Meltem Şişli

Meltem Şişli

Son dakika Meltem Şişli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meltem Şişli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meltem Şişli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meltem Şişli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meltem şişli gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 meltem şişli haberi bulunmuştur. Tüm meltem şişli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Meclisinde borç gerilimi!
İBB Meclisinde borç gerilimi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) nisan ayı meclis toplantılarının ilk birleşimi, bugün Saraçhanedeki Başkanlık Binası içindeki Meclis Toplantı Salonunda Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılı denetim raporu ile ilgili konuşan AK Parti Hukuk Komisyonu Başkanı Muhammet Kaynar, İBB'nin 2,5 yılda 30 milyar borçlandığını, borcun geçtiğimiz yıla karşılık yüzde 46 arttığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında 28 milyar 486 milyon gider yapmıştır. İETT'nin 2021 yılı gideri, 3 milyar 454 milyon TL, İSKİ'nin 2021 yılı gideri 7 milyar 494 milyon TL'dir" dedi.
11.04.2022 Siyaset
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi
Eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'nin davasına bir iddianame daha eklendi Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin, İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan yargılandığı dava dosyasına, "Görevi kötüye kullanma" suçlamasına ilişkin bir iddianame daha eklendi. Birleştirilen dava için savunma yapan Şişli, "Çalışanlar arasında hiçbir ayrım yapmadım. Bu dava mükerrer açılmıştır. Reddini talep ediyorum" dedi. Dosya, mütalaasını hazırlaması için savcılığa gönderildi.
2.02.2022 Gündem
18 kadın eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'yle uzlaştı
18 kadın eski İBB Genel Sekreter Yardımcısı Meltem Şişli'yle uzlaştı Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin, İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan yargılandığı davada, 19 mağdurdan 18'i şikayetinden vazgeçti. Davada, tek şikayetçi olarak kalan İlknur Özdemir ise Şişli'yi affetmeyerek uzlaşmayı reddetti.
7.07.2021 Gündem
Yeşim Meltem Şişli'ye ceza! Sözleri büyük tepki çekmişti
Yeşim Meltem Şişli'ye ceza! Sözleri büyük tepki çekmişti Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'ye, İSMEK'in kadın çalışanlarına aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddialarına ilişkin "inanç temelinde ayrımcılık yasağı ihlali" yaptığı gerekçesiyle Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunca (TİHEK) 10 bin lira adli para cezası verildi.
25.01.2021 Gündem
Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı
Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddia edilen Eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakim karşısına çıktı.
17.06.2020 Gündem
Meltem Şişli hakkındaki iddianame kabul edildi
Meltem Şişli hakkındaki iddianame kabul edildi İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkındaki iddianame kabul edildi. "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapsi istenen Şişli, 17 Haziran'da hakim karşısına çıkacak.
27.02.2020 Gündem
Yeşim Meltem Şişli hakkındaki soruşturma tamamlandı
Yeşim Meltem Şişli hakkındaki soruşturma tamamlandı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında İSMEK'in eski yöneticisi kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, Şişli hakkında "İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçundan hapis talebiyle iddianame düzenledi.
20.02.2020 Gündem
Yeşim Meltem Şişli, İstanbul Adliyesi'nde savcıya ifade verdi
Yeşim Meltem Şişli, İstanbul Adliyesi'nde savcıya ifade verdi İSMEK çalışanlarına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İstanbul Adliyesi'ne gelerek savcıya ifade verdi.
11.02.2020 Gündem
Yeşim Meltem Şişli İBB’deki görevinden istifa etti
Yeşim Meltem Şişli İBB’deki görevinden istifa etti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli istifa etti.
10.02.2020 Gündem
İSMEK soruşturması!Yeşim Meltem Şişli'nin ifadesi alınacak
İSMEK soruşturması!Yeşim Meltem Şişli'nin ifadesi alınacak İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSMEK'in çalışanlarına aşağılayıcı ve ayrımcı ifadeler kullandığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli'nin "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alınacak.
7.02.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması: Sonuçları olacak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib açıklaması: Sonuçları olacak... Ukrayna ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esed rejiminin İdlib'deki saldırısına ilişkin, "Bu, İdlib mutabakatının açık bir ihlalidir. Rejim için tabii ki bunun sonuçları da olacaktır" dedi.
