Martıların Efendisi

Martıların Efendisi

Son dakika Martıların Efendisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Martıların Efendisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Martıların Efendisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Martıların Efendisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan martıların efendisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 martıların efendisi haberi bulunmuştur. Tüm martıların efendisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Martıların Efendisi gişede resmen çakıldı!
Martıların Efendisi gişede resmen çakıldı! Martıların Efendisi filmi, sinemaseverlerin ilgisini çekmedi. Filmi üç haftada sadece 59 bin kişi izledi, yapımcısı büyük şok yaşadı.
17.01.2018 Kültür Sanat
'Ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor'
'Ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor' Yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, 'Uçak kazasında ölme ihtimalim gün geçtikçe artıyor' dedi.
31.12.2017 Magazin
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!
Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri! TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.
26.12.2017 Kültür Sanat
2017 sinemada rekor yılı oldu
2017 sinemada rekor yılı oldu 2017’de 68 milyon izleyici sinemaya gitti, tüm zamanların seyirci rekoru kırıldı. Şubat ayında vizyona giren Recep İvedik 5 ise, sinema tarihimizin en çok izlenen filmi oldu.
22.12.2017 Arşiv
Öpüşme krizi çözüldü
Öpüşme krizi çözüldü Bige Önal, ‘Martıların Efendisi’ filminde rol arkadaşı Mehmet Günsür ile olan öpüşme sahneleri yüzünden sevgilisi Aras Bulut İynemli’den ayrılmıştı. Kriz çözüldü, aşıklar yeniden birlikte...
21.12.2017 Magazin
Sihirli bir proje oldu
Sihirli bir proje oldu ‘Martıların Efendisi’ filminin galası Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Film hakkında konuşan başrol oyuncularından Mehmet Günsür, “Benim için sihirli bir proje oldu” dedi
21.12.2017 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı!
Bestemsu Özdemir ile Can Yaman ayrıldı! 'Martıların Efendisi' filminin galası dün akşam yapıldı. Birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği geceye katılan oyuncu Bestemsu Özdemir 'ayrılık' açıklaması yaptı.
21.12.2017 Magazin
'Martıların Efendisi' için geri sayım!
'Martıların Efendisi' için geri sayım! Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.
19.12.2017 Kültür Sanat
Öpüşme sahnesi ilişkiyi bitirdi!
Öpüşme sahnesi ilişkiyi bitirdi! Çukur dizisinin yakışıklı oyuncusu Aras Bulut İynemli, sevgilisi Bilge Önal'ın Mehmet Günsür'le olan öpüşme sahnelerine kızıp üç yıllık ilişkisini noktaladı.
18.12.2017 Magazin
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu...
İşte 'Martıların Efendisi'nin dev kadrosu... Yapımını TMC Film’in, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı 'Martıların Efendisi' filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek.
1.12.2017 Kültür Sanat
İşler’e destek
İşler’e destek ‘Kaybedenler Kulübü Yolda’ ve ‘Martıların Efendisi’ filminin oyuncuları önceki akşam TMC Yapım’ın Etiler Zerafet’te verdiği kutlama yemeğinde bir araya geldi.
23.11.2017 Magazin
Bıçkın delikanlı Hakan
Bıçkın delikanlı Hakan Martıların Efendisi filmi, 22 Aralık’ta seyircisiyle buluşacak. Hakan Kurtaş filme özel imajıyla dikkat çekti.
21.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Martıların Efendisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki martıların efendisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.