Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler!
Ciltte bahar temizliği zamanı! İşte sağlıklı bir cilt için yapılması gerekenler! Mevsim geçişlerinde yaşadığımız hava değişimleri, cilt üzerinde birçok değişikliğe sebep oluyor. Sert ve soğuk havanın etkisi ciltte kuruluk, nemsizlik gibi sorunlara yol açarken, kapalı ortamlardaki kirli hava ise cildin hava almasını engelleyerek çeşitli problemlere zemin hazırlıyor. Özellikle mevsim değişimlerinde cildin ekstra bakıma ihtiyaç duyduğunu belirten uzmanlar ise ısı, nem, UV ışınlarına karşı fiziksel aktiviteye, su tüketimine, sağlıklı beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu kapsamda Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş, yüz mezoterapisi hakkında açıklamada bulundu.
22.03.2022 Sağlık
Yaşlanmayı önlemek için nelere dikkat edilmelidir?
Yaşlanmayı önlemek için nelere dikkat edilmelidir? Yaşlanmanın önüne geçebilmek için yapabileceğin küçük ancak etkili yöntemleri Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sizler için derledi.
17.01.2022 Sağlık
Yaşlanmayı geciktiriyor! İşte genç kalmak için 8 ipucu!
Yaşlanmayı geciktiriyor! İşte genç kalmak için 8 ipucu! Yaşlanma, yaşamın önlenemeyen doğal bir parçasıdır. Genç kalmak herkesin hayali. Uzmanlar genç kalmayı başarmanın yolunun ilk olarak yaşam tarzınıza dikkat etmekten geçtiğini belirtiyor. Medikal Estetik Hekimi Dr. Kemali Güneş, yaşlanmayı geciktiren genç kalmanızı sağlayacak 8 adımı anlattı.
10.05.2021 Sağlık