Mehmed Bir Cihan Fatihi

Mehmed Bir Cihan Fatihi

Son dakika Mehmed Bir Cihan Fatihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmed Bir Cihan Fatihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmed bir cihan fatihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 mehmed bir cihan fatihi haberi bulunmuştur. Tüm mehmed bir cihan fatihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Sinem hamile olursa..."
"Sinem hamile olursa..." Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal önceki akşam Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil çiftiyle Ulus'taki bir restoranda yemek yedi.
9.05.2019 Magazin
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol
Büşra Develi'ye Cem Yılmaz'ın yeni filminde başrol Son olarak puhutv'den yayınlanan Fi ve Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde rol alan Büşra Develi, Cem Yılmaz'ın yeni filmi Deli'de Meral karakterine hayat verecek
13.12.2018 Magazin
Dizilere sigorta garantisi!
Dizilere sigorta garantisi! Bir bölümü binlerce TL’yi bulan diziler artık sigortalanıyor. Şirketler, projelerin yanı sıra oyuncuları da sigortalatarak yaşanacak aksiliklere karşı önlem alıyor
8.12.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı 1 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin final bölümü yayın akışına geçiyor. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden güzel ve heyecanlı anlar yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.05.2018 Gündem
Ve final fragmanı yayınlandı
Ve final fragmanı yayınlandı Reytinglerde beklentileri karşılayamayan Kanal D ekranlarının dönem dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin final fragmanı yayınlandı.
26.04.2018 Televizyon
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Nisan Salı 24 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini bu bültenden tek tek seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan” adlı dizinin yeni bölümü yayına geçecek. Tarihi kesitleri ile tüm sevenlerini ekranları karşısına çıkartan diziyi keyif içinde izleyerek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
24.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün  neler var? - 17 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Nisan Salı 17 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeler ekranlara geçecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları karşısına toplayan dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
17.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Nisan Salı 10 Nisan salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile sizlerle olacak. Gündeme dair tüm merak edilen en güncel gelişmeleri bu sabah bülteninden takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Her karesinde farklı tarihi kesitler sunan dizi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.04.2018 Gündem
Hayranlarına kötü haber! Bu sezon ekranlara veda ediyor...
Hayranlarına kötü haber! Bu sezon ekranlara veda ediyor... Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, bu sezon ekranlara veda edecek dizileri ve gelecek sezon da karşımıza çıkacak dizileri köşesine taşıdı...
10.04.2018 Magazin
Bazen seksi bir kadınım bazen de yaramaz bir çocuk
Bazen seksi bir kadınım bazen de yaramaz bir çocuk Mehmed Bir Cihan Fatihi’ndeki oyunculuğu ile dikkat çeken Hazal Filiz Küçükköse, MAG dergisinin bu ay kapak kızı oldu. Ne istediğini bilen ve kariyerinde oyunculuk adına alamayacağı yük olmayan Küçükköse, hayatına dair saklı kalmış özellikleri anlattı
9.04.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Nisan Perşembe 05 Nisan Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Sağlıktan siyasete, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri tek tek detayları ile öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Nefes kesen kesitleri ile tüm hayranlarını ekranları başına çeken diziye adeta tutuklu kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.04.2018 Gündem
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Bölümde Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor!
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Bölümde Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor! Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının tarih temalı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görüyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. yeni bölümde Doğu Roma İmparatoru Konstantinos, Haçlı Birliği yaratmak için harekete geçiyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek...
3.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı 03 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde yayına başlayan bültenden haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Tarihi kesitlerle zenginleştirilen dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
3.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 31 Mart Cumartesi 31 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Miniklerin keyif dolu kesitleri karşısında hem doyasıya eğlenebilir hem de sabahınıza renklilik katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin ilk bölümü başlıyor. Gerilim ve aksiyon dolu kesitler sunan diziyi, hafta sonu akşamı sevdiklerinizle birlikte izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
31.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Mart Cuma 30 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkacak. Ekonomiden politikaya, yaşamdan ekonomiye, sağlıktan yaşama kadar akla gelebilecek pek çok konu içeriklerine dair haberleri bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Her karesinde heyecan dolu kesitler sunan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha renkli ve sürükleyici hale dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz
30.03.2018 Gündem
Dizide pes dedirten hata!
Dizide pes dedirten hata! Osmanlı'ya metal kaşık kültürü çok sonradan gelmesine rağmen, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çandarlı Halil Paşa'nın yemek yerken metal kaşık kullanması dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.
28.03.2018 Magazin
Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde neler oldu? Yeni fragman da yayınlandı!
Mehmed Bir Cihan Fatihi son bölümde neler oldu? Yeni fragman da yayınlandı! Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve izleyicileri ekrana kilitledi. Konusu ve oyuncularıyla oldukça dikkat çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi kısa sürede binlerce kişinin beğenisini kazandı. İşte Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. yeni bölüm fragmanı...
28.03.2018 Gündem
Bir usta isim daha Fatih dizisinde!
Bir usta isim daha Fatih dizisinde! Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin kadrosuna usta oyuncu Altan Erkekli de dahil oldu. Usta oyuncu, dizide Muslihuddin karakterine hayat verecek.
27.03.2018 Televizyon
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölümde Mehmed'in kararı ne olacak?
Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölümde Mehmed'in kararı ne olacak? Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İlk bölümüyle büyük ses getiren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Mehmed Bir Cihan Fatihi bu akşam izlenebilecek.
27.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mart Salı 27 Mart Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten ile ekranlara yansıyacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve ayrıntılarını detaylı şekilde bu bültenden öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Sevilen tarihi dizinin yeni bölümünde yine birbirinden farklı olaylara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
27.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mart Pazar 25 Mart Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyifli çocuk programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen renkli programı çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen renkli dizinin yepyeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sıcak aile dizisinin yeni bölümünü sevdiklerinizle birlikte izleyerek keyif dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.03.2018 Gündem
Fatihi henüz  izlemedim
Fatihi henüz izlemedim Halit Ergenç, önceki gün oğlu Ali ile Zorlu AVM’deydi.
24.03.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24  Mart Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mart Cumartesi 24 Mart Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Çocukların masum eğlencesi olan yayını, her hafta sonu Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güne başlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Nefes kesen dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
24.03.2018 Gündem
İş var huzur var
İş var huzur var ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ adlı dizide ‘Bizanslı Eleni’yi canlandıran Büşra Develi önceki akşam Cihangir’deydi.
23.03.2018 Magazin
Fatih’e ilgiden mutlu
Fatih’e ilgiden mutlu Kenan İmirzalıoğlu, başrolünde yer aldığı ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisinin ilk bölümüne gelen tepkilerden memnun olduğunu söyledi.
23.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmed bir cihan fatihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.