Menderes Türel

Menderes Türel

Son dakika Menderes Türel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Menderes Türel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Menderes Türel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menderes Türel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menderes türel gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 menderes türel haberi bulunmuştur. Tüm menderes türel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan
Genç iletişimcilerin ilk dersi Fahrettin Altun'dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca Antalya'da düzenlenen Uluslararası Genç İletişimciler (Stratcom Youth) Forumu'nun açılış dersini, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun verdi. Altun, genç iletişimcilere 'Türkiye İletişim Modeli'ni anlattı.
8.05.2022 Siyaset
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor'
Bakan Varank'tan ihracat açıklaması! 'Yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Türkiye, sanayi anlamında son 2 yılda, geçmiş dönemde yaşamadığı kadar büyüdü. 225 milyar dolara ulaşan ihracat ürünlerimizin yüzde 90'ını sanayi ürünleri oluşturuyor" dedi.
31.03.2022 Ekonomi
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
AK Partili Özhaseki, Türel ve Yılmaz’ın yaralandığı kaza kamerada
AK Partili Özhaseki, Türel ve Yılmaz’ın yaralandığı kaza kamerada Antalya’da Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Antalya Büyükşehir belediyesi eski başkanı Menderes Türel ve Samsun Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazası güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
10.02.2020 Yaşam
AK Partili Mehmet Özhaseki, Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz kazada yaralandı
AK Partili Mehmet Özhaseki, Menderes Türel ve Yusuf Ziya Yılmaz kazada yaralandı ANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobille minibüsün çarpıştığı kazada AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel ve Samsun Büyükşehir Belediye eski Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaralandı.
9.02.2020 Siyaset
Menderes Türel'in ihbarı polisi harekete geçirdi
Menderes Türel'in ihbarı polisi harekete geçirdi Antalya'da sabah yürüyüşü yaparken kar maskeli ve kamuflajlı birini fark eden Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel'in ihbarı üzerine harekete geçen polis, çevrede arama yaptı. Şüphelinin motosiklete binip, gözden kaybolduğu belirlendi.
27.12.2019 Yaşam
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve oğluna hapis istemi!
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ve oğluna hapis istemi! Antalya'da, yerel seçimden 2 gün önce ortaya çıkan, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı AK Parti'li Menderes Türel'in eşi Ebru Türel'e ait ses kaydını hazırlayanlarla ilgili iddianamede, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Mustafa Gökhan Böcek ve yeğeni Cemil Böcek'in de aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında, 5 yıla kadar hapis cezası istendi. Türel'in şikayeti üzerine açılan davanın ilk duruşması, 26 Aralık'ta, Antalya 10. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
23.12.2019 Gündem
Alanyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması
Alanyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması Spor Toto Süper Lig'de sezonu 44 puanla 6. sırada kapatan Aytemiz Alanyaspor’da Başkan Hasan Çavuşoğlu, futbol takımı olarak iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "UEFA Avrupa Ligi’ne gitme şansımız yüksekti. Neticesinde yine de ligi iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyoruz" dedi. Çavuşoğlu, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yeni sözleşme için görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
29.05.2019 Alanyaspor
Ebru Türel'in ses kaydı iddiasına ilişkin 8 gözaltı
Ebru Türel'in ses kaydı iddiasına ilişkin 8 gözaltı Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşine ait olduğu iddia edilen ses kaydına ilişkin, aralarında yeni Başkan Muhittin Böcek'in bir akrabasının da bulunduğu öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı.
12.04.2019 Siyaset
AK Parti'den Antalya'da 19 ilçede itiraz
AK Parti'den Antalya'da 19 ilçede itiraz Antalya'da AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, büyükşehir belediye başkanlığı sonuçlarıyla ilgili 19 ilçede ilçe seçim kurullarına itirazda bulunduklarını açıkladı
2.04.2019 Siyaset
Menderes Türel: HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı
Menderes Türel: HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Menderes Türel, sosyal medyada yayınlanan ve eşi Ebru Türel'e ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili, "Bunlar klasik FETÖ taktiği. Kaybedeceğini anlayanlar, FETÖ'cü hesaplarından montaj kasetler yayınlıyor. HDP'den umduğunu bulamayan CHP, FETÖ'ye sığındı. Yazık ya, değer mi? Hele hele bir kadına, bir başkanın eşi diye FETÖ'nün montaj kasetleriyle hitap etmek ne adamlığa yakışır, ne başka bir şeye yakışır. Benim edebimle söyleyebileceğim tek şey, yazıklar olsun demektir" dedi. Diğer yandan emniyet birimleri, paylaşımın Almanya'nın başkenti Berlin'den yapıldığını tespit etti.
