Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

1 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin final bölümü yayın akışına geçiyor. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden güzel ve heyecanlı anlar yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı ana haber bültenini seyrederek güne merhaba diyebileceksiniz. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini bu bültenden takip edebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde bu tekrarlarını izleyerek merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın devam ediyor. Kayınvalidelerin gelinleri ile yarıştığı heyecan dolu program gün ortanıza adeta renklilik katıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı renkli ve keyifli magazin programı ile yayın akışı devam ediyor. Magazin severlerin vazgeçilmezi olan program ile güzel bir TV keyfi yaşayabileceksiniz. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin heyecan dolu bölümünü izleyerek mükemmel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni yayın akışına geçecek. Gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte bu bültenden analiz edebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, emlaktan piyasaya, siyasetten spora kadar tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeler ekranlara geçiyor. 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin final bölümü sizlerle olacak. Her karesinde heyecanı doruklara çıkartan dizi ile mükemmel bir akşam yaşayabileceksiniz.

23:30’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Polisiye kesitler sunan dizide yine heyecan doruklara çıkıyor. Eğer son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını gece kuşağından izleme fırsatı bulabnilirsiniz. Gece kuşağının devamında sevilen dizilerin ve programların tekrarlarını seyredebileceksiniz 01:45’de “Öyle Sevdim ki Seni” adlı film sizlerle olacak. Sevilen fenomen film ile mükemmel bir geceye hazır olun. Adından 04:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı