Son dakika: Bugün her şey değişebilir! Türkiye ile ABD...
Son dakika: Bugün her şey değişebilir! Türkiye ile ABD... Zeytin Dalı Harekatı ile oyunları bozulan ABD, Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster’ın ardından Dışişleri Bakanı Tillerson’ı Ankara’ya gönderiyor. İki ülke ilişkilerinin geleceğini şekillendirecek randevu bugün. Tillerson’ın önüne kapsamlı bir dosya koyularak, terör örgütüyle ilişkiyi kesmeleri istenecek.
15.02.2018 Gündem
ABD’de YPG davası mümkün
ABD’de YPG davası mümkün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye karşı ulusal ve uluslararası hukukun kullanılması yönündeki açıklaması üzerine hukukçular neler yapılabileceğini VATAN’a değerlendirdi. Görüşler özetle şöyle:
6.02.2018 Gündem
Türkiye sözlerinden çark etti
Türkiye sözlerinden çark etti ‘Türkiye’nin radikal İslami ideolojileri destekleyen ülkelerden biri olduğunu’ söyleyerek Ankara’nın tepkisini çeken Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster son açıklamasında “Başkan Trump gibi Türkiye ile ABD arasındaki güçlü ittifaka sağlam bir şekilde inananlardanım” dedi
15.12.2017 Dünya
Son dakika... ABD'den geri adım! Türkiye ile...
Son dakika... ABD'den geri adım! Türkiye ile... Beyaz Saray'dan son dakika Türkiye açıklaması geldi. Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı McMaster, "Türkiye ile güçlü ittifaka sağlam şekilde inanıyorum" dedi.
15.12.2017 Dünya