Medyum

Medyum

Son dakika medyum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan medyum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını medyum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Medyum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan medyum gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 medyum haberi bulunmuştur. Tüm medyum haberleri aşağıda listelenmiştir.
24 saatte aşık etme, sevgiliyi geri getirme, kısmet açma... Falcı, medyum, astrologlar şimdi yandı
24 saatte aşık etme, sevgiliyi geri getirme, kısmet açma... Falcı, medyum, astrologlar şimdi yandı Falcı, medyum, astrolog için bakanlık harekete geçti. Ticaret Bakanlığı’na bağlı Reklam Kurulu, internet üzerinden “Ayırma, bağlama, soğutma, erkeklik bağlama büyülerini bozan” medyumlar için para cezası yağdırdı. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil!
Covid'i bilen astrolog zodyaktaki en manipülatif burçları açıkladı: Bu burçlar hem kurban hem katil! Nicaloas Aujula.. Covid'i bilen isim olarak adını tüm dünyaya duyuran ve geçtiğimiz yıllarda dünyaca ünlü isimlerle ilgili yaptığı tahminlerle tanınan Nicolas Aujula, Kraliçe Elizabeth'in ölümünü de doğru tahmin etmişti. Ünlü medyum, bu kez en manipülatif burçları açıkladı.
28.12.2023 Astroloji
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu
Aldatan reklamlara 76 milyon lira ceza kesildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu tüketiciyi aldatan reklamlara yaklaşık 76 milyon TL ceza uyguladı" açıklamasında bulundu.
19.10.2023 Ekonomi
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, 'sevgilini sana geri getireceğim', 'kocanı tekrar sana bağlayacağım', 'her türlü büyü yaparım' gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.'yi takibe aldı. Takip sonrası şahıs yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun...
Sahte medyumun akılalmaz planı! 175 milyon dolarlık müthiş vurgun... Kendini medyum gibi gösterip 20 yıl boyunca milyonlarca Amerikalıyı dolandıran sahtekar, kendi geleceğinde hapishaneyi boylayacağını öngöremedi. Yakalanan dolandırıcı için ibretlik bir ceza isteniyor.
22.06.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı
Ormanda kutunun içindeki 65 yıllık sır çözüldü! Kim olduğu ortaya çıktı Üniversite öğrencisi ormanda otların arasında bir kutu gördü ve açmasıyla vahşet ortaya çıktı. Gencin kutuyu açtıktan sonra karşılaştığı manzara tam anlamıyla kan donduran cinstendi. İçinde çıplak, saçları sertleşmiş, vücudu kesik izleriyle dolu bir çocuk cesedi vardı ve battaniyeye sarılı halde duruyordu. 'Kutudaki çocuk' 65 yıl büyük bir gizemdi ancak yeni bir gelişme yaşandı.
3.12.2022 Dünya
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay
Dini seans adı altında cinsel ilişki! Binlerce video ve fotoğraf çıktı! İğrenç olay Kendisini ‘Bio enerji uzmanı’ ve ‘Yaşam koçu’ olarak tanıtarak psikolojik yardım almak isteyen kadınları ‘cin çıkarma’ bahanesiyle zorla ilişkiye giren büyücü Bahadır Koyuncu, eşi ve yardımcısına yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. “Nitelikli cinsel saldırı”, “Dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık” suçlarından 15 yıldan 84 yıla kadar hapis cezası istenen sözde bio enerji uzmanı Koyuncu’nun dijital arşivinden 2 bine yakın müstehcen fotoğraf ve video çıktı. Koyuncu’nun yanına gelen kadınları soyarak, ‘sizde büyü var’, ‘cinleri çıkarmamız lazım’ diyerek cinsel saldırıda bulunduğu belirlendi.
