Mehmet Çelik

Mehmet Çelik

Son dakika mehmet çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.380 mehmet çelik haberi bulunmuştur. Tüm mehmet çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu!
Türkiye'nin en genç kadın belediye başkanı oldu! Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesinde Bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak, Belediye Başkanı oldu. Çelik, Türkiye'nin en genç kadın Belediye Başkanı olma unvanını kazandı.
1.04.2024 Gündem
Zeynep Çelik kimdir? Çanakkale Kalkım belediye başkanı kaç yaşında, hangi partiden?
Zeynep Çelik kimdir? Çanakkale Kalkım belediye başkanı kaç yaşında, hangi partiden? Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Kalkım Beldesi'nde bağımsız aday Zeynep Çelik, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanarak belediye başkanı oldu. Peki, Çanakkale Kalkım belediye başkanı Zeynep Çelik kimdir?
3.04.2024 Gündem
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi
1'i turuncu 2'si gri kategoride 3 terörist etkisiz hale getirildi Diyarbakır Lice Kıyıköy kırsalında 1'i turuncu 2'si gri kategoride olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi. Şırnak'ta da 1 terörist yakalandı.
25.10.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu!
Wilma Elles hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu! Yayınlandığı döneme damgasını vuran Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen güzel oyuncu Wilma Elles, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu.
28.06.2023 Magazin
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti
Emekli asker, düğünde maganda kurşunuyla hayatını kaybetti Amasya'da bir köy düğününde emekli asker Mehmet Çelik (53), havaya ateş etmek isteyen S.Ç.'nin (46) silahından çıkan kurşunun isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.
4.06.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Operasyonu' başlatıldı
Diyarbakır'da 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Operasyonu' başlatıldı Diyarbakır'da 840 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı.
14.01.2023 Gündem
Jokey Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Çelik’in kariyeri!
Jokey Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Çelik’in kariyeri! Gazi Koşusu’nun unutulmaz jokeylerinden Ahmet Çelik, yarışseverler tarafından merak ediliyor. Jokey Ahmet Çelik, üst üste son 7 Gazi Koşusu'nu kazanarak kırılması güç bir rekora imza atmıştı. Bu yıl da Gazi Koşusunda yer alacak Ahmet Çelik yarışın favorileri arasında gösteriliyor. Peki, Jokey Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik kaç yaşında ve nereli? İşte Ahmet Çelik’in kariyeri!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Eren Abluka-15 Narko Terör operasyonu başlatıldı! 1165 personelle bugün...
Eren Abluka-15 Narko Terör operasyonu başlatıldı! 1165 personelle bugün... İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 'Eren Abluka-15 Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik' narko terör operasyonu başlatıldığını, ilk gün 1 ton esrar, 2 milyon 144 bin kök kenevir ele geçirildiğini duyurdu.
9.06.2022 Gündem
Kocaeli'de uçan araba üretiliyor
Kocaeli'de uçan araba üretiliyor Kartepe Zirvesi 2022’ye katılan Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Bilişim Vadisi’nde uçan araba testlerine başlandığını ve başarılı olduklarını söyledi.
26.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu...
Eren Kış-31 operasyonu başladı! İçişleri duyurdu... İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da 1130 personelin katılımıyla Eren Kış-31 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı.
12.03.2022 Gündem
Köyceğiz yangını kontrol altına alındı
Köyceğiz yangını kontrol altına alındı 15 gündür devam eden Köyceğiz yangının kontrol altına alındığı duyuruldu. Böylece büyük orman yangınlarının hepsi söndürülmüş oldu.
12.08.2021 Gündem
Çeşme'deki taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü oyuncudan açıklama
Çeşme'deki taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü oyuncudan açıklama M.C. adlı genç kız, tatil için gittiği Çeşme'de Mehmet Çelik adlı oyuncu tarafından taciz edildiğini söyledi. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, yaşananları anlattı: "Genç kız denizde saldırıya uğradı, aralarında itişme yaşandı. Çığlık atarak bizden yardım istedi"
24.07.2021 Yaşam
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe
Bakan Soylu açıkladı! Teröristlere darbe üstüne darbe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren-2 Diyarbakır Lice Operasyonu'nda 29 Nisan'da, 6 teröristin etkisiz olduğu operasyonda, teröristlerin; 1'i kırmızı-sözde orta saha 3'lü yürütmede, 1'i turuncu, 1'i gri, 1'i Sözde Amed Eyaleti özel güç sorumlusu oldukları tespit edildiğini duyurdu.
3.05.2021 Gündem
Biri 'turuncu' kategorideki PKK'lı 2 terörist öldürüldü
Biri 'turuncu' kategorideki PKK'lı 2 terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da 5 vatandaş ve bir jandarmayı şehit eden biri turuncu kategorideki PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
14.04.2021 Gündem
En pahalı hurma! Tanesi 5 liraya satılıyor
En pahalı hurma! Tanesi 5 liraya satılıyor Ramazana saatler kala Eminönü Mısır Çarşısı'nda hurma satışlarında da yoğunluk yaşanıyor. İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmanın en pahalısı ise kilosu 140 lira, tanesi ise 5 liraya satılan "Jumbo Kudüs hurması" oldu.
