Meriç

Meriç

Son dakika meriç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meriç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meriç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meriç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meriç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.623 meriç haberi bulunmuştur. Tüm meriç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü
Sandık Kokusu Hülya kimdir, Feri Güler kaç yaşında ve nereli? İşte yaşam öyküsü Feri Güler "Sandık Kokusu" dizisi kadrosuna dahail oldu. Deneyimli oyuncu, "Hülya" rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Peki, Sandık Kokusu dizisinin Hülya'sı Feri Güler kimdir, kaç yaşında ve nereli?
24.04.2024 Magazin
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı
Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla oy kullandı İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibariyle başladı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da oy kullanmaya Adana Demirspor formasıyla geldi. Oyuncu Serenay Sarıkaya, Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulu’nda 1069 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
31.03.2024 Adana
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi
31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları: Edirne Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Edirne aday listesi Edirne yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Edirne iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Edirne aday listesi
24.03.2024 Gündem
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'deki insani duruma ilişkin, "Yeryüzünün daha önce hiç görmediği bir vahşet sergileniyor ki, 'savaş' demek bile mümkün değil. Yüksek teknolojiyle donatılmış İsrail ordusu, sistematik şekilde sivillere, özellikle çocuklara saldırarak, bir milleti tarihten silmeye çalışıyor" dedi.
7.11.2023 Gündem
Türkiye'de ve dünyada en sık görülen hastalık! İşte eklem ağırlarının en büyük sebebi...
Türkiye'de ve dünyada en sık görülen hastalık! İşte eklem ağırlarının en büyük sebebi... Türkiye'de ve dünyada en sık görülen eklem ağrısı sebeplerinden biri kıkırdak aşınması halk arasındaki tabiri ile kireçlenmedir. Eklem ağrısı nüfusun yaşlanması, obezitedeki artış ve hareketin azalması gibi etkenlere bağlı olarak da giderek daha fazla hastada görülmektedir. Özellikle hastalığın ilerleyen aşamalarında yarattığı hareket kısıtlılığı nedeniyle kişilerin yaşam kalitesinin ciddi şekilde etkilendiğini söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Meriç, kıkırdak aşınmasının erken aşamalardaki hastalarda kök hücre uygulaması ile etkili sonuçlar alınabildiğini söyledi.
6.11.2023 Sağlık
İzmit Körfezi'nde ürküten görüntü
İzmit Körfezi'nde ürküten görüntü İzmit Körfezi'nde son günlerde denizanası istilası yaşanıyor. Kocaeli Çevre Koruma ve İklim Değişikliği Şube Müdürü Meriç Deniz, İzmit Körfezi'nde görünen denizanalarının tehlikeli olmadığını, mevsimsel geçişlerde çoğaldığını ancak endişe duyacak durumun oluşmadığını ifade etti.
24.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk dünyası gerisindeki yenliğe ve gelişmeye açık muhteşem medeniyet birikimi, güçlü devlet geleneği, sağlam sosyal yapısı, vizyoner sivil toplum kuruluşlarıyla adeta yeni bir uyanış, yeni bir şahlanış içindedir." dedi.
15.09.2023 Gündem
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu!
Tan Sağtürk Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü oldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanın Resmi Gazete’de yer alan atama kararlarına göre, oyuncu ve balet Bedri Tan Sağtürk, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olarak atandı.
15.09.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. kol tuzaklarıyla boğuştuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen “Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. "Gençlerimizi küresel bataklığa çekmeye çalışanların oyunlarını bozduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "5. kol tuzaklarıyla boğuştuk. Sayısız oyunu bozduk, ekonomi oyununu da bozacağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Mudanya Ateşkes Antlaşması Özeti Ve Önemi... Mudanya Ateşkes Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte yapılmış olan bazı antlaşmalar halen büyük bir ilgi çekmeyi başarmaktadır. Bunlardan biriside Mudanya Ateşkes Antlaşması olarak bilinir. Özellikle Osmanlı Devleti'nin çöküşü ve sonrasında TBMM'nin kurulması birçok alanda farklı sonuçlar ortaya çıkarmıştır. TBMM'nin en önemli amacı ise barış antlaşmaları yaparak ülkeyi savaştan çıkarmak ve sınırları korumaktı. İşte bu doğrultuda Mudanya Ateşkes Antlaşması'nın büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz. 
