Menisküs

Menisküs

Son dakika menisküs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menisküs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menisküs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menisküs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menisküs gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 menisküs haberi bulunmuştur. Tüm menisküs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde ameliyat oldu Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı maçta sakatlanan ve sonu kapatan Jayden Oosterwolde, yurt dışında ameliyat oldu. İşte detaylar...
13.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak
Fenerbahçe'de Oosterwolde depremi! Aylarca sahalardan uzak kalacak Fenerbahçe'de Oosterwolde, Olympiakos maçında sakatlanarak sedyeyle kenara geldi ve yerine 45. dakikada Ferdi Kadıoğlu oyuna dahil olmuştu. Hollandalı yıldız oyuncudan kötü haber geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Misli'de günün şampiyon tercihleri
Misli'de günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.04.2024 İddaa
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor
Sakatlıklar amatör sporcularda daha çok görülüyor Spor yaralanmaları, sanılanın aksine profesyonel sporcular yerine, amatör sporcularda veya uzun süre sportif aktivitede bulunmayıp nadiren spor yapanlarda daha çok görülüyor. Medicana Ataköy Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Okan Özkunt, ciddiye alınmayan ve zamanında tedavi edilmeyen yaralanmaların daha sonra sadece spor hayatının değil, günlük aktivitelerin de aksamasına neden olabildiğini belirterek, "Spor sonrası şikayetlerin devamı durumunda; bağ kopması, kemik ödemi ve kıkırdak hasarı gibi ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor" dedi.
8.02.2024 Sağlık
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin
Diz önü ağrısının kendiliğinden geçmesini beklemeyin Gündelik yaşam içinde merdiven inip çıkarken ya da çömeldikten sonra diz önünde ağrı yaşanması çoğu kişinin başına gelebilen yaygın bir durum. Ancak ağrı hastanın hayatını ciddi şekilde etkilemediği için genelde hekime başvurmak için geç kalınabildiğini söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Budak Akman, “Dizin önündeki ağrı birkaç günde düzelmezse, dizi hareket ettirmede zorluk yaşanırsa zaman kaybetmeden hekime başvurulmalı” dedi. Prof. Dr. Akman, özellikle son yıllarda çok daha yaygın olarak kullanılan diz içi enjeksiyonlar ile bu ağrıların kontrol altına alınabileceğine işaret etti.
31.01.2024 Sağlık
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti kararını değiştirdi: Düşük bir ihtimal
Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi! Ancelotti kararını değiştirdi: Düşük bir ihtimal Real Madrid'in Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler önce dizindeki menisküs ardından sol arka adalesinden yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yeni takımıyla sahada yer alamadı. Sakatlığını atlatan ve takımla antrenmanlara başlayan Arda Güler için Ancelotti son kararını verdi.
18.10.2023 Fenerbahçe
Arda Güler'in lisansı donduruluyor
Arda Güler'in lisansı donduruluyor Real Madrid'in yeni transferi Arda'nın lisansını 1 Ocak 2024'e kadar dondurabileceği iddia edildi.
30.07.2023 İspanya
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol
Beşiktaş'tan 2 stoper hamlesi! Rol model Colley
Beşiktaş'tan 2 stoper hamlesi! Rol model Colley Welinton ve Saiss ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi takıma 2 stoper takviyesi yapacak.
21.04.2023 Beşiktaş
Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal!
Onun için ödenecek 2.2 milyon euro'luk bonservis bedeli çok normal! Beşiktaş'ta özellikle Şenol Güneş'in gelmesiyle performansını iki katına çıkaran Arthur Masuaku için teknik heyetin "Deneyimli oyuncu için ödenecek 2,2 milyon euro bonservis çok normal" görüşünde birleştiği öğrenildi.
11.04.2023 Beşiktaş
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı
Arada 700 bin euro fark var! Enner Valencia teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe ile yeni sözleşme konusunda masaya oturan Enner Valencia'nın yıllık 2,5 milyon euro istediği ortaya çıktı.
26.03.2023 Fenerbahçe
Galatasaray sözleri ortaya çıktı yönetim ve taraftar Jesus'a hayran kaldı
Galatasaray sözleri ortaya çıktı yönetim ve taraftar Jesus'a hayran kaldı Alanyaspor galibiyetiyle Galatasaray'la olan puan farkını (1 maç eksik) 6'ya düşüren Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un Süper Lig analizi takdir topladı.
23.03.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 sakatlık birden!
Fenerbahçe'de 3 sakatlık birden! Fenerbahçe Kulübü 3-1 biten Alanyaspor maçında sakatlanan 3 futbolcunun sakatlıkları hakkında açıklama yaptı.
20.03.2023 Fenerbahçe
Son dakika! Beşiktaş Nwakaeme ile görüşmelere başladı
Son dakika! Beşiktaş Nwakaeme ile görüşmelere başladı Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan'da istediği ortamı bulamayan Nijeryalı yıldız Nwakaeme Beşiktaş ile görüşmelerini sürdürüyor.
20.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Josef De Souza şoku
Beşiktaş'ta Josef De Souza şoku Beşiktaş'ın Avusturya kampında Werder Bremen ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Josef De Souza'nın sakatlığı beklenenden büyük çıktı. Dizinden yaşadığı menisküs sakatlığının kampta geçmemesi üzerine kendi doktoruna da görünen Josef için ameliyat kararı alındığı öğrenildi. Josef'in İstanbul'da yapılacak son kontrollerinin ardından ameliyat olması ve sahalardan 2-3 ay arası uzak kalması bekleniyor.
