Mehmet Öztürk

Mehmet Öztürk

Son dakika Mehmet Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.730 mehmet öztürk haberi bulunmuştur. Tüm mehmet öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi Adana’nın Kozan ilçesinde muhtarlık yarışında iki aday eşit oy alınca muhtar kura ile belirlendi.
4.04.2024 Adana
Köprüden dereye atlayan kişi hayatını kaybetti; olay anı kamerada
Köprüden dereye atlayan kişi hayatını kaybetti; olay anı kamerada Bursa'da 10 metrelik köprüden Balıklı Deresi’ne atlayan Mehmet Öztürk, hayatını kaybetti. Öztürk’ün köprünün demir korkuluklarına çıkarak atladığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
22.06.2023 Yaşam
5.6’lık depremde, ağır hasarlı iş yerini boşaltırken enkaz altında kalıp, ölmüş
5.6’lık depremde, ağır hasarlı iş yerini boşaltırken enkaz altında kalıp, ölmüş Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitiren Mehmet Öztürk'ün (35), ağır hasarlı iş yerini boşaltırken enkaz altında kaldığı ortaya çıktı.
28.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde, eski başyaver ile albayın hapis cezaları onandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi suikast girişiminde bulunan ekibe, Erdoğan'ın kaldığı oteli bildirdiği ileri sürülen eski başyaver Ali Yazıcı'ya Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesince verilen ağırlaştırılmış müebbet ile Dalaman eski Deniz Hava Üs Komutanı Albay Cenk Bahadır Avcı'ya verilen 13 yıl 4 ay hapis cezaları, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesince onandı.
2.11.2022 Gündem
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok
15 bin lira maaşla çalışacak eleman aranıyor! En az 500 kişi alınacak ama başvuran yok Çalışacak nitelikli eleman aranıyor. Maaşlar aylık 5 bin 500 ile 15 bin arasında değişiyor. Her alanda yetişmiş ustaya ve insan gücüne ihtiyaç olduğu ancak eleman sıkıntısının yaşandığı belirtilirken, en az 500-600 civarında da usta alınacağı ifade edildi.
19.10.2022 Ekonomi
Sokağı temizlerken bulduğu içinde 3 bin euro olan cüzdanı sahibine teslim etti
Sokağı temizlerken bulduğu içinde 3 bin euro olan cüzdanı sahibine teslim etti Şanlıurfa'da, temizlik işçisi Yusuf Akın, sokakta bulduğu cüzdandaki 3 bin euroyu sahibine teslim etti. Cüzdanıyla parasına kavuşan Mehmet Öztürk, Akın'a sarılıp teşekkür etti.
24.06.2022 Yaşam
Antalya'da tur minibüsü devrildi! 9 turist yaralı
Antalya'da tur minibüsü devrildi! 9 turist yaralı Antalya'da kamyona arkadan çarptıktan sonra devrilen tur minibüsündeki Iraklı 9 turist hafif yaralandı. İki sürücü gözaltına alınırken, turistler midibüsün çok hızlı olduğunu öne sürdü.
10.05.2022 Yaşam
Ev sahibi olmak isteyen herkesi kapsıyor! Tamamen değişti, devlet zorunlu olarak istiyor, yüzde 10...
Ev sahibi olmak isteyen herkesi kapsıyor! Tamamen değişti, devlet zorunlu olarak istiyor, yüzde 10... Ev sahibi olmak isteyen, evini müteahhide veren herkesi yakından ilgilendiriyor. Devlet zorunlu olarak istiyor, garanti veriliyor. Önemli bir uygulama hayata geçirildi. Ev sahibi olmak isteyip mağdur olanlar için harekete geçildi. Bundan böyle kentsel dönüşüm kapsamındaki evlerini anlaşacakları firmalara veren vatandaşlar, binaların tamamlanamaması nedeniyle mağduriyet yaşamayacak. Devlet, Bina Tamamlama Sigortası isteyecek. Bu sigorta olduktan sonra müteahhit binaları tamamlayamasa dahi devlet yapıp teslim edecek. Ancak devlet, inşaatın yüzde 10’unu tamamlama garantisini verdi. Müteahhitler ise Bina Tamamlama Sigortası teminatının yüzde 90 yapılmasını bekliyor.