21.02.2022 Yaşam
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler! Sevgililer Günü akşamını renklendirecek çok sayıda romantik film var. Bu özel günü evde geçirmeyi planlayanlar için en güzel aşk filmlerini araştırdık. Roman uyarlamalarından, klasik ve sanatsal filmlere kadar, zevkinize göre seçim yapabileceğiniz en güzel romantik filmleri derledik! İşte ‘Sevgililer Günü’nde ne izlesek?’ diyenlere aşkı anlatan en güzel romantik filmler!
13.02.2022 Kültür Sanat
Murat Sancak Dele Alli bombasını patlattı!
Murat Sancak Dele Alli bombasını patlattı! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dünyaca ünlü yıldız futbolcu Dele Alli hakkında "Dele Alli’nin ağabeyi Türkiye’ye geldi. Ağabeyiyle hemen hemen her noktada anlaştık." ifadelerini kullandı.
11.02.2022 Adana DemirSpor
Medyum ne demek, Tdk sözlük anlamı nedir? Medyumluk ne demek?
Medyum ne demek, Tdk sözlük anlamı nedir? Medyumluk ne demek? Eski çağlarda, davalı ve davacı arasında aracılık eden kişilere medyum denirdi. Daha sonra dördüncü boyuta geçerek oradaki soyut varlıklarla iletişim kuran kişiler medyum olarak adlandırılmaya başlanmıştır. Peki, Medyum ne demek, Tdk sözlük anlamı nedir? Medyumluk ne demek? İşte detaylar…
9.02.2022 Astroloji
Vision Art Platform 'Bir Yok Oluş Repertuarı' ismini taşıyan yeni sergisiyle ziyaretçilerini bekliyor
Vision Art Platform 'Bir Yok Oluş Repertuarı' ismini taşıyan yeni sergisiyle ziyaretçilerini bekliyor “Bir Yok Oluş Repertuarı”, geleneksel adıyla deseni yani çizimi hem bir medyum hem de anlatısal bir araç olarak kullanan ve aynı çağın tanıklığını taşıyan Bedia Ekiz, Hacer Kıroğlu, Parya Pahlevani, N.Pınar Özen, Tuğçe Diri ve Umut Bahçeci’nin işlerini bir araya getiriyor. Sergi, 6 Şubat’a kadar Vision Art Platform Akaretler No:35’te hafta içi 11.00-18.00, hafta sonu 12.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
6.01.2022 Kültür Sanat
Canbar büyüsü, bağlama, nohut büyüsü ve aşık etme büyüsü! Google’a ‘medyum ve falcı’ cezası
Canbar büyüsü, bağlama, nohut büyüsü ve aşık etme büyüsü! Google’a ‘medyum ve falcı’ cezası İnternette “medyum” kelimesi aratıldığında arama sonucu olarak sunulan ve reklam olduğu belirtilen, medyumlara ilişkin tanıtımlar yer aldı. Google, medyum ve falcıların reklamları nedeniyle Ticaret Bakanlığı Reklam Kurulu tarafından mercek altına alındı.
8.11.2021 Gündem
Medyumların gerçek yüzü! 15 günde aşık etme 4 bin lira, kaynana dili bağlama...
Medyumların gerçek yüzü! 15 günde aşık etme 4 bin lira, kaynana dili bağlama... Kendilerini medyum olarak tanıtan kişiler sosyal medyada ,'15 günde aşık etme işlemi, soğutma işlemi, kısmet açma ve dil bağlama işlemi' vaadiyle bin 200 ile 4 bin lira arası ücret talep ediyor.
21.03.2021 Yaşam
'Bir ömür koronavirüsten arındırır!' Sosyal medyada inanılmaz istismar...
