Mccain

Mccain

Son dakika MCCAİN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan MCCAİN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını MCCAİN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mccain

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mccain gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 mccain haberi bulunmuştur. Tüm mccain haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor!
Nahda Hareketi nedir? Tunus’ta koalisyon ortağı Nahda Hareketi ne zaman kuruldu, siyasi geçmişi merak ediliyor! Tunus'ta Başbakan Hişam el-Meşişi'nin Cumhurbaşkanı Said tarafından görevden alınmasının ardından başlayan hareketlilik devam ediyor. Koalisyon ortağı Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi, 15 Temmuz'da Türkiye'de yapıldığı gibi sokağa çıktıklarını ancak kapıların yüzlerine kapandığını söyledi. Söz konusu açıklamaların ardından Nahda Hareketi hakkında merak edilenler arttı.
27.07.2021 Gündem
Trump'tan Pentagon'a: Onlar savaştan başka bir şey istemiyor
Trump'tan Pentagon'a: Onlar savaştan başka bir şey istemiyor ABD Başkanı Donald Trump, "Askerler beni seviyor ama muhtemelen Pentagon'un başındakiler sevmiyordur. Onlar savaştan başka bir şey istemiyor." açıklamasında bulundu.
7.09.2020 Dünya
Trump'tan Demokrat kadın Kongre üyelerine 'ırkçı saldırı'
Trump'tan Demokrat kadın Kongre üyelerine 'ırkçı saldırı' ABD liderinin Twitter'dan paylaştığı mesajlar depreme yol açtı, Demokratlar Trump'a ateş püskürüyor. Ocasio-Cortez "Bizi seçen Amerika'yı kabullenememesinin üstüne, bizim sizden korkmadığımızı da kabullenemiyorsunuz" dedi, Müslüman Kongre üyesi Ilhan Omar ise Trump için 'gördüğümüz en kötü, en yolsuz, en beceriksiz başkan' tanımlamasını yaptı.
15.07.2019 Dünya
İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı
İşte ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni Savunma Bakanı adayı Mark Esper daha önce silah üreticisi Raytheon'un lobicisiydi.
19.06.2019 Dünya
ABD'den flaş açıklama: Talimat yerine getirilmemiş
ABD'den flaş açıklama: Talimat yerine getirilmemiş ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Japonya seyahati sırasında, geçen yıl ölen siyasi rakibi John McCain'in adını taşıyan savaş gemisinin Japonya'daki limanda isim kısmının kapatılmasına ilişkin, "Beyaz Saray Askeri Ofisi doğrudan 7 filo ile koordinasyon kurmuş ve USS John McCain gemisinin gözden uzak tutulması talimatını vermiş. Talimat yerine getirilmemiş. Ziyaret sırasında gemi normal pozisyonunda kalmış." ifadesini kullandı.
3.06.2019 Dünya
Beyaz Saray ile Pentagon arasında savaş gemisi krizi
Beyaz Saray ile Pentagon arasında savaş gemisi krizi Trump'ın Japonya'daki ziyareti sırasında limanda bulunan gemilerden merhum John McCain'in adını taşıyanın ismim kısmının örtülmesi Beyaz Saray ile Pentagon arasında krize yol açtı.
2.06.2019 Dünya
Akar'dan ABD açıklaması: Teröristlerle işbirliklerini kesmelerini bekliyoruz
Akar'dan ABD açıklaması: Teröristlerle işbirliklerini kesmelerini bekliyoruz Milli Savunma Bakanı Akar, ABD askerlerinin teröristlerle fotoğrafına ilişkin, "ABD’den söz verdiği gibi terör örgütü YPG ile işbirliğini kesmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
17.11.2018 Gündem
ABD yönetiminden üst düzey yetkili Trump'a "direnişi" anlattı
ABD yönetiminden üst düzey yetkili Trump'a "direnişi" anlattı ABD Başkanı Donald Trump yönetiminde görevli üst düzey bir yetkilinin kaleme aldığı makale, yönetim içinde Trump'a yönelik "direniş" oluştuğunu gözler önüne serdi. "The New York Times" gazetesi, "Trump Yönetimi İçindeki Direnişin Bir Parçasıyım" başlıklı yazıyı isim vermeden yayımladı.
7.09.2018 Dünya
Son dakika! New York Times'ın imzasız makalesi ABD'de kriz yarattı
Son dakika! New York Times'ın imzasız makalesi ABD'de kriz yarattı Beyaz Saray’daki üst düzey bir yetkilinin isimsiz yayımladığı makale, ABD yönetiminde Başkan Donald Trump’tan duyulan derin rahatsızlığı ortaya koydu
7.09.2018 Dünya
ABD yasta!
ABD yasta! Arizona Senatörü John McCain'in cenazesi, Maryland eyaletinde Deniz Harp Akademisi mezarlığında toprağa verildi. Senatör McCain'in eşi Cindy McCain, tabutun başında gözyaşlarına boğuldu.
3.09.2018 Dünya
Cenazede Bush’un Obama’nın eşine yaptığı jest çok konuşuldu!
Cenazede Bush’un Obama’nın eşine yaptığı jest çok konuşuldu! Geçen hafta beyin kanseriyle mücadelesini kaybeden Cumhuriyetçi Arizona Senatörü ve eski başkan adaylarından John McCain'e, dün Washington Ulusal Katedrali’nde cenaze töreni düzenlendi. McCain'in kızı ABD Başkanı Trump'ı sert bir dille eleştirirken, ABD'nin eski başkanlarından George W. Bush ile eski ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle'e çaktırmadan şeker vermesi sosyal medyada çok konuşuldu.
