Mehmet Muş

Mehmet Muş

Son dakika Mehmet Muş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Muş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Muş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Muş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet muş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.231 mehmet muş haberi bulunmuştur. Tüm mehmet muş haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması
AK Parti'den 5 bin TL'lik ikramiye açıklaması TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş çalışan emeklilere bir defaya mahsus ödenecek 5 bin liralık ikramiyeden 4 milyon 688 bin emeklinin daha yararlanacağını belirtti.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek
Mehmet Muş: Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demek Samsun'un Havza ilçesinde yapımı tamamlanan Yeraltı Mekanik Katlı Otopark Hizmete Alım Töreni'nde konuşan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş yapılan yatırımların önemine değinerek, "Havza, Samsun'un önemli bir üretim merkezi olma yolunda ilerliyor. Organize sanayi bölgesi var ve onun genişletilmesi yolunda ilerleniyor. Sanayi demek; üretim, istihdam ve ihracat demektir" dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı
Ticaret Bakanlığında devir teslim! Bakan Bolat: Artık Türkiye Yüzyılı başladı Ticaret Bakanlığına atanan Ömer Bolat, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mehmet Muş’tan devraldı. Bakan Bolat, “Halkımızın satın alma gücünün korunması konusunda enflasyon oranında son 6-7 aydır yaşanan geriye gidişi, hep birlikte hükumetimiz olarak daha da hızlandırıp fiyat istikrarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.
4.06.2023 Gündem
İhracatta tüm zamanların rekoru kırıldı
İhracatta tüm zamanların rekoru kırıldı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılı Mayıs ayında ihracatımız yüzde 14,4 artışla 21,7 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Bu, tüm zamanların en yüksek Mayıs ayı ihracat değeridir. " dedi.
2.06.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır
Erdoğan'a tebrik mesajları yağıyor: Türkiye Yüzyılı başlamıştır 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur seçiminde sandıkların büyük bir bölümü açıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre seçimin galibi Cumhurbaşkanı Erdoğan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır" dedi.
25.05.2023 Ekonomi
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak
81 ilden gençler Anıtkabir'de! Bakan Kasapoğlu: Yarınlar gençlerimizle birlikte daha aydınlık olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 ilden gelen gençlerle Anıtkabir'i ziyaret etti.
19.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum TİCARET Bakanı Mehmet Muş, seçim bölgesi Samsun'da oy kullandıktan sonra "Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum. Vatandaşımızın ilgisi çok olumlu" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak
Bakan Muş: 100 milyar dolar hedefimiz, Türkiye'nin cari açığına katkı sağlayacak Samsun Yatırım ve İhracat Zirvesi'nde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "2023 yılında 100 milyar doların üzerinde hizmet ihracatı rakamına ülke olarak ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun Türkiye'nin cari açığı konusunda önemli bir katkı sağlayacağından şüphe duymuyoruz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Samsun'da Hizmet İş Sendikası ziyaretinde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Samsun’da 10 bin ilave istihdam ve 1,5 milyar dolar ihracat imkanı yaratması öngörülen Orta Karadeniz Serbest Bölgesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bugün kurularak Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Muş, açılışa TOGG T10X ile geldi
Bakan Muş, açılışa TOGG T10X ile geldi Samsun'un Kavak ilçesinde, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına TOGG'un T10X modeli aracıyla gelen Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili adayı Mehmet Muş, "Araç gayet iyi. Performansı, yol tutuşu çok iyi. Çok atak bir araç" dedi.
13.04.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaşehir Metro İstasyonu'nda, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayaşehir metro hattı açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Her fırsatta altını çizerek ifade ediyorum; Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Fatih'in emaneti olan bu güzel şehri günbegün karanlığa sürüklenmesine seyirci kalamayız. Evimiz, yuvamız İstanbul'a karşı sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmekten kimse bizi alıkoyamaz" dedi.
8.04.2023 Gündem
İhracatta tarihi rekor! Bakan Muş güzel haberi duyurdu
İhracatta tarihi rekor! Bakan Muş güzel haberi duyurdu Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Bakan Muş: Mart ayında ihracat yıllık yüzde 4.4 artışla 23.6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracatıdır." açıklamasında bulundu.
4.04.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanı Muş OECD İstanbul Merkezi’nin açılışını yaptı
Ticaret Bakanı Muş OECD İstanbul Merkezi’nin açılışını yaptı - TİCARET Bakanı Mehmet Muş, Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD) İstanbul Merkezi'nin açılış törenine katıldı. 
29.03.2023 Ekonomi
ihracat yasağı kaldırıldı!
ihracat yasağı kaldırıldı! Tarım ve Orman Bakanlığı, 2 Mart'ta getirilen domateste ihracat yasağının kaldırıldığını bildirdi. Söz konusu karar Muğla’daki domates üreticileri tarafından sevinçle karşılandı.
8.03.2023 Ekonomi
Bakan Soylu'dan deprem bölgesinde önemli açıklamalar
Bakan Soylu'dan deprem bölgesinde önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman Üniversitesi’ndeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, 'İlk günden beri hiçbir güvenlik sorunu yaşanmadı.' dedi.
23.02.2023 Gündem
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak
THY: Uçuşlarımız yine ücretsiz olacak Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından 6 gün boyunca 790 seferle 139 bin 438 vatandaşın tahliyesini gerçekleştiren Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, deprem bölgesinden yolcuları ücretsiz taşımaya devam edeceklerini açıkladı. Bolat, "Çok yakında rezervasyon sistemine geçmeyi planlıyoruz. Sistemlerimize ulaşım imkanı olmayan yerlerdeki yolcularımızın diğer şehirlerdeki akrabaları, komşuları veya arkadaşları da onlar adına rezervasyon yapabilirler" dedi. 
12.02.2023 Ekonomi
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği
Erdoğan son durumu açıkladı! Depremzedelere kira ve taşınma desteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Adıyaman'da ve Malatya'da açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da yaptığı açıklamada, "Kayıplarımızın sayısı arttıkça üzüntümüz de katlanarak artıyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı 19 bin 388'e yaralı kurtulanların sayısı 77 bin 711'e ulaştı." dedi. Erdoğan, Adıyaman'da yaptığı açıklamada ise, "Şunu özellikle ifade etmek isterim; 1 yıl içinde yıkılan binaları yeniden elimizdeki projelerle inşa edecek ve sahiplerine teslim edeceğiz. 10'ar bin lira vatandaşlarımıza vereceğiz. Çadırlarda kalmak istemeyen vatandaşlarımızın da kira bedelini ödeyerek konutlarda yaşamalarını sağlayacağız" dedi.
11.02.2023 Gündem
Bakan Muş: Yardım malzemeleri ve ekipmanları vergiden muaftır
Bakan Muş: Yardım malzemeleri ve ekipmanları vergiden muaftır Ticaret Bakanı Mehmet Muş, acil durum ekipmanları ve yardım malzemelerinin gümrük vergisinden muaf olduğunu duyurdu.
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Muş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet muş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.