'Bir ömür koronavirüsten arındırır!' Sosyal medyada inanılmaz istismar... Gelen son dakika haberine göre; Sosyal medyanın son zamanlarda en çok dikkat çeken konularının başında sözde medyumların online büyü istismarı geliyor. Sosyal medya sitelerinde 'medyum, hoca' sıfatlarıyla sayfalar açıp, büyü yoluyla insanların dertlerini çözdükleri iddiasıyla maddi kazanç elde edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Sözde 'büyü' hazırlayarak 'ayrılan sevgilileri geri birleştirme, aşık etme, küsleri barıştırma' gibi konulara çözüm bulduklarını iddia eden duygu istismarcıları, son olarak 'koronavirüs bulaşmasını önleyici büyü' yalanıyla kandıracak kurbanlar arıyor.
27.01.2021 Gündem
Ankara'da medyum operasyonu! Hepsine el konuldu, şaşkına çeviren görüntüler...
Ankara'da medyum operasyonu! Hepsine el konuldu, şaşkına çeviren görüntüler... Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin evinde kötü şartlarda beslenen 20 köpek ve 16 kediye, polisle birlikte baskın düzenleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince el konuldu. Avukatları ve tanıyanları ile birlikte el koyma işlemine karşı çıkan Sadiye Servet G.'ye para cezası uygulandı.
24.12.2020 Gündem
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı
Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı Peaky Blinders dizisinde Thomas Selby karakterini canlandıran Cillian Murphy internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Cillian Murphy kimdir? İşte Cillian Murphy filmleri, dizileri ve hayatı...
10.05.2020 Gündem
Bilimsel gerçek enkaz altında!
Bilimsel gerçek enkaz altında! Olası depreme yönelik uzman olmayan kişiler bilimden uzak yorumlarla halkı yanıltıyor. Kimi bulutları, kimi karıncaları kimi de vücudundaki titremeyi felaketin habercisi olarak sunuyor...
20.01.2020 Gündem
Eşi ölsün diye büyü yaptıracaktı, 8 bin euro dolandırıldı
Eşi ölsün diye büyü yaptıracaktı, 8 bin euro dolandırıldı Almanya'da yaşayan ve eşi için ölüm büyüsü yaptırmak isteyen bir kadın, insanlara metafizik yollarla yardım ettiklerini söyleyen kişi tarafından 8 bin euro dolandırıldı. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli, "Benimle iletişime geçerek ölüm büyüsü yaptırmak istediğini söyledi, ilk başta dalga geçtiğini düşündüm. Kendisinden para göndermesini talep ettim. Bana toplamda 8 bin euro gönderdi. Paraya ihtiyacım olduğu için bu eylemi gerçekleştirdim" diyerek pişman olduğunu söyledi.
16.01.2020 Yaşam
Ünlülerin medyumundan şoke eden iddia!
Ünlülerin medyumundan şoke eden iddia! Son olarak dört yaşındayken otel odasında uyurken görülen ve bir daha haber alınamayan Madeleine McCann ile ilgili sayısız teori ve iddia ortaya atılmıştı. Ünlülerin medyumu ise ortaya attığı iddia ile gündem yarattı.
23.12.2019 Dünya
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor
Cinci Hoca skandalı! Çocukları olmayan çiftleri bakın nasıl tedavi ediyor Çocukları olmayan çiftler için oklava ile cin çıkarma seansı düzenlediği ve muska ile onları tedavi ettiği öne sürülen Salih Gedik hakkında, "Dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık" suçundan 10 yıla, ona yardım eden üç kişi hakkında da 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
9.10.2019 Gündem
Medyum Keto hayatını kaybetti
Medyum Keto hayatını kaybetti Felaket tellalı Onur Akay, Medyum Keto olarak bilinen Hacı Aydoğan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
5.05.2019 Magazin
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var...
Yüzlerce kadına tecavüz! Aralarında kendi kızı da var... Brezilya'da ruhani yetenekleriyle şifa dağıttığını söyleyen dünyaca ünlü medyum Joao Teixeira de Faria, aralarında kızının da bulunduğu 200'den fazla kadının şikayeti üzerine tecavüz ve taciz suçlamasıyla yargılanacak.
11.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Medyum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki medyum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.