerinin ertelenmesini istemiyor Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı ve Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani, 30 Eylül'de yapılacak milletvekili seçimlerinin ertelenmesinden yana olmadıklarını, seçimlerin zamanında yapılmasını desteklediklerini açıkladı.
16.08.2018 Dünya
İbadi  ve Şii lider Sadr ittifak kurdu
İbadi ve Şii lider Sadr ittifak kurdu Irak Başbakanı Haydar el-İbadi ve genel seçimlerde en çok oyu alan Sadr Hareketi'nin lideri Mukteda es-Sadr yeni hükümet için ittifak kurduklarını açıkladı.
23.06.2018 Dünya
Son dakika... Kuzey Irak karıştı! Binlerce peşmerge sokaklara döküldü
Son dakika... Kuzey Irak karıştı! Binlerce peşmerge sokaklara döküldü Irak'ta bölgesel yönetime bağlı binlerce peşmerge, seçimlerde verdikleri oylar iptal edildiği için sokaklara döküldü.
13.06.2018 Dünya
PYD'nin muhalif Kürt siyasilere tahammülü yok
PYD'nin muhalif Kürt siyasilere tahammülü yok PYD/PKK terör örgütü, elindeki silah gücü sayesinde bölge halkı ile muhalif Kürt grupları baskı altında tutuyor ve kendilerini Kürtlerin tek temsilcisi olarak ilan ediyor.
24.03.2018 Gündem
Kuzey Irak’ta istifa depremi!
Kuzey Irak’ta istifa depremi! IKBY’de 5 kişinin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı 3 gündür süren eylemlerin ardından, hükümetteki iki muhalif parti Goran ve Kobel kabineden çekildi
20.12.2017 Dünya
İbadi 'gireriz' dedi!
İbadi 'gireriz' dedi! IKBY'de yer alan Süleymaniye kentinde dün başlayan hükümet karşıtı gösterilerde 5 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının 93'e yükseldiği bildirildi.
20.12.2017 Dünya
Silopi-Habur bölgesindeki tatbikat 3 aydır devam ediyor
Silopi-Habur bölgesindeki tatbikat 3 aydır devam ediyor Irak kuzeyinde Mesud Barzani’nin bölücü referandum hamlesi öncesi 18 Eylül'de Türkiye ile Irak askerinin katılımıyla başlatılan tatbikat bugün itibariyle 3 ayı geride bırakarak TSK'nın en uzun askeri tatbikatı oldu.
29.09.2021 Gündem
Barzani 25 milyon dolar dağıtmış
Barzani 25 milyon dolar dağıtmış Mesut Barzani, 25 Eylül’deki korsan referandumda lehine lobi için para akıttı. İstanbul’da şube açan Hollanda merkezli Free Press Unlimited (Sınırsız Medya Özgürlüğü) isimli kuruluş, 86 farklı dernek, vakıf ve 140 medya kanalıyla işbirliği yaptı. Irak’ı parçalayacak kukla devlet için 25 milyon dolar harcandı.
17.11.2017 Dünya
Barzani ABD'yle neden anlaşamadığını açıkladı
Barzani ABD'yle neden anlaşamadığını açıkladı Eski IKBY lideri Mesud Barzani, ABD'nin bağımsızlık referandumunun ertelenmesi için sunduğu öneriyi neden kabul etmediğini açıkladı.
11.11.2017 Dünya
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, referanduma Rusya'nın pozitif baktığını ifade ederek, "Belki de Ruslar ABD'den daha iyi bir dost olabilirler" dedi.
7.11.2017 Dünya
Kuzey Irak'ta pankartlar: ABD artık dostumuz değil!
Kuzey Irak'ta pankartlar: ABD artık dostumuz değil! Gayrimeşru referandum sonrası Kerkük'ü kaybeden Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde ABD'ye tepki sokağa taştı.
6.11.2017 Dünya
ABD'den son dakika hamlesi! Türkiye paniği
ABD'den son dakika hamlesi! Türkiye paniği ABD'nin IŞİD ile mücadele özel temsilcisi Brett Mc Gurk, Türkiye ile Irak’ın Peşmerge- PKK bağlantısını kesecek hamleleri üzerine Erbil’de kriz masası kurdu.
2.11.2017 Dünya
O isimden son dakika açıklamalar! 'Gizli gizli İsrail'e sattı!' Diyarbakır'a...
O isimden son dakika açıklamalar! 'Gizli gizli İsrail'e sattı!' Diyarbakır'a... Türkmen heyetindeki ITC Başkan Yardımcısı Turan, Barzani’nin 4 yıl işgal altında tuttuğu Kerkük’ten çıkan petrolu illegal yollarla İsrail’e sattığını söyledi.
1.11.2017 Dünya
ABD'den son dakika Barzani açıklaması!
ABD'den son dakika Barzani açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı, Mesud Barzani'nin görevi bırakma kararı almasından memnuniyet duyduğunu açıkladı.
30.10.2017 Dünya
'20 yılın hesabı sorulmalı!'
'20 yılın hesabı sorulmalı!' Iraklı Milletvekili Feyha Bayatlı, 20 yıldaki faili meçhuller için de Barzani’den hesap sorulması gerektiğini söyledi: Peşmerge yüzlerce sivili katletti. 700 mağdur aile bulunuyor.
30.10.2017 Dünya
İtiraf! 'Barzani'yi yanlış yönlendirdik'
İtiraf! 'Barzani'yi yanlış yönlendirdik' Fransız diplomat Frederic Tissot, Barzani'nin istifası sonrası tarihi bir itirafta bulundu.
30.10.2017 Dünya
Son dakika haberler: 'Karşılığı sert olacak!'
Son dakika haberler: 'Karşılığı sert olacak!' Kuzey Irak'tan son dakika haberleri geliyor. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi parlamentosunda dün silah sesleri duyulmuş. Bir grup protestocunun parlamento binasına girmeye çalıştığı bildirilmişti. Duhok'un Zaho ilçesinde bulunan KYB ve Goran partilerine ait binalar saldırıya uğradı. Irak Kürt Bölgesi Bakanlar Kurulu, bölgede dün gece yaşanan şiddet olaylarına karşı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Olaylara karışan herkese sert şekilde yasal karşılık verilecek" dendi.
30.10.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mesud Barzani ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesud barzani haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.