18.07.2022 Beşiktaş
Kan şekerini anında düşürüyor! Bronşit, eklem ağrısı, dizde sıvı kaybı, menisküs ve kireçlenme için doğal şifa kaynağı!  Günde bir kez yeterli
Kan şekerini anında düşürüyor! Bronşit, eklem ağrısı, dizde sıvı kaybı, menisküs ve kireçlenme için doğal şifa kaynağı! Günde bir kez yeterli Sağlığa sayısız faydası bulunuyor. Günde bir kez tüketenler sağlığına sağlık katıyor. Kan şekerini dengeliyor. diz ağrısı çekenler için bire bir. eklem ağrısı, dizde sıvı kaybı, menisküs ve kireçlenmeden şikayetçi olanların mutlaka menüsüne eklemesi gerekiyor. Doğal şifa kaynağı bamya tohumu, gün içinde hissedilen halsizliğe birebir fayda sağlıyor. Halsizlik ve yorgunluğu anında alan mucizevi besin bamya tohumu aynı zamanda içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde kronik hastalıklara karşı da vücut direncini artırıyor. İşte halsizliğin çaresi olan bamya tohumunun mucizevi etkileri...
5.04.2022 Sağlık
Pınar Karşıyaka'da Semih Erden dönüyor!
Pınar Karşıyaka'da Semih Erden dönüyor! ING Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü lider Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak Pınar Karşıyaka'da aylardır sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan kaptan Semih Erden, parkelere dönmeye hazırlanıyor.
24.03.2022 Basketbol
Kanser ve diyabetle savaşıyor! Halsizliği anında alan mucize besin
Kanser ve diyabetle savaşıyor! Halsizliği anında alan mucize besin Kanserden diyabete birçok hastalığa karşı şifa, halsizliği anında alıyor. Potasyum, B, C ve K vitamini, kalsiyum, demir ve folik asit bakımından oldukça zengin. Uzun süre tokluk hissi veriyor, mideyi koruyarak, kabızlık sorununu tedavi ediyor. Kataraktı önlemeye bile yardımcı olan bu besin, vücudun kan şekeri oranını düzenliyor. Bronşit hastalığı için tam bir ilaç; eklem ağrıları, dizde sıvı kaybı, menisküs ve kireçlenme gibi sorunlara da iyi geliyor.
7.12.2021 Sağlık
Gülben Ergen hastaneden paylaştı!
Gülben Ergen hastaneden paylaştı! Gülben Ergen, evinde ayak bileğini burktu ve düştü. Sağ ayağında bağ yaralanması, dizinde de menisküs yırtığı olan ünlü şarkıcı, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İşte hastane odasından paylaşım yapan üç çocuk annesi Ergen'in son durumu...
4.10.2021 Magazin
Toz haline getirip bacağına sardı! Hayatı karardı
Toz haline getirip bacağına sardı! Hayatı karardı Menisküs ağrıları için alternatif tedavi yöntemlerine başvurup, dizlerine söğüt ağacı kabuğu saran Nalan Karakaya'nın (55) sağ dizinde üçüncü derece yanık oluştu. Tedaviye alınan Karakaya, "Bir defa yandım daha da yanmayacağım inşallah" dedi.
28.09.2021 Yaşam
Sporcular, kıkırdak nakliyle spora yeniden dönebilir
Sporcular, kıkırdak nakliyle spora yeniden dönebilir Spora bağlı gelişen kıkırdak yaralanmalarının, donörden kıkırdak nakli ile tedavisinin mümkün olduğunu söyleyen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Meriç, ‘Kıkırdak hasarı nedeniyle spordan uzaklaşan NBA profesyonel sporcularıyla yapılan bir araştırmada, sporcuların yüzde 80’inin kıkırdak nakli tedavisinin ardından hasarlanma öncesi performansla spor hayatına dönebildikleri gösterildi” dedi.
23.09.2021 Sağlık
‘Rehabilitasyonda başarının sırrı: Bütüncül yaklaşım’
‘Rehabilitasyonda başarının sırrı: Bütüncül yaklaşım’ Kas ve iskelet sisteminde oluşan yaralanmaların, günlük hayatı kısıtlayıcı olumsuz etkilerine değinen Uzman Fizyoterapist Elif Uzun, erken müdahale ve doğru tedavi yöntemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun, bütüncül yaklaşımın rehabilitasyonun başarısı açısından önemli olduğunu belirtti.
2.07.2021 Sağlık
Uzmanından 'menisküs yırtığı' uyarısı!
Uzmanından 'menisküs yırtığı' uyarısı! Sıklıkla yaşlılarda ve sporcularda görülen menisküs yırtığının erken teşhis edilmesinin önemine vurgu yapan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Onur Kocadal, tedavinin ardından özellikle sporcularda menisküs yırtığının tekrarlayabildiğini ve bu yüzden spor yapılan zeminin düzgün olması gerektiğini söyledi.
1.07.2021 Sağlık
Radyolojide yapay zeka dönemi
Radyolojide yapay zeka dönemi Radyoloji Uzmanı Dr. Umut Hasan Kantarcı, yapay zekânın ve 3 boyutlu yazıcıların tıpta önemli yeniliklerin kapısını araladığına dikkat çekerek bu yeniliklerin neler olduğu ve beraberinde getirebileceği avantajlarla, sorunlar hakkında bilgi verdi.
21.05.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Menisküs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menisküs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.