12.04.2021 Yaşam
Gökçeada'da kayıp İlçe Jandarma Komutanı ölü olarak bulundu
Gökçeada'da kayıp İlçe Jandarma Komutanı ölü olarak bulundu Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında bir kişinin öldüğü, iki kişinin kaybolduğu batan teknedeki İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut'un cansız bedeni 22 metre derinlikte bulundu.
28.02.2021 Gündem
Gökçeada'da alabora olan teknenin yeri tespit edildi
Gökçeada'da alabora olan teknenin yeri tespit edildi Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi Laz koyu açıklarında alabora olan fiber teknenin yeri tespit edildi. Kıyıya 200 metre mesafede denizin dibinde olduğu saptanan 5 metre boyundaki tekne, ekipler tarafından çıkartılacak.
27.02.2021 Gündem
Kenan Çarpışantürk öldü mü? Off road şampiyonu Kenan Çarpışantürk Gökçeada’da batan teknedeydi!
Kenan Çarpışantürk öldü mü? Off road şampiyonu Kenan Çarpışantürk Gökçeada’da batan teknedeydi! Kenan Çarpışantürk öldü mü? Çanakkale Gökçeada'da tekne ile balık tutmak için denize açılan İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut, Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, Uzman Erbaşlar Şener Altay ile Mehmet Çelik, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'ün teknesi alabora oldu. Tekne faciasında Kenan Çarpışantürk'ün cansız bedenine ulaşıldı. İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut, Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu ise kayboldu.
27.02.2021 Gündem
Off Road Türkiye Şampiyonu Gökçeada'daki tekne faciasında hayatını kaybetti
Off Road Türkiye Şampiyonu Gökçeada'daki tekne faciasında hayatını kaybetti ÇANAKKALE'de, Gökçeada İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut, Gökçeada Trafik Tim Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Toykuyu, Uzman Erbaşlar Şener Altay ile Mehmet Çelik, Off Road Türkiye Şampiyonlarından Kenan Çarpışantürk'e ait fiber tekne ile balık tutmak için denize açıldı. Teknenin alabora olmasıyla yaşanan faciada Çarpışantürk'ün cansız bedenine ulaşılırken, komutanlar Bulut ve Toykuyu kayboldu. İki uzman erbaş ise yaklaşık 1 kilometre yüzerek, kıyıya çıkmayı başardı.
27.02.2021 Gündem
Sibel Can'dan Mehmet Çelik'e yanıt geldi! 'Daha bitmedi...'
Sibel Can'dan Mehmet Çelik'e yanıt geldi! 'Daha bitmedi...' Sibel Can’ın yıllar önce kendisine ikinci el otomobili sıfır gibi sattığını iddia ederek dava açtığı Çiftkurtlar Otomotiv’in sahibi Mehmet Çelik, beraat ettiğini söyledi. “Haklılığımız, üst mahkemenin kararıyla onaylanmıştır. Dolandırıcılık veya suça konu başka eylemde bulunmadığım mahkeme kararıyla tespit edilmiştir” diyen Çelik’e, ünlü şarkıcıdan yanıt geldi.
5.02.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit annesine başsağlığı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit annesine başsağlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Lice kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik'in annesi Aynur Çelik'le bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek başsağlığı temennisinde bulundu.
9.01.2021 Gündem
94. Gazi Koşusu'nu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı!
94. Gazi Koşusu'nu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı! Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 94'üncüsü Veliefendi Hipodromu'nda yapıldı. Gazi Koşusu Call To Victory ile Ahmet Çelik kazandı. Ahmet Çelik 6 kez üst üste kazandığı Gazi Koşusu'nda rekor tazeledi.
30.08.2020 Gündem
Kritik FETÖ davasında flaş karar!
Kritik FETÖ davasında flaş karar! FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı mahrem yapılanması davasında 24 sanık, 1 yıl 6 ay 22 günden 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırıldı.
25.08.2020 Gündem
Arda’ya 4 ay arayla iki kez ilik nakli yapıldı
Arda’ya 4 ay arayla iki kez ilik nakli yapıldı Kemik iliği yetmezliği ile doğan ve üç kardeşini de aynı hastalıktan yitiren Diyarbakırlı ailenin 8 yaşındaki oğlu Arda’ya Diyarbakır AHBAP, Haluk Levent ve tedavi olduğu Yeniyüzyıl Üniversitesi GOP Hastanesi sahip çıktı; küçük çocuk 4 ay arayla iki kez ilik nakli oldu. Corona virüs salgını sırasında ikinci naklini geçiren Arda’ya gözü gibi bakan doktorları, tam 8 ay sonra onu sağlıkla taburcu ederek memleketine uğurladı.
15.06.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.