Mersin Limanı

Mersin Limanı

Son dakika Mersin Limanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mersin Limanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mersin Limanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mersin Limanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mersin limanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 mersin limanı haberi bulunmuştur. Tüm mersin limanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Bakan Bolat: Mersin Limanı'nda 54 kilo kokain ele geçirildi
Bakan Bolat: Mersin Limanı'nda 54 kilo kokain ele geçirildi  Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mersin Limanı'nda gerçekleştirilen operasyonda 54 kilo kokain ele geçirildiğini, 10 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem
Türk limanları dünyanın zirvesinde! Bakan Uraloğlu duyurdu
Türk limanları dünyanın zirvesinde! Bakan Uraloğlu duyurdu Ambarlı, Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarının denizcilik yayım organı olan Lloyd's List tarafından "Dünyanın En İyi 100 Limanı” listesinde gösterilmesini değerlendiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bunun Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünün ve limanlarının uluslararası alanda ne kadar rekabetçi olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.
30.07.2023 Ekonomi
Depremzedeler için yaşam rotası: Antalya Valisi Yazıcı, operasyonun detaylarını anlattı
Depremzedeler için yaşam rotası: Antalya Valisi Yazıcı, operasyonun detaylarını anlattı Depremin vurduğu illerde kurtarma çalışmaları sürüyor. Enkaz altından yaralı olarak kurtulan bine yakın depremzedenin tedavi ve konaklama ihtiyaçlarının sağlanması amacıyla özel bir rota çizildi. Operasyonun detaylarını Antalya Valisi Ersin Yazıcı anlattı.
9.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Hatay İskenderun'da deniz seviyesi yükseldi
Hatay İskenderun'da deniz seviyesi yükseldi Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz seviyesinin yükselmesi ve sahilden iç kısma doğru ilerlemesi ile su birikintileri oluştu. Öte yandan İskenderun Limanı'nda süren konteyner yangınına müdahale sürerken son durum görüntülendi. İskenderun'da ayrıca beton blok ve demirler arasında sıkışan Mune Rezzak’ı (4) kurtarmak için yoğun çalışma yapan ekipler, demirleri keserek çocuğu yaralı çıkardı
7.02.2023 Gündem
Mersin Limanı'nda, konteyner gemisinde 48 kilo kokain ele geçirildi
Mersin Limanı'nda, konteyner gemisinde 48 kilo kokain ele geçirildi Mersin'de, polisin limanda düzenlediği operasyonda, muz yüklü konteynerde 48 kilo 800 kokain ele geçirildi; 5 şüpheli gözaltına alındı.
5.10.2022 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika sığınmacı açıklaması!
Bakan Akar'dan son dakika sığınmacı açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği konusunda yalan haberler, sahte videolar ve dezenformasyonla farklı bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, “Yapılan tüm açıklamalara, bilgilendirmelere rağmen maalesef bazıları gerçekleri anlamamakta, dinlememekte, görmemekte, duymamakta ısrar ediyorlar. Hudutların korunması milli bir meseledir. Mehmetçik hudutlarda kendisine sağlanan imkanları en etkin şekilde kullanıyor, Yapılması gerekenleri başarılı bir şekilde icra ediyor” dedi.
7.05.2022 Siyaset
Muz kolilerinin arasından çıktı! 258 kilo kokain
Muz kolilerinin arasından çıktı! 258 kilo kokain Mersin Limanı'nda, uyuşturucu madde taşındığı tespit edilen yük gemisindeki konteynerde, muz kolilerine saklanan 258 kilogram kokain ele geçirildi.
16.04.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika! Avrupa kırmızı alarma geçti: Rusya NATO'nun dibindeki üssü vurdu... Ukrayna, Rus ordusuna direnmeye devam ederken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD, Rusya'nın büyük kayıplar verdikten sonra Ukrayna'yı işgalinde Çin'den silah ve yardım istediğini iddia etti. Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin 4'üncü turu çevrim içi başladı. Moskova'nın askeri üsse gerçekleştirdiği füze saldırısı Polonya'da paniğe sebep oldu.
14.03.2022 Dünya
Rusya’dan ayçiçeği yağları gelmeye devam ediyor
Rusya’dan ayçiçeği yağları gelmeye devam ediyor Rusya’dan yola çıkan üçüncü ayçiçeği yağı yüklü gemi, İstanbul Boğazı’ndan geçerek Mersin Limanı’na doğru yol aldı.
14.03.2022 Gündem
Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağı yüklü ikinci gemi Boğaz'dan geçti
Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağı yüklü ikinci gemi Boğaz'dan geçti Rusya'dan hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü ikinci gemi de İstanbul Boğazından geçti.
13.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu müjdeli haberi verdi! İki şehir arası kısalıyor
Bakan Karaismailoğlu müjdeli haberi verdi! İki şehir arası kısalıyor Antalya-Manavgat ayrımı ile Taşağıl-İbradi ayrımı yolu üzerindeki Demirkapı Tüneli’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tünelde ışığın göründüğünü belirterek, projenin bu yılsonunda tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. Bakan Karaismailoğlu, projenin tamamlanmasıyla birlikte Antalya-Konya arasındaki mesafenin 30 kilometre daha kısalacağını ve bu sayede yıllık 36,5 milyon TL tasarruf sağlanacağına vurgu yaptı.
7.01.2022 Ekonomi
Mersin Limanı'nda ele geçirildi! Türkiye tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunun arkasından muz kralı çıktı...
