Mazlum Çimen

Mazlum Çimen

Son dakika mazlum çimen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazlum çimen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazlum çimen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazlum Çimen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazlum çimen gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 mazlum çimen haberi bulunmuştur. Tüm mazlum çimen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
Dengeler Biri Olmak yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor? Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi? GAİN platformunda izleyiciyle buluşan Dengeler Biri Olmak dizisi ilk iki bölümüyle büyük ses getirdi. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Satış, Burak Şafak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Dengeler Biri Olmak