Melis Birkan

Melis Birkan

Son dakika melis birkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melis birkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melis birkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melis Birkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melis birkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 melis birkan haberi bulunmuştur. Tüm melis birkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi...
Köknar Rüştü Tezay kimdir? İşte Köknar Rüştü Tezay’ın biyografisi... Rüştü Köknar Tezay geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Tezay, Fenerbahçe Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Peki, Köknar Rüştü Tezay kimdir, ne kanseriydi? Köknar Rüştü Tezay nereli, kaç yaşındaydı, ne iş yapıyor?  
27.02.2023 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Melis Birkan ile Aras Aydın'ın nikahından yeni fotoğraflar geldi!
Melis Birkan ile Aras Aydın'ın nikahından yeni fotoğraflar geldi! Geçtiğimiz ay meslektaşı Aras Aydın ile dünya evine giren ünlü oyuncu Melis Birkan, düğününden yeni görüntüleri paylaştı. Kadıköy'de nikah masasına oturan çiftin nikahına pek çok ünlü isim katılmıştı
15.06.2022 Magazin
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını...
Melis Birkan ile Aras Aydın evlendi! Düğüne ünlü akını... 'Issız Adam' filmindeki Ada rolüyle hafızalara kazınan Melis Birkan, 2019 yılından beri beraber olduğu kendisi gibi oyuncu sevgilisi Aras Aydın ile evlendi. İkili sade bir törenle ile dünya evine girdi. Çiftin düğününe ünlü dostları akın etti.
22.05.2022 Magazin
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu?
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisinden takipçilerini üzen haber geldi. 'Kırmızı Oda' dizisi için final kararı alındı. Peki, Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda kaçıncı bölümde final yapacak? İşte detaylar…
8.02.2022 Magazin
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
"Zor olan her şey seninle kolay oldu"
"Zor olan her şey seninle kolay oldu" Bir yılı aşkın süredir Aras Aydın ile birlikte olan Melis Birkan, sevgilisinin yeni yaşını kutladı. Oyuncu, önceki gün Instagram’da paylaştığı fotoğrafın altına duygularını yazdı.
6.01.2021 Magazin
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları!
Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları! Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Melis Birkan baş komiser Canan’ı, Aras Aydın ise komiser Turgut’u canlandıracak. Peki Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 6. bölüm ne zaman? İşte Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanları...
27.01.2020 Gündem
Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanı yayınlandı
Sefirin Kızı 6. bölüm fragmanı yayınlandı Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Melis Birkan baş komiser Canan’ı, Aras Aydın ise komiser Turgut’u canlandıracak.
26.01.2020 Televizyon
Güney Amerika’ya açılıyorlar!
Güney Amerika’ya açılıyorlar! ‘Çocuklar Sana Emanet’in galası gerçekleşti. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek, “Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. Filmimiz haziranda Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek” dedi.
22.03.2018 Magazin
Demet mucizeler yaratıyor!
Demet mucizeler yaratıyor! Başrolünde Demet Evgar’ın yer aldığı ‘Sofra Sırları’ filminin galası gerçekleşti. Galaya katılan oyuncu Ceren Moray, Evgar’ı yere göğe sığdıramadı, “Demet her karakterle mucizeler yaratan bir oyuncu” dedi
13.02.2018 Magazin
Artist teknesi
Artist teknesi ALİCAN Ulusoy ile sevgilisi Melis Birkan, aralarında Tolga Sarıtaş’ın da olduğu 6 kişilik arkadaş grubuyla mavi tura çıktı.
19.07.2017 Magazin
Alican Yücesoy'dan olay sahne için net açıklama!
Alican Yücesoy'dan olay sahne için net açıklama! Alican Yücesoy, ‘Aşk Uykusu’ndaki olay sevişme sahneleri hakkında çok net konuştu: 'Bu bir iş!'
3.04.2017 Magazin
O sahne ilişkimi etkilemedi
O sahne ilişkimi etkilemedi Oyuncu Alican Yücesoy, sevgilisi Melis Birkan ile açılışa katıldı.
2.04.2017 Magazin
Çocuklar İçin Müzikli Masallar
Çocuklar İçin Müzikli Masallar Şimdiye kadar Ebru Cündübeyoğlu, Hande Doğandemir, Melis Birkan ve Altan Erkekli’nin konuk anlatıcı olarak katıldığı, İş Sanat’ın etkinliği Çocuklar İçin Müzikli Masallar, nisan ayında bir kere daha miniklerle buluşacak
28.03.2017 Magazin
Sorular yanıtsız kaldı
Sorular yanıtsız kaldı Ünlü yönetmen Çağan Irmak, önceki gün Zorlu AVM’deydi
10.03.2017 Magazin
Ekrandan sıkıldık tiyatroya sardık...
Ekrandan sıkıldık tiyatroya sardık... Televizyonun birbirini tekrarlayan dizileri seyirciyi tiyatro sahnesine yöneltti. Alternatif tiyatrolar beş yılda iki kat arttı, Devlet Tiyatroları'na geçen yıl 1 milyonun üzerinde seyirci gitti.
3.02.2017 Arşiv
Etkileyici performans
Etkileyici performans Başrollerini Alican Yücesoy, Erol Ozan Ayhan, Yelda Baskın, Doğacan Taşınar ve Hatice Elif Ürse’nin oynadığı ‘Gülünç Karanlık’ oyunu önceki akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahnelendi...
14.12.2016 Magazin
Çevik ailesinden Almanya çıkarması
Çevik ailesinden Almanya çıkarması Tolga Örnek'in yönettiği, Tolga Çevik ve Melis Birkan'ın başrollerini paylaştığı, geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Sen Benim Herşeyimsin' filmi, Almanya'da yaşayan Türk sinemaseverlerle buluştu.
12.12.2016 Magazin
Tolga Sarıtaş'tan o iddialara açıklama
Tolga Sarıtaş'tan o iddialara açıklama 'Güneşin Kızları' dizisi ile yıldızı parlayan Tolga Sarıtaş, Emre Kınay ile kavga ettiği iddialarını yalanladı.
7.12.2016 Magazin
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün
‘Sen Benim HerŞeyimsin’ galasında kahkaha ve hüzün Tolga Çevik'in heyecanla beklenen filmi ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ seyirciyle ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Yapımcılığını TME Film’in üstlendiği film, 6 Aralık Salı günü Kanyon Cinemaximum sinemalarında gala yaptı.
7.12.2016 Magazin
Tolga Çevik Bizans’a karşı
Tolga Çevik Bizans’a karşı Kadrosunda Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un da olduğu ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ filminde birden farklı karakteri canlandıran Tolga Çevik, Bizans’a karşı kılıç kuşanıyor...
21.11.2016 Magazin
Tolga Çevik, Bizans'a karşı!
Tolga Çevik, Bizans'a karşı! Sinema seyircisine kahkahayla birlikte heyecan da yaşatmaya hazırlanan 'Sen Benim HerŞeyimsin’ filminde birden farklı yüzünü göreceğimiz Tolga Çevik, şimdi de Bizans’a karşı kılıç kuşandı.
21.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Melis Birkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melis birkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.