30.03.2019 Siyaset
İl Başkanı Taş: 4 soruma yanıt ver Böcek
İl Başkanı Taş: 4 soruma yanıt ver Böcek AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Millet İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek'in 4 soruyu yanıtlamasını istedi. Taş, "1- Neden televizyona çıkmaktan kaçıyorsun? 2- Mal beyanını niçin açıklamıyorsun? 3- Makam imtiyazı kullanarak kendi arazine rant elde ettin mi? 4- HDP iltisaklı adaylar konusunda niçin sessiz kalıyorsun?" dedi.
26.03.2019 Siyaset
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,"Rus vatandaşların ülkemize pasaportsuz, kimlikle gelmesinin önünü açmak için toplantılara başladık" dedi.
25.03.2019 Dünya
Antalya'da toplu ulaşım, günde 4 saat bedava
Antalya'da toplu ulaşım, günde 4 saat bedava Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 23 Mart Cumartesi gününden itibaren 05.00-07.00 ile 19.00-21.00 saatleri arasında kent merkezinde AU plakalı otobüslerde, siyah resmi plakalı otobüslerde ve raylı sistemde ulaşımın ücretsiz olacağını müjdeledi.
23.03.2019 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Türkiye ve İran ortak operasyon yaptı...
Bakan Soylu duyurdu! Türkiye ve İran ortak operasyon yaptı... İçişleri Bakanı Soylu, "Bu sabah 08.00 itibarıyla İran'la doğu sınırımızda PKK'ya yönelik ortak operasyon yapmaya başladık. Sonucu açıklayacağız" dedi.
18.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tramvay hattını açtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tramvay hattını açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da yeni yapılan tramvay hattını açtı ve test sürüşü yaptı.
17.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Antalya'nın en büyüğü olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, 'Yeni bir millet bahçesi yapıyoruz. Antalya'nın en büyük millet bahçesi olacak' dedi.
17.03.2019 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: PKK şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor
Bakan Çavuşoğlu: PKK şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı'ndaki 2 partinin kendi adaylarını belirlediğini belirterek, "Başka ittifaklarla aramızdaki fark, bizim belediye meclis üyelerimizi ve bazı adaylarımızı PKK-HDP belirlemedi. Milletini seven 2 parti belirledi. Çukurlarda başaramadılar, dağlarda, inlerinde başaramadılar, şimdi görüyoruz ki PKK şehirlere, büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor." dedi.
8.03.2019 Siyaset
Menderes Türel'in eşi Ebru Türel trafik kazası geçirdi
Menderes Türel'in eşi Ebru Türel trafik kazası geçirdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, Muratpaşa ilçesindeki seçim çalışmalarından döndüğü sırada trafik kazası geçirdi. Burnu kırılan Ebru Türel, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kazada, diğer otomobilde bulunan 3 üniversite öğrencisi de yaralanırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
7.03.2019 Gündem
Menderes Türel açıkladı! 70 bin kişiye iş imkanı
Menderes Türel açıkladı! 70 bin kişiye iş imkanı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.03.2019 Televizyon
Buket Aydın ile 40'ın konukları Türel ve Sarıgül!
Buket Aydın ile 40'ın konukları Türel ve Sarıgül! CNN TÜRK’te, 06 Mart Çarşamba günü saat 21:00’de, Buket Aydın'ın sunduğu “40”, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve bu seçimde tekrar aday gösterilen Menderes Türel ve Dsp Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül’ü ağırlayacak.
5.03.2019 Gündem
Tapuda yeni dönem! Bakan Kurum tanıttı
Tapuda yeni dönem! Bakan Kurum tanıttı Evi ve iş yeri olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tapuda yeni dönem başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ilk olarak cep telefonundan kendisinin yaptığı QR kodlu yeni tapu senet uygulamasını anlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Türkiye’de 6,7 milyon konutun dönüşmesi gerekir. Yılda 300 bin, 5 yılda 1,5 milyon yapıyı dönüştürme hedefimiz var. Biz kararlıyız, riskli hiçbir binada hiçbir vatandaşımızı oturtmayacağız” dedi.
2.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Menderes Türel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menderes türel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.