Melek Aslan

Melek Aslan

Son dakika melek aslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan melek aslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını melek aslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Melek Aslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan melek aslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 melek aslan haberi bulunmuştur. Tüm melek aslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melek'i öldürmeden önce internette 'Zina eden ablayı öldürmek caiz mi' diye arama yapmış
Melek'i öldürmeden önce internette 'Zina eden ablayı öldürmek caiz mi' diye arama yapmış Diyarbakır'da, tartıştığı ablası Melek Aslan'ı (24) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan (21) ve azmettirdiği öne sürülen eski sevgilisi Orhan Vatansever'in müebbet hapis cezaları, İstinaf Mahkemesi'nce onandı. Aslan'ın, cinayetten 1 hafta önce internetten 'Şeriata göre zina eden ablayı öldürmek caiz mi?' yazarak arama yaptığı ortaya çıktı.
14.01.2023 Yaşam
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, bunu sakın yapmayın
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Kritik uyarı, bunu sakın yapmayın Araba kullanan herkes için geçerli. bu hatayı sakın yapmayın. Uzmanlar uyarıyor. Ölüme neden oluyor.İzmir'in Bornova ilçesinde, ani şerit değiştirince yanından geçen TIR'ın dorsesine çarpan otomobilde yaşamını yitiren Melek Aslan'ın yerde açık olarak bulunan cep telefonunda Işıkkent'teki bir adresin programlanmıştı. Navigasyon kazadan sonra da komut vermeye devam ediyordu. Aslan'ın navigasyona baktığı sırada Işıkkent Kavşağı'nı kaçırdığını fark edip, aniden sağ şeride geçmek için manevra yapınca TIR'ın dorsesine çarptığı ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi. İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Uzmanı Mustafa İmece, araç kullanırken navigasyon cihazlarının doğru konumlandırılması gerektiğini söyledi.
8.04.2021 Gündem
Genç kızı böyle öldürttü! Flaş gelişme
Genç kızı böyle öldürttü! Flaş gelişme Melek Aslan’ın (24) kardeşi Mustafa Aslan (21) tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturmayı tamamlayan savcı ibretlik bir ceza istedi. Savcılık, ablasını öldüren Mustafa Aslan’ın ‘ağırlaştırılmış müebbet hapisle’ cezalandırılmasını isterken, asılsız iddialarla Mustafa Aslan’ı tahrik eden Orhan Vatansever’in de ‘adam öldürmeye azmettirmek’ suçundan cezalandırılmasını istedi.
28.12.2020 Yaşam
Melek Aslan ölüme böyle gitti
Melek Aslan ölüme böyle gitti Diyarbakır'da, eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' ve 'dolandırıcılık' suçlamaları nedeniyle kardeşi Mustafa Aslan (21) tarafından tabancayla vurularak öldürülen, Dicle Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu Melek Aslan'ın (24) buluşmaya gittiği anlardan görüntülere Demirören Haber Ajansı (DHA) ulaştı. Melek'in kaldığı apart odasında bulunan, "Eğer başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin. Çünkü ben hiç babama 'seni seviyorum' demedim" yazılı notu ise yürek burktu.
25.10.2020 Yaşam
Melek Aslan cinayeti! Melek Aslan olayı nedir? Azmettirici Orhan Vatansever yakalandı mı?
Melek Aslan cinayeti! Melek Aslan olayı nedir? Azmettirici Orhan Vatansever yakalandı mı? Diyarbakır'da erkek kardeşi Mustafa Aslan (21) tarafından silahla vurulan Melek Aslan'ın (24) öldürülmesinde azmettirici olan eski sevgilisi Orhan Vatansever, Sakarya´nın Serdivan ilçesinde yakalandıktan sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Orhan Vatansever’in, eski sevgilisi Melek’in ailesini sürekli Almanya’dan “Kızınız kötü yola düştü” diye tahrik ettiği ve ailenin yaşadığı yerin Facebook sayfasında uygunsuz mesajlar paylaştığı ortaya çıktı. Melek Aslan olayı nedir? Melek Aslan cinayeti detayları…
24.10.2020 Gündem
Melek Aslan cinayetinin altından dram çıktı!
Melek Aslan cinayetinin altından dram çıktı! Erkek kardeşi tarafından ‘namus meselesi’ denilerek öldürülen Melek Aslan cinayetinin altından gerçek bir dram çıktı. Almanya’daki Orhan Vatansever’in, eski sevgilisi Melek’in ailesini sürekli “Kızınız kötü yola düştü” diye tahrik ettiği ve ailenin yaşadığı yerin Facebook sayfasında uygunsuz mesajlar paylaştığı ortaya çıktı.
