Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler!
Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler! Mevsim geçişlerinde yaşadığımız hava değişimleri, cilt üzerinde birçok değişikliğe sebep oluyor. Sert ve soğuk havanın etkisi ciltte kuruluk, nemsizlik gibi sorunlara yol açarken, kapalı ortamlardaki kirli hava ise cildin hava almasını engelleyerek çeşitli problemlere zemin hazırlıyor. Özellikle mevsim değişimlerinde cildin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten uzmanlar ise ısı, nem, UV ışınlarına karşı fiziksel aktiviteye, su tüketimine, sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu kapsamda Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş, yüz mezoterapisi hakkında açıklamada bulundu.
22.03.2022 Sağlık
Yaş alırken genç kalmanın yolları!
Yaş alırken genç kalmanın yolları! Bedenin doğasında var olan kendini yenileme ve iyileştirme yeteneklerini yeniden kazandırmak, gençleşmek ve gençliği kalıcı hale getirmek artık mümkün. Cilt uygulamalarının çok yönlü yapısı, her yaş grubu ve kişiye özel çözümler sunarken; cildinize sağlıklı, genç ve doğal bir görünüm kazandırıyor. Dr. Yıldıray Tanrıver yaş alırken kalıcı gençlik için yapılması gerekenleri anlattı.
21.07.2021 Sağlık
Mimikleri kaybetmeden çizgilerden kurtulmanın yolları
Mimikleri kaybetmeden çizgilerden kurtulmanın yolları Pandemi ile birlikte kadın erkek farketmeksizin estetik uygulamalarda büyük artış görülüyor. Son yıllarda medikal estetik uygulamalarının ön planda olması bu işlemlere olan ilgiyi de arttırdı. Küçük dokunuşlar ile olduğunuz yaştan daha genç görünmek mümkün. Özellikle aktif mimik kırışıklıklarının tedavisi için kullanılan mezobotox yöntemi cildin genç kalmasında oldukça etkili yöntemler arasında gösteriliyor. Medikal Estetik Hekimi Dr Songül Özcan, mezobotox yöntemi hakkında merak edilenleri anlattı.
23.02.2021 Sağlık