16.03.2022 Ekonomi
Taksim Meydanı'nda taksicilere denetim! Yine aynı manzara
Taksim Meydanı'nda taksicilere denetim! Yine aynı manzara Taksim Meydanı'nda polis ekiplerinin taksicilere yönelik denetimleri devam ederken, bazı taksi sürücülerinin müşteri ve mesafe seçtiği görüldü.
1.10.2021 Gündem
Tarım ve otomotiv liseleri 'akıllı tarım robotu' geliştirdi
Tarım ve otomotiv liseleri 'akıllı tarım robotu' geliştirdi Bursa'da tarım ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren iki liseden öğretmen ve öğrenciler, sesli haberleşme, nem ve sıcaklık ölçme, zararlıları araziden uzaklaştırma gibi işlevlere sahip robotun prototipini üretti.
27.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Protein bazlı orijinal ilaç geliştirme çalışması başladı
Protein bazlı orijinal ilaç geliştirme çalışması başladı İzmir Biyotıp ve Genom Merkezinde (İBG) protein bazlı orijinal ilaç geliştirmek için çalışma başlatıldı.
6.09.2020 Sağlık
Fıstık tartışması tarlada başladı! Fiyatı dibi gördü
Fıstık tartışması tarlada başladı! Fiyatı dibi gördü Çerezlik yer fıstığında hasat yavaş yavaş başlarken fiyat tartışmaları da beraberinde geldi. Üreticiler, kuruyemişçi ve tüccarların ürün almadığını belirtiyor. Fiyat iki haftadır düşüşte. Kuruyemişçiler ise geçen yıl Türkiye’de yer fıstığı ihtiyacında kalan açığı ‘fırsat bilen’ stokçular nedeniyle fiyatın arttığını, tüketici bandında yüzde 30 düşüş olacağını belirtiyor.
29.08.2020 Ekonomi
İBG'dek aşı çalışmasında hayvan deneyleri olumlu sonuçlandı
İBG'dek aşı çalışmasında hayvan deneyleri olumlu sonuçlandı İzmir Biyotıp ve Genom Merkezi Müdürü Prof. Dr. Öztürk, Kovid-19 sürecinde aşı, profilaktik ve tedavi edici ilaç üzerinde yaptıkları çalışmalarda, laboratuvar ve hayvan deneyleri açısından olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.
11.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet
Eski Başyaver Yazıcı'ya ağırlaştırılmış müebbet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi saldırı düzenlenmesiyle ilgili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada haklarında verilen kararlar Yargıtay 16. Ceza Dairesi tarafından bozulan, Cumhurbaşkanı eski Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile eski Albay Cenk Bahadır Avcı ile beraat eden eski Yarbay Hüseyin Yılmaz'ın yeniden yargılanmasına devam edildi. Yazıcı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, Avcı ise 'Anayasayı ihlalden' 13 yıl 4 ay hapse çarptırıldı. Yılmaz hakkında verilen beraat kararı bozulurken, dosyasının Akıncı Üssündeki dava ile birleştirilmesine karar verildi.
17.07.2020 Gündem
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor
Suikast timindeki tek firari! 4 yıldır her yerde aranıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında saldırı düzenleyen suikast timinde yer alan ve firari konumdaki tek kişi olan eski yüzbaşı Burkay Karatepe, her yerde aranıyor.
14.07.2020 Gündem
Aceleciliği yüzünden patlayan düdüklü tencere hastanelik etti
Aceleciliği yüzünden patlayan düdüklü tencere hastanelik etti Erzurum'da yemek pişirdiği düdüklü tencereyi içindeki buharın boşalmasını beklemeden musluğun altına tutan Derya Alkan'ın tencerenin patlamasıyla yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu
26.02.2020 Sağlık
Afyon’da “Aşk” günleri başlıyor!
