Mehmet Ali Nuroğlu

Mehmet Ali Nuroğlu

Son dakika Mehmet Ali Nuroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Ali Nuroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Ali Nuroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet ali nuroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 mehmet ali nuroğlu haberi bulunmuştur. Tüm mehmet ali nuroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi! 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyle tanınan ve 'Sen Anlat Karadeniz' dizileri ile adını geniş kitlelere duyuran Mehmet Ali Nuroğlu, uzun süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile sade bir törenle hayatını birleştirdi. İkinci kez evlenen oyuncu ve eşinin nikâhından ilk kare sosyal medyada paylaşıldı.
7.03.2023 Magazin
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? Güvercin dizisi sete çıktı ve ilk fotoğrafları yayınlandı. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse gibi isimleri bir araya getiren Güvercin filmi, Zeugma ‘’Çingene Kızı’’ hikayesinden derlenmiştir. Peki, Güvercin dizisi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir?
17.10.2019 Yaşam
'Sen Anlat Karadeniz'in ekibinde değişiklik
'Sen Anlat Karadeniz'in ekibinde değişiklik ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in reji ekibi değişti. Dizinin rejisi deneyimli yönetmen Veli Çelik'e emanet edildi.
26.06.2018 Televizyon
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz dün akşam ekrana geldi. ATV'nin fenomen dizisi haline gelen Sen Anlat Karadeniz'de yine heyecan dolu olaylar yaşandı. Son bölümün hemen ardından merakla beklenen Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.04.2018 Gündem
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu?
Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölümde Vedat ölüyor mu? Sen Anlat Karadeniz 11. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Tahir tutuklanıyor, peki Vedat'ı öldürdü mü? İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu akşam yaşanacaklar...
4.04.2018 Gündem
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' oyuncuları ne kadar kazanıyor? Osman Sınav yapımı Sen Anlat Karadeniz'de oyuncular piyasanın çok altında maaş alıyor. Dizide en yüksek ücreti Tahir Kaleli rolüne hayat veren Ulaş Tuna Aslantepe alıyor.
10.02.2018 Magazin
'Tükürmeyi bırak Mehmet Ali!'
'Tükürmeyi bırak Mehmet Ali!' 'Sen Anlat Karadeniz'in 'Vedat'ı, sosyal medyanın diline düştü.
9.02.2018 Magazin
Ünlü oyuncuya şok sözler: G.tüne...
Ünlü oyuncuya şok sözler: G.tüne... Tecavüz ve şiddet sahneleriyle eleştirilen 'Sen Anlat Karadeniz'de rol icabı eşini döven başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu'na sosyal medyadan demediklerini bırakmadılar.
31.01.2018 Magazin
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor?
'Sen Anlat Karadeniz' dizisi ne zaman başlıyor? ATV'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' seyirci ile buluşuyor. İşte 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin yayın tarihi...
17.01.2018 Televizyon
'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!'
'Sen Anlat Karadeniz için 750 bin TL çöpe!' Ali Eyüboğlu, Sen Anlat Karadeniz setine konuk oldu.
9.01.2018 Televizyon
'Uyarca'prömiyerini yapıyor!
'Uyarca'prömiyerini yapıyor! Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği “Uyarca”, 4 Kasım’da DasDas’ta prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.
2.11.2017 Kültür Sanat
Sokak ortasında eşini öpücüklere boğdu!
Sokak ortasında eşini öpücüklere boğdu! 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyle şöhret olan Mehmet Ali Nuroğlu, eşi Çiçek Nuroğlu ile Bebek'teydi.
12.10.2017 Magazin
'Rüya' az kalsın kabus olacaktı!
'Rüya' az kalsın kabus olacaktı! Yapımcılığını Yeşil Film’in üstlendiği 'Rüya' filmi 21 Ekim Cuma günü vizyona giriyor. Çekim aşaması 2 yıl süren filmin setinde ilginç olaylar yaşandı.
19.10.2016 Magazin
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında!
Fox Tv'nin yeni macerası: Yıldızların Altında! Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizi Yıldızların Altında, ekranlarda izleyicisi ile buluşmak için hazırlanıyor. Yıldızların Altında dizisinde kimler yer alacak? Yıldızların Altında dizisinin konusu ne olacak? İşte bütün ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Yüzyıllık Mühür 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Yüzyıllık Mühür 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Trt 1 ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Yüzyıllık Mühür ilk bölümüyle izleyicileri büyülemeyi başardı. 2. bölüm fragmanı yayınlanan Yüzyıllık Mühür izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yüzyıllık Mühür son yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Mutluluk pozu
Mutluluk pozu Mehmet Ali Nuroğlu eşi Çiğdem Nuroğlu’yla birlikte Akmerkez’de alışveriş turu attı...
14.12.2015 Magazin
Çekmeyin bizi!
Çekmeyin bizi! Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, eşi Çicek Gülsen’le önceki gün Etiler’deki bir mekanda yemek yerken görüntülendi...
21.08.2015 Magazin
Güzel Köylü 50. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
Güzel Köylü 50. bölüm fragmanı yayınlandı - izle Star ekranlarının eğlenceli yapımı Güzel Köylü 50. bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. Güzel Köylü yeni bölümünde sahilde bir cafe hayali gerçek oluyor.
1.06.2015 Magazin
Güzel Köylü'nün sevilen oyuncusu evlendi
Güzel Köylü'nün sevilen oyuncusu evlendi Güzel Köylü'nün 'Dudu'su Özlem Tokaslan evlendi.
20.03.2015 Magazin
Güzel Köylü son bölümde işler karıştı
Güzel Köylü son bölümde işler karıştı Star TV'nin sevilen dizisi Güzel Köylü'de artık işler iyice karıştı. Dizinin 17. bölümü dün akşam izleyicilerle buluştu. Ekranların sevilen dizisi Güzel Köylü son bölümünde, Cemal Gül'ün kendisini hiç tanımadığını düşünmektedir. Gül, Kamuran'ın kışkırtmasıyla ciddi anlamda bir kavgaya karışır.
17.10.2014 Arşiv
Kötü günler geride kaldı
Kötü günler geride kaldı EVLİLİKLERİ uzun süredir çalkantılı giden ‘Güzel Köylü’ dizisi oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu ve eşi Çiçek Gülsen, el ele görüldü...
14.08.2014 Magazin
Acun'u geride bıraktı
Acun'u geride bıraktı Başrollerini Gizem Karaca, Berk Cankat ve Mehmet Ali Nuroğlu'nun paylaştıkları Güzel Köylü dizisi iyi bir başlangıç yaptı.
27.06.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Nuroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet ali nuroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.