Mesir Macunu

Mesir Macunu

Son dakika mesir macunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mesir macunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mesir macunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mesir Macunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mesir macunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 mesir macunu haberi bulunmuştur. Tüm mesir macunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama
Devlet Bahçeli - Özgür Özel görüşmesi sonrası ilk açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti. Özel ve Bahçeli'nin görüşmesi 45 dakika sürdü.
7.05.2024 Gündem
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı
Cumhuriyet ateşi isimli obje nedir? Cumhuriyet ateşi objesinin anlamı CHP Genel Başkanı Özel'in Erdoğan'a Paşabahçe'nin, "Gururla" serisinden "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve Manisa’daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nden getirdiği mesir macununu hediye ettiği belirtildi. Söz konusu hediyelerin ardından Cumhuriyet ateşi isimli objenin ne olduğu, merak edilemeye başlandı.
3.05.2024 Gündem
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı
Meclis’te kayıt trafiği hızlandı 28’inci dönem parlamentosuna seçilen milletvekilleri, yemin için Meclis Genel Kurulu’nda cuma günü yapılacak özel oturum programı açıklandıktan sonra kayıt işlemlerine hız verdi.
31.05.2023 Gündem
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları!
Erkekte cinsel gücü artırmanın yolları! Birçok erkek cinsel performanslarını artırmanın yollarını arıyor. Cinsel gücü arttıran kimyasallar almak yerine basit ve doğal yollarla performansı arttırmak mümkün. Peki, erkeklerde cinsel gücü artıran yiyecekler nelerdir? Cinsel gücü arttırma yöntemleri neler? İşte erkeklerde cinsel arzuyu arttırmanın yolları!
17.03.2021 Sağlık
UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi! KPSS önlisans sınavı UNESCO sorusu!
UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi! KPSS önlisans sınavı UNESCO sorusu! KPSS ön lisans sınavı gerçekleştirildi. Adaylar, sınav sorularının cevaplarını kontrol ederek KPSS ön lisans netlerini ve puanlarını hesaplıyor. KPSS ön lisans sınavında cevabı merak edilen sorulardan biri de UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi oldu. ÖSYM tarafından KPSS ön lisans sınavında sorulan UNESCO sorusu internette araştırılan konuların başında geliyor. Peki, UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'nde Türkiye'den hangi unsurlar girmiştir? İşte UNESCO Dünya Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi!
25.10.2020 Gündem
Kış ayı geldi! Mesir macunu ve mesir çayına talep arttı
Kış ayı geldi! Mesir macunu ve mesir çayına talep arttı Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi, Yavuz Sultan Selim’in eşi Ayşe Hafsa Sultanı iyileştiren ve 41 çeşit baharattan yapılan mesir macunu ve türevlerine kış aylarıyla birlikte ilgi arttı. Yapılan bilimsel çalışmalarla mesir macununun içeriğindeki baharatların; mikrop kırıcı, mide yatıştırıcı, romatizma, iltihap, iştah açıcı, süt arttırıcı ve idrar yolları gibi rahatsızlıkların tedavisinde destekleyici bir etkisi olduğu ifade edildi.
15.12.2019 Sağlık
Talep patladı! Viyana kapılarından geçti
Talep patladı! Viyana kapılarından geçti Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, yılın 12 ayı boyunca günlük olarak hazırlanan mesir macunlarının 15 tonunu geçen yıl Avusturya'nın başkenti Viyana, İngiltere, Almanya ve Rusya’ya ihraç ettiklerini söyledi.
18.03.2019 Ekonomi
Balcı Ekrem’e kaçak pazarlamadan gözaltı
Balcı Ekrem’e kaçak pazarlamadan gözaltı İstanbul’da polis kaçak ve insan sağlığına zararlı ürünleri, “Tele pazarlama” ile satan kişilere yönelik çalışma başlattı.
18.09.2018 Gündem
Balcı Ekrem gözaltına alındı
Balcı Ekrem gözaltına alındı Televizyon ekranlarında 5 kilo balı 100 TL’ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel, kaçak cep telefonu ve elektronik eşyaları tele pazarlama yöntemiyle sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.
18.09.2018 Gündem
İstanbul'da "tele pazarlama" operasyonu
İstanbul'da "tele pazarlama" operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak ve insan sağlığına zararlı ürünleri, "tele pazarlama" ile satan kişilere yönelik operasyon düzenledi.
18.09.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: Öğretmen atamaları seçimden sonra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ataması yapılacak 25 bin öğretmen için mülakatların başladığını belirterek, "İnşallah seçimden sonra atamaların hepsini ilan edeceğiz" dedi.