Afyon’da “Aşk” günleri başlıyor! Bu yıl ilk kez düzenlenecek "AŞK (Ahmet Şemsettin Karahisari) Kültür ve Sanat Günleri" Afyonkarahisar’da başlıyor. Kentin tarihi ve sanatsal unsurlarını ön plana çıkaracak olan festival bir çok etkinliği beraberinde getirecek.
10.10.2019 Kültür Sanat
Atama kararları Resmi Gazete'de!
Atama kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama ve görevden alma kararları yayımlandı. Kararlar ile Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Gülay, Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel ile İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman görevlerinden alındı. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğüne Muammer Yıldız, Strateji Geliştirme Başkanlığına Mehmet Fatih Leblebici, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığına Umut Gür, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Kemal Varın Numanoğlu getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Şeyh Abdurrahman Çelik görevden alınırken bu suretle boşalan Telif Hakları Genel Müdürlüğüne Dr. Hurşit Ziya Taşkent atandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Muharrem Selçuk'un görevden alındı, Çorum, Kilis, Kırklareli, Malatya ve Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine atama yapıldı.
25.07.2019 Siyaset
10 yılda 3 bin 706 hasta şifa buldu
10 yılda 3 bin 706 hasta şifa buldu Erzurum'da 10 yıl önce Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) bünyesinde kurulan tam donanımlı yanık tedavi merkezi, bugüne kadar 3 bin 706 hastaya şifa oldu.
11.07.2019 Sağlık
MHP, 20 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 20 belediye başkan adayını daha açıkladı MHP, 3'ü ilçe, 17'si belde 20 belediye başkan adayını daha açıkladı.
16.02.2019 Siyaset
Yolcu otobüsü çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Yolcu otobüsü çarptı: 1 ölü, 3 yaralı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, kontrolsüz şekilde anayola çıktığı belirtilen otomobile yolcu otobüsü çarptı. Açılan kapıdan yola fırlayan otomobilin sürücüsü Mehmet Öztürk (51), otobüsün altında sürüklenerek yaşamını yitirdi. Otobüsteki 3 yolcu da yaralandı.
30.11.2018 Yaşam
Rize'de zarar gören tarihi kemer köprü ile ilgili açıklama
Rize'de zarar gören tarihi kemer köprü ile ilgili açıklama Rize'nin Çayeli ilçesinde yol genişletme çalışması sırasında ayak kısmında kısmen hasar oluşan 300 yıllık Yeşiltepe Kemer Taş Köprüsü tamir edilecek. Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, "Sadece köprünün uç kısmında hafiften taşlar yerinden oynamıştır. O taşlar da aslına uygun şekilde yapılacak" dedi.
28.11.2018 Gündem
Ankara'yı toz bulutu sardı
Ankara'yı toz bulutu sardı Suriye üzerinden gelen toz bulutu, bugün sabah saatlerinden itibaren Ankara semalarında etkili olmaya başladı.
16.10.2018 Gündem
Palamut balıkçıların yüzünü güldürdü
Palamut balıkçıların yüzünü güldürdü Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, küçük tekneleriyle Karadeniz'e açılan kıyı balıkçıları avladıkları bol miktarda palamutla limana dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Balıkçıların avladığı palamutlar, Alaplı Çayı'ndaki küçük limana getirilerek kasalara konulup tanesi 10 liradan satılıyor.
30.09.2018 Ekonomi
Kars ve Erzincan'da dolu yağdı, iki kent beyaza büründü
Kars ve Erzincan'da dolu yağdı, iki kent beyaza büründü Kars'ın Sarıkamış ilçesinde öğleden sonra aniden başlayan ve bir anda etkisini artıran sağanak ve dolu yaklaşık 20 dakika sürdü. Dolu ve sağanak Erzincan'ın Refahiye ilçesinde de etkili oldu.
1.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.