12.09.2023 Eğitim
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek”
Kuraklık kapıda! “Maalesef karamsarım, önlem alınmazsa bir doğal afet haline gelecek” Türkiye tarihinin en kurak dönemini yaşıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün temmuz ayı kuraklık analizi ve yağış raporu da bu gerçeği gözler önüne serdi. Türkiye'nin büyük bölümü şiddetli kuraklık riskiyle karşı karşıya. Haritaya göre temmuz ayı yağışları Karadeniz dışındaki tüm bölgelerde normaline göre azaldı. Düzce ve Zonguldak'ta ise son 63 yılın en yüksek temmuz ayı yağışı kaydedildi. Çözüm olarak kuraklık, aşırı yağış yönetimi ve iklim değişikliği politikalarının birlikte ele alınması gerektiğini söyleyen İklim Değişikliği Politika ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tekin Altuğ, önümüzdeki yıllarda kuraklığın daha maliyetli bir doğal afet haline geleceğine, dünyanın kuraklığa bağlı bir de gıda kriziyle karşı karşıya kalacağına dikkat çekti. Türkiye’nin olası kuraklık tehditine karşı yeterli bilince olup olmamasına yönelik sorulan soruya ise “Bu konuda maalesef karamsarım.” Diyerek üzücü tablonun altınız çizdi.
19.08.2023 Gündem
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Küçükçekmece gölü'nde tehlike: Balıkçılık yasaklanmalı
Küçükçekmece gölü'nde tehlike: Balıkçılık yasaklanmalı Küçükçekmece Gölü'nde araştırma çalışmaları yürüten İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meriç Albay, "Girilmemesi lazım çünkü mikrobik olarak, mikrobiyolojik parametreler bakımından oldukça sıkıntılı. Oradan birçok hastalığı kapmaları söz konusu. Girilmesine izin vermemek lazım, hatta orada balıkçılığın da yasaklanması lazım. Çünkü ağır metal kirliliği bakımından, mikro kirleticiler bakımından oldukça sıkıntılı bir alan. Çocukları kontrol edemezsiniz. Oraya giriyorlar, ellerini yıkıyorlar, ağızlarına sürüyorlar, mikrop kapmaları olası" dedi.
11.08.2023 Yaşam
Somondaki tehlike Türkiye'ye sıçrayabilir! Hem kan emiyor hem de toplu ölüme neden oluyor
Somondaki tehlike Türkiye'ye sıçrayabilir! Hem kan emiyor hem de toplu ölüme neden oluyor Norveç somonları üzerinde 'Lepeophtheirus salmonis' cinsi parazite rastladı. Türk somonlarında bu parazite rastlanmadığını ancak taşınarak bulaşma riski olduğunu belirten Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Balık Hastalıkları Ana Bilim Dalı Üyesi Doç. Dr. Argun Akif Özak, "Bu tarz problemlerin önüne geçebilmek için canlı balık ithalinin son derece kontrollü bir şekilde yapılması lazım" dedi.
23.07.2023 Yaşam
Sıcaklıklar 90 yılın ortalamasının üzerine çıktı! Meriç Nehri, son 5 yılın en düşük seviyesinde akıyor
Sıcaklıklar 90 yılın ortalamasının üzerine çıktı! Meriç Nehri, son 5 yılın en düşük seviyesinde akıyor Edirne'de mevsim yağışlarının azalması ile tarım arazilerini sulayan önemli su kaynaklarından Meriç Nehri'ndeki su, son 5 yılın en düşük seviyesinde akmaya başladı. DSİ Edirne 112'nci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, 5 yıl önce aynı dönemde 158 metreküp/saniye ile akan nehirde debi, bu yıl 54 metreküp/saniyeye geriledi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Bilhan Dalkılıç, "Bu artık bizim olağan bir durumumuz oldu. Bu durumda artık uyum sağlayıp, tedbirler almaktan başka çaremiz yok. Üretici de bu durumu öngörüp, planlı davranmalı" dedi.
23.07.2023 Gündem
Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP mesajı dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir?
Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP mesajı dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir? Meriç Gezmen adı kullanılarak “ceza dosyanızın son günüdür mesajı” görenler arama motorlarına yönelerek Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP 0216 990 08 12 numara dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.07.2023 Gündem
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz nereli, kaç yaşında? Fatma Meriç Yılmaz nerelerde görev yaptı?
Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz nereli, kaç yaşında? Fatma Meriç Yılmaz nerelerde görev yaptı? Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapmaktaydı. Son yapılan olağanüstü genel kurulda Kızılay'ın yeni başkanı seçilen Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz nereli? İşte Kızılay Başkanı Fatma Meriç Yılmaz'ın hayatı...
9.07.2023 Gündem
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu
Kızılay'ın Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz oldu Kızılay’ın olağanüstü genel kurulu, Ankara’da Kızılay’a ait Etimesgut yerleşkesinde gerçekleştirildi. Yurdun dört bir yanından gelen Kızılay delegelerinin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda geçerli oyların tamamını alan Fatma Meriç Yılmaz genel başkan oldu. Yılmaz, 155 yıllık Kızılay tarihinin ilk kadın genel başkanı olarak da tarihe geçti.
9.07.2023 Gündem
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Meriç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meriç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.