Mersin Limanı'nda ele geçirildi! Türkiye tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonunun arkasından muz kralı çıktı... 16 Haziran tarihinde Mersin Limanı'nda gerçekleşen operasyonla 650 milyon lira değerinde kokain ele geçirildi. Mersin Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilen iddianamede kritik isim yer aldı. İşte haberin ayrıntıları...
17.11.2021 Gündem
Çin’den sipariş ettiği ürünü almaya gidince şok oldu
Çin’den sipariş ettiği ürünü almaya gidince şok oldu E-ticaret sitelerinden alışveriş yapanları ilgilendiren olay! Kumaş üretimi yapan Yunus Deniz, Çin’den sipariş ettiği ürünler gelince şoka uğradı. Çıkan şey karşısında hüsran yaşayan iş insanı, “Konteyner Çin’deki limanda kontrol ediliyor. Oradaki görevlilerin bunu fark etmemiş olması imkânsız, organize bir dolandırıcılık. Hakkımızı arayacağız, Çin ile iş yapanlar da dikkatli olsun” uyarısında bulundu.
17.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Haberleşme Şurası'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuşarak, "Kanal İstanbul enine boyuna konuşulmuş tartışılmış ve fiilen uygulanma aşamasına gelinmiştir." ifadelerini kullandı.
8.10.2021 Siyaset
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı Ankara merkezli uyuşturucu operasyonu, Kolombiya’daki Cali Karteli’nden Türkiye’ye uzanan kokain rotasını ortaya çıkardı. Kokain, çiçek, muz ve kahve kolileri arasında uçakla Kolombiya, ABD ve Hollanda rotasını izleyerek Türkiye’ye getiriliyordu. Gemilerle sevkiyatı yapılan kokain ise İtalya üzerinden Mersin Limanı’na ulaşıyordu. İşte şok detaylar...
3.10.2021 Gündem
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi
Baronlar gözaltına alındı! Uyuşturucu hattı çökertildi İstanbul, Ankara ve Mersin'de düzenlenen operasyondan uyuşturucu kartelinin 7 önemli ismi gözaltına alındı. Operasyonlarda 71 kilo 634 gram kokain ele geçirildi. Ekvador-Kolombiya ve Türkiye uyuşturucu hattının çökertildiği uyuşturucu operasyonunun ayrıntılarını CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ anlattı.
30.09.2021 Gündem
Maaşlar 5000 liranın üzerine çıktı! İmzalar atıldı zam geldi...
Maaşlar 5000 liranın üzerine çıktı! İmzalar atıldı zam geldi... Binlerce kişiyi ilgilendiren imzalar atıldı. İki bakanın katıldığı törenle yeni zamlar belli oldu. Net maaşlar 5000 liranın üzerine çıktı. AFAD, il özel idare ve il özel idare şirketleri çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmeleri imzalandı. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldı. Bakan Soylu, “Brüt 4 bin 820 TL, ikramiyeleri ile beraber ayda 7 bin TL, net 5 bin TL’nin de üzerinde olan bir ücretle yüzde 26 artış ve sağlanan birçok sosyal haklardan da çok memnunuz. Çalışanlarımızın huzurlu olması bizim açımızdan fevkalade önemlidir. Yüzde 10 yıpranma payı da var o da bizim açımızdan çok iyi bir netice” diye konuştu.
22.09.2021 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi ve tarihi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi ve tarihi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendi alanında en son ve en güvenli teknoloji ile inşa edilen Türkiye'nin ilk nükleer santralinin ilk ünitesini inşallah 2023'ün mayısına yetiştireceğiz. Bu projemizi 2023 hedeflerimizin önemli sembollerinden biri olarak görüyoruz." dedi.
17.09.2021 Siyaset
Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi
Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'ndaki çalışmalarda sona geldiklerini belirterek, "Kısa süre sonra Konya ve Karaman'ı hızlı trenle birbirine bağlıyoruz." ifadesini kullandı.
2.07.2021 Ekonomi
Bakan Muş duyurdu! 15 tondan fazlasının yurda girişi engellendi
Bakan Muş duyurdu! 15 tondan fazlasının yurda girişi engellendi Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Limanı'nda ele geçirilen toplam 1 ton 763 kilogram kokainin alıcısı, göndericisi, nereden, nereye gittiği gibi tüm verilere sahip olduklarını belirterek, "Tüm verileri yargı makamlarına iletmiş durumdayız. Milletimiz müsterih olsun. Devletimizin gereken tüm bilgiye sahip olduğundan ve bunun gereğini yaptığından, kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
27.06.2021 Siyaset
Bakan Muş duyurdu! 1 ton ele geçirildi, bugüne kadarki en büyük çaplı yakalama
Bakan Muş duyurdu! 1 ton ele geçirildi, bugüne kadarki en büyük çaplı yakalama Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mersin Limanı'nda 1 ton kokain ele geçirildiğini belirterek, "Bu yakalama, Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük çaplı kokain yakalamasıdır" dedi.
16.06.2021 Gündem
8 Şubat'ta test sürüşleri başlıyor! YHT ile 1 saat 15 dakika 35 dakikaya düşecek!
8 Şubat'ta test sürüşleri başlıyor! YHT ile 1 saat 15 dakika 35 dakikaya düşecek! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yeni hatla ilgili açıklamada bulundu. 8 Şubat'ta test sürüşlerinin başlayacağını belirttiği Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'yla 1 saat 15 dakika olan seyahat süresi 35 dakikaya düşecek.
2.02.2021 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 8 Şubat'ta test sürüşlerine başlanacak
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 8 Şubat'ta test sürüşlerine başlanacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında 8 Şubat'ta test sürüşlerine başlanılacak" dedi.
2.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mersin Limanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mersin limanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.