Mehmet Esen

Mehmet Esen

Son dakika mehmet esen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet esen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet esen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Esen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet esen gelişmeleri de dahil olmak üzere 506 mehmet esen haberi bulunmuştur. Tüm mehmet esen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi!
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi! DİSK’e bağlı Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
1.12.2023 Gündem
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı Ünlü oyuncu Mehmet Esen annesi Suzan Esen'in vefatıyla yasa boğuldu.
31.08.2023 Magazin
Mehmet Esen'in oğlu Faruk Esen evlendi!
Mehmet Esen'in oğlu Faruk Esen evlendi! Oyuncu Mehmet Esen, oğlu Faruk Esen'i evlendirdi. Büyük mutluluk yaşayan usta sanatçı, düğünden renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.
11.08.2023 Magazin
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi!
Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Mahkeme kararını verdi! Halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayatını anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nce ihtiyati tedbir kararı verildi. Garip Bülbül adlı filminin yayınlanmasına günler kala mahkeme tedbir kararı koydu. Yayınlanmasına yasak getirilen Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi neden yayınlanmıyor? Neşet Ertaş filmi kaldırıldı mı? Garip Bülbül Neşet Ertaş filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte detaylar…
15.12.2022 Magazin
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu
Esra Dermancıoğlu: Senaryom çalındı bu bana çok dokundu Oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz günlerde "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum" paylaşımıyla gündem olmuştu. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu, muhabirlerin yaşadığı sorunları sorması üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.12.2022 Magazin
Koronavirüs yalanıyla inanılmaz dolandırıcılık! Bir aylık eşi altınları alıp kayıplara karıştı
Koronavirüs yalanıyla inanılmaz dolandırıcılık! Bir aylık eşi altınları alıp kayıplara karıştı Adana’da bir müteahhit 1 ay önce evlendiği eşi tarafından dolandırıldığını ileri sürdü. Eşine ‘Annem koronavirüse yakalandı. Eve gelme’ diye mesaj atan kadın, 150 bin lira değerindeki düğün altınlarını ve evdeki su ısıtıcısına varana kadar bütün eşyaları alıp eşi hakkında da ‘Beni darp etti’ diyerek suç duyurusunda bulunup kayıplara karıştı. Eşinden şikayetçi olan adam, şimdi kara kara ne yapacağını düşünüyor.
9.03.2022 Gündem
Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen'in Ümitcan Uygun isyanı
Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen'in Ümitcan Uygun isyanı Kanal D’nin sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen bağlanarak yaşananlarla ilgili konuştu.
6.08.2021 Televizyon
Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen'in Ümitcan Uygun isyanı
Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen'in Ümitcan Uygun isyanı Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen'in Ümitcan Uygun isyanı
6.08.2021 Haber
Ümitcan Uygun ve babasına 'kişinin hatırasına hakaretten' iddianame
Ümitcan Uygun ve babasına 'kişinin hatırasına hakaretten' iddianame Adana'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen (21) ve babası Mehmet Esen'e yönelik sözleri nedeniyle sevgilisi Ümitcan Uygun ile babası Durak Uygun hakkında, 'kişinin hatırasına hakaret' suçundan iddianame düzenlendi. İddianamede baba ve oğlunun 7 aydan 4,5 yıla kadar hapsi talep edildi.
2.03.2021 Gündem
Aleyna Çakır'ın ailesi, Ümitcan Uygun'un ağabeyine karşı koruma kararı aldırdı
Aleyna Çakır'ın ailesi, Ümitcan Uygun'un ağabeyine karşı koruma kararı aldırdı Ankara'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) babası Hikmet Esen ve ağabeyi Mehmet Esen, kızlarının ölümüyle ilgili soruşturmada ifadesi alınan Ümitcan Uygun'un ağabeyi E.U hakkında, kendilerini tehdit ettiği gerekçesiyle, 6 ay süreyle koruma kararı aldırdı.
26.02.2021 Gündem
Oyuncu Mehmet Esen korkuttu!
Oyuncu Mehmet Esen korkuttu! Oyuncu Mehmet Esen’e, kalbine giden bir damarın tıkalı olması sebebiyle stent takıldı.
18.02.2021 Magazin
Aleyna Çakır'ın babasından şok iddia! Yeni dava...
Aleyna Çakır'ın babasından şok iddia! Yeni dava... Şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen olayın baş şüphelisi Ümitcan ve babası Durak Uygun’un ‘kızına tecavüz ettiği’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Açılan soruşturmada dosya Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi.
21.01.2021 Gündem
Van'daki çığ faciasından acı haberler peş peşe geldi...
Van'daki çığ faciasından acı haberler peş peşe geldi... Van'da çığ felaketinin yaşandığı bölgede sabah saatlerinde jandarma ve AFAD tarafından başlatılan arama kurtarma çalışmaları sırasında iki kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Faciada hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi.
6.02.2020 Gündem
'Çiçero'nun afişi yayınlandı
'Çiçero'nun afişi yayınlandı 2017 yılına 'Ayla', 2018’e 'Müslüm' filmleriyle dikkat çeken yapımcı Mustafa Uslu, 2019’a 'Çiçero' filmiyle giriş yapıyor. 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmin afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.01.2019 Kültür Sanat
Dede ile torunun fıçıları Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor
Dede ile torunun fıçıları Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor Bursa’nın İznik ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki adam ile torununun ürettiği fıçılar, Türkiye’nin her yerinden alıcı buluyor.
2.12.2018 Ekonomi
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı
Sermiyan Midnight üçüncü sezona başladı Ünlü komedyen Sermiyan Midyat’ın, ‘Sermiyan Midnight’ ismini verdiği stand-up gösterisi, ünlü isimlerin katılımıyla Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde üçüncü sezona merhaba dedi.
12.11.2018 Kültür Sanat
Çiçero’nun aşıkları
Çiçero’nun aşıkları Yüzyılın casusu olarak bilinen ‘Çiçero’nun filminde rol alacak isimler belli oldu. Filmde Erdal Beşikçioğlu ile Burcu Biricik birbirlerine aşık iki casusu canlandıracak
22.05.2018 Magazin
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri! TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Kültür Sanat
'Martıların Efendisi' için geri sayım!
'Martıların Efendisi' için geri sayım! Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.
19.12.2017 Kültür Sanat
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu...
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu... Yapımını TMC Film’in, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2017 Kültür Sanat
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi!
'Ayla'ya ilk ödül Cape Town'dan geldi! Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, Güney Afrika’da düzenlenen 11. Cape Town Uluslararası Film Festivali’nden ödülle döndü.
25.10.2017 Kültür Sanat
'Dört Köşeli Üçgen' geliyor
'Dört Köşeli Üçgen' geliyor Sinema, müzik, resim ve edebiyatın duayen isimlerinden Mehmet Güreli'nin yeni filmi 'Dört Köşeli Üçgen'in çekimleri tamamlandı.
26.07.2017 Kültür Sanat
Mehmet Güreli'den yeni film: "Dört Köşeli Üçgen"
Mehmet Güreli'den yeni film: "Dört Köşeli Üçgen" Sinema, müzik, resim ve edebiyatın duayen isimlerinden Mehmet Güreli’nin yeni filmi “Dört Köşeli Üçgen”in çekimleri tamamlandı.
25.07.2017 Kültür Sanat
Türk-Rus ortak yapımı
Türk-Rus ortak yapımı Oyuncu Mehmet Esen, genç kız arkadaşı Lola’yla önceki gün Cihangir’deydi.
9.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Esen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet esen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.