24.10.2020 Yaşam
Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı! Çıplak fotoğrafını gönderdi
Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı! Çıplak fotoğrafını gönderdi Melek Aslan cinayetinin detayları ortaya çıktı. Mustafa Aslan, ablasının eski sevgilisi tarafından tahrik edildiğini söyleyerek, "Ablamın üstü çıplak fotoğraflarını bana gönderdi." ifadelerini kullandı.
23.10.2020 Gündem
Aylardır süren hasret sona erdi... Duygu dolu anlar
Aylardır süren hasret sona erdi... Duygu dolu anlar Terör örgütü PKK’dan kaçıp güvenlik güçlerine sığınan genç Diyarbakır’da ailesi ile buluştu. Diyarbakır'da HDP İl Binası'nın önünde oturma eylemi yapan engelli baba Cemal Ertaş, jandarmanın ikna kavuşması sonucu evladına işte böyle kavuştu. 3 Mart'ta oturma eylemine katılan Ertaş Ailesi, jandarmanın ortak çalışmasıyla oğullarına işte böyle kavuştu.
9.07.2020 Gündem
Diyarbakır annelerinden Dalmış 6 yıllık özlemin ardından evladına kavuştu
Diyarbakır annelerinden Dalmış 6 yıllık özlemin ardından evladına kavuştu Ailelerin de desteğiyle yürütülen ikna çalışmaları sonucu teröristler, örgütleri PKK'dan kaçıp teslim olmaya devam ediyor.
9.03.2020 Gündem
Oturma eylemi yapan 2 aile daha evladına kavuştu!
Oturma eylemi yapan 2 aile daha evladına kavuştu! Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan 2 aile, güvenlik güçlerinin ikna çalışması sonucu evlatlarına kavuştu.
27.02.2020 Gündem
HDP önünde eylem yapan bir aile daha evladına kavuştu
HDP önünde eylem yapan bir aile daha evladına kavuştu Kocaeli'den gelerek oturma eylemi yapan anne Muhteber Birlik, güvenlik güçlerine teslim olan oğlu Veysi'ye 5 yıllık hasretin ardından sarıldı.
24.02.2020 Gündem
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi
Dövme yaptırma yaşı 14'e kadar indi TÜRKİYE'de dövme yaptırma yaşı, ortaokul çağına kadar indi. Sertifikasız, denetimsiz merdiven altı dövmeciler, yaş sınırı gözetmeksizin çocuklara dövme yapıyor. Buralardan dövme ya da piercing iğnesi gibi malzemeleri de satın alabilen çocuklar, okul tuvaletlerinde kendi kendilerine piercing takmaya kalkıyor.
2.01.2020 Sağlık
Dedektif gibi iz sürdü! 20 yıl önce aynı mahallede oturdu erkek...
Dedektif gibi iz sürdü! 20 yıl önce aynı mahallede oturdu erkek... Düzce’de yaşayan Melek Arslan (33), sosyal medyada kendisi adına sahte hesap açarak yakınlarından para isteyen 2 kişiyi 9 ay boyunca dedektif gibi iz sürerek buldu. Melek Arslan iki kişiden şikayetçi oldu.
19.12.2019 Yaşam
Boşanmış erkekler nafakaya isyan ediyor
Boşanmış erkekler nafakaya isyan ediyor Yoksulluk nafakası adı altında ömür boyu ödenen süresiz nafaka uygulaması yüzünden borcunu ödemeyenler cezaevine giriyor
12.02.2018 Yaşam
Güneş kazası: 3 yaralı!
Güneş kazası: 3 yaralı! KONYA’da otomobil ile yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada, otomobildeki 3 kişi yaralandı...
12.06.2012 Yaşam
‘Arkadaşım ne olur ölme’
‘Arkadaşım ne olur ölme’ Eğlence dönüşü kaza yapan 29 yaşındaki avukatın kız arkadaşı böyle çırpındı
18.04.2010 Yaşam
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması
Bakan Koca'dan Özkan Uğur açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yoğun bakıma alınan sanatçı Özkan Uğur'un sağlığı hakkında açıklama yaptı. Koca, paylaşımında "Tedavisi, bulunduğu hastanede halen yoğun bakımda devam ediyor" dedi.
25.06.2023 Gündem
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler!
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler! Ağustos ayı başladı. Yeni ayın başlamasıyla o aya özel önemli günler ve haftalar için yapılan aramalar da başladı. İşte ağustos ayı özel günler ve haftalar…
1.08.2022 Gündem
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı 'Afara'nın yeni bölümünün konukları; Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen olacak.
13.05.2022 Televizyon
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ kura sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde inşa edilen 609 konut kapsamındaki 215 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Elbistan kura çekilişi sonrası hak kazananları görmek için Elbistan TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İşte Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları…
14.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Melek Aslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki melek aslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.