4.02.2020 Siyaset
Meltem Şişli hakkında üç ayrı suçtan ceza talebi
Meltem Şişli hakkında üç ayrı suçtan ceza talebi Başörtülü kadın personele ağır hakaretlerde bulunan CHP’li İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
4.02.2020 Yaşam
"Bürokratların yanlışlarının bedelini siyasetçi öder"
"Bürokratların yanlışlarının bedelini siyasetçi öder" İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli, İSMEK bölge sorumlusu bazı kadın görevlilerine hakaret ettiği yönündeki haberleri üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı açıklama yetersiz görüldü. Köşe yazarı Abdulkadir Selvi konuyla ilgili, "Bürokratların yanlışlarının bedelini siyasetçi öder." ifadelerini kullandı.
4.02.2020 Gündem
Bakanlık müfettiş görevlendirdi!
Bakanlık müfettiş görevlendirdi! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir yöneticinin, İSMEK çalışanlarına yönelik basında yer alan muamelesi asla kabul edilemez. Konuyu, bahsi geçen iş yerinde bütün yönleriyle incelemek üzere bir iş müfettişimizi görevlendiriyoruz" açıklaması yaptı.
1.02.2020 Siyaset
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! Yeni yıl ile birlikte zam geliyor Ev sahipleri ve kiracı milyonları kapsıyor. Kiralarla yarışan aidatlar için zam dönemine giriliyor. Bu ay ve önümüzdeki ay apartmanlarda toplantılar yapılacak, yeni ücretler belirlenecek. Özellikle işçi çalıştırılan sitelerde asgari ücret artışı oranında artış kesin. Üstüne bir de maliyet artışları, faturalara gelen zamlar eklenecek. 2023 yılı için şu anda yüzde 40 ile 60 aralığında bir artış bekleniyor, oran daha da artabilir. Aidatlarda bir üst sınır var mı, neye göre belirlenir, itiraz edilebilir mi? İşte detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
3. İnsanlık Ödülleri sahiplerini buldu
3. İnsanlık Ödülleri sahiplerini buldu Bir haber dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen insanlık ödülleri sahiplerini buldu. İş, siyaset, sanat, müzik ve medya dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende ödülleri, Darülaceze sakinleri takdim etti.
19.05.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür
Emine Erdoğan: Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür Üreten Kadınlar Türkiye Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kalkınma ancak kadınların hem ekonomik hem de sosyal olarak güçlenmesiyle mümkündür" dedi.
8.10.2021 Siyaset
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı! '15 bin liraya mal oldu'
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı! '15 bin liraya mal oldu' İstanbul Şişli'de sosyal medya fenomeni Meltem Demirbaş'ın kullandığı motosiklet, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Yerde yaralı haldeki Demirbaş'ın, bir hafta önce aldığı cep telefonu başında bekleyen kişi tarafından çalındı. Demirbaş, "Bir hafta önce almıştım, sosyal medya için, daha iyi videolar çekebilmek için, para kazanmak için aldım telefonu" dedi.
29.07.2021 Gündem
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı
Sosyal medya fenomeni kaza yapıp telefonunu çaldırdı İstanbul Şişli'de sosyal medya fenomeni Meltem Demirbaş'ın kullandığı motosiklet, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Yerde yaralı haldeki Demirbaş'ın, bir hafta önce aldığı cep telefonu başında bekleyen kişi tarafından çalındı. Demirbaş, "Bir hafta önce almıştım, sosyal medya için, daha iyi videolar çekebilmek için, para kazanmak için aldım telefonu" dedi.
29.07.2021 Haber
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi...
Elektrikler ne zaman gelecek? 7 Temmuz İstanbul planlı elektrik kesintisi listesi... BEDAŞ ve AYEDAŞ İstanbul'da 7 Temmuz 2020 Salı günü (bugün) elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin listesi duyurdu. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 7 Temmuz elektrik kesintisi uygulanacak ilçelerin listesi...
7.07.2020 Gündem
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler
Maçka Parkı'ndaki olayda dehşete düşüren ifadeler İstanbul Şişli Maçka Parkı'ndaki korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Laf atma sebebiyle çıkan olayda bir kişi diğerinin cam şişeyle boğazını yaralamıştı.
12.06.2020 Yaşam
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek?
Elektrik kesintisi listesi (BEDAŞ 21 ocak elektrik kesintisi programı) İstanbul’da elektrik ne zaman gelecek? BEDAŞ, İstanbul'da düzenlenen bakım onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu. BEDAŞ aynı zamanda elektriklerin tahmini olarak saat kaçta geleceğini de açıkladı.
21.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meltem Şişli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meltem şişli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.