29.04.2018 Gündem
Kırkağaç'ta Zara coşkusu!
Kırkağaç'ta Zara coşkusu! Manisa'nın Kırkağaç ilçesinin kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri Zara konseriyle son buldu.
13.09.2017 Kültür Sanat
Turgutlu'da Zara konseri!
Turgutlu'da Zara konseri! Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sahne alan Zara, birbirinden güzel eserleri konser alanını dolduran binlerce vatandaşla birlikte seslendirdi.
8.09.2017 Kültür Sanat
Alaşehir'de Hande Yener rüzgarı!
Alaşehir'de Hande Yener rüzgarı! Manisa'nın Alaşehir ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü, Hande Yener konseri ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
6.09.2017 Kültür Sanat
Bakan'dan İstanbullulara müjde!
Bakan'dan İstanbullulara müjde! Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlıkta dönüşümün ikinci dönemini başlattıklarını belirterek, "İstanbul'a çok mükemmel hastaneler yapıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl sonunda İstanbul'daki bütün devlet hastanelerinde odalarınız tek yataklı, banyolu olacak." dedi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Selçuk İlkan'dan unutulmaz konser!
Ahmet Selçuk İlkan'dan unutulmaz konser! Manisa'da Ahmet Selçuk İlkan'ın 40. sanat yılı anısına konser düzenlendi.
2.05.2017 Kültür Sanat
Nevruz nedir? Nevruz ne zaman kutlanır?
Nevruz nedir? Nevruz ne zaman kutlanır? Baharın gelişiyle birlikte Nevruz Bayramı'na da az bir süre kaldı. Nevruz'un ne olduğu, ne zaman kutlandığı merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte Nevruz Bayramı'na dair bilinmesi gereken tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Kış hastalıklarına karşı mesir macunu
Kış hastalıklarına karşı mesir macunu HAVALARIN soğuması ile birlikte soğuk algınlığı, grip, nezle hastalıkları da artış gösterdi. Manisa'yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, 477 yıllık şifalı mesir macununun içindeki 41 çeşit baharat ile günde bir kaşık tüketildiğinde soğuktan koruduğunu söyledi.
13.12.2016 Sağlık
Sıtmaya iyi gelen su dile geldi
Sıtmaya iyi gelen su dile geldi Osmanlılar zamânında İstanbul’da yetişen büyük velîlerdendir...
21.06.2016 Yaşam
'Bakan ile birlikte ailesinin fotoğrafını paylaştı işinden oldu' iddiası
'Bakan ile birlikte ailesinin fotoğrafını paylaştı işinden oldu' iddiası Manisa'da, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'u evlerine davet ederek çay ikramı yapan, çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Remziye Kavukçu'nun, geçici işçi olarak çalıştığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden "istihdam fazlalığı" gerekçesiyle çıkarıldığı belirtildi. AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı, protesto amacıyla müdürlük önüne siyah çelenk bıraktı
29.09.2021 Gündem
5 asırlık güneş saati
5 asırlık güneş saati MANİSA’da kubbe ve minarelerinden, şifalı olduğuna inanılan mesir macunu saçılan tarihi Sultan Camii, batı yakasında bulunan 5 asırlık güneş saatiyle de dikkat çekiyor.
9.03.2016 Yaşam
'Çocukları üşütme doğru eve'
'Çocukları üşütme doğru eve' Manisa'da 475’incisi düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nin ilk gününde Türk pop müziğinin sevilen sesi Demet Akalın sahne aldı...
22.04.2015 Magazin
Demet Akalın konseri öncesi büyük panik!
Demet Akalın konseri öncesi büyük panik! Manisa'da Demet Akalın konseri öncesinde, Valiliğin kullanılmayan yan tarafındaki kapısının önüne bırakılan şüpheli bir çanta, bomba korkusuna naden oldu.
21.04.2015 Yaşam
Yediler, içtiler lokantalara 34.3 milyar dolar bıraktılar
Yediler, içtiler lokantalara 34.3 milyar dolar bıraktılar Dünyada seyahatlerini lezzet duraklarına göre yapanların sayısı hızla artarken geçen yıl Türkiye’ye gelen 41...
28.02.2015 Ekonomi
Mesir macununa ihtiyacı olan?
Mesir macununa ihtiyacı olan? seraySever önceki gün Ömür Gedik’le İstinye Park’taki baharatçıda objektiflere takıldı...
3.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mesir Macunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mesir macunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.