2.09.2018 Dünya
ABD’li Senatör McCain için cenaze töreni
ABD’li Senatör McCain için cenaze töreni ABD’nin Arizona eyaletinde, hayatını kaybeden Cumhuriyetçi Arizona Senatörü John McCain için cenaze töreni düzenlendi.
29.08.2018 Dünya
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması
Trump'tan McCain'e 'saygı' açıklaması ABD Başkanı Donald Trump, cumartesi günü hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için, "Aramızdaki politika ve yaklaşım farklarına rağmen Senatör John McCain'in ülkemize yaptığı hizmetlere saygı duyuyorum." değerlendirmesini yaptı.
27.08.2018 Dünya
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti
Turmp'ı cenazede istemeyen McCain, Obama'nın konuşma yapmasını vasiyet etti ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin önemli ismi Arizona Senatörü McCain, eski ABD başkanları Barack Obama ile George W. Bush'un cenazesinde konuşma yapmasını istedi. Başkan Trump ise cenazeye çağrılmadı.
27.08.2018 Dünya
Trump, Beyaz Saray'ın McCain açıklamasını engellemiş
Trump, Beyaz Saray'ın McCain açıklamasını engellemiş ABD Başkanı Donald Trump'ın, önceki gün hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için Beyaz Saray yetkililerinin hazırladığı "övgü dolu" yazılı açıklamayı engellediği iddia edildi.
27.08.2018 Dünya
Bomba iddia! Trump engelledi
Bomba iddia! Trump engelledi ABD Başkanı Donald Trump'ın, önceki gün hayatını kaybeden Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain için Beyaz Saray yetkililerinin hazırladığı "övgü dolu" yazılı açıklamayı engellediği iddia edildi.
27.08.2018 Dünya
Son Dakika! ABD'li senatör McCain 81 yaşında hayatını kaybetti
Son Dakika! ABD'li senatör McCain 81 yaşında hayatını kaybetti ABD'de Cumhuriyetçilerin önde gelen isimlerinden, bir dönem partisinin başkan adayı olan Arizona Senatörü John McCain'in 81 yaşında hayatını kaybettiği bildirildi.
26.08.2018 Dünya
‘Bu oyunu Sayın Trump bozmalı!'
‘Bu oyunu Sayın Trump bozmalı!' Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları kongresinde yaptığı konuşmada, “Trump büyük bir oyuna gelmiştir. Oyun kurucuları da gayet iyi biliyorum. Bu oyunu Sayın Trump’ın bozması gerekir” dedi
4.08.2018 Siyaset
ABD'yle kriz bu soruyu sordurdu: Kim bu Evanjelikler?
ABD'yle kriz bu soruyu sordurdu: Kim bu Evanjelikler? Amerikalı Evanjelik Papaz Andrew Brunson ile ilgili sürecin Türk-Amerikan ilişkilerinde gerilime yol açması, ABD'deki Evanjelik grupların Amerikan dış politikası üzerindeki etkisini yeniden tartışmaya açtı.
3.08.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırım hazırlığı
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırım hazırlığı Cumhuriyetçi ve Demokrat senatörler Kongreye Rusya'yı hedef alan yeni yaptırımlar içeren yasa tasarısı sundu.
3.08.2018 Dünya
‘Vatan haini’ ilan ettiler
‘Vatan haini’ ilan ettiler Başkan Trump, Rusya’nın başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddialarına karşı Putin’i ‘savunması’, ülkesinde büyük tepki yarattı. Önde gelen ABD’li siyasetçiler, Trump’ı ülkesine ‘ihanet etmekle’ suçladı
17.07.2018 Dünya
ABD'den Trump'ın açıklamalarına tepki: Utanç verici
ABD'den Trump'ın açıklamalarına tepki: Utanç verici ABD Başkanı Donald Trump'ın, Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin ile düzenlediği basın toplantısında Amerikan istihbaratının, Rusya'nın ABD başkanlık seçimlerine karıştığı iddialarına inanmadığını söylemesi Washington'da büyük tepkiyle karşılandı.
16.07.2018 Dünya
İlk 10’u hedefleyen ekonomi kadrosu
İlk 10’u hedefleyen ekonomi kadrosu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Her alanda bizi daha ileriye taşıyacak kadrolar oluşturduk. Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak” dedi ve ekonomiye yön verecek bakanları açıkladı. Yeni ekonomi bakanları piyasalardan da onay aldı
10.07.2018 Ekonomi
Beyaz Saray yetkilisi görevinden ayrıldı
Beyaz Saray yetkilisi görevinden ayrıldı ABD'de Cumhuriyetçilerin önemli isimlerinden Arizona Senatörü John McCain'in hastalığıyla dalga geçtiği söylenerek eleştirilen Beyaz Saray yetkilisi Kelly Sadler görevinden ayrıldı.
6.06.2018 Dünya
Son dakika... 'İşkenceci'ye onay!
Son dakika... 'İşkenceci'ye onay! Gina Haspel'in CIA Direktörü olmasına Senato İstihbarat Komisyonu'ndan onay geldi.
16.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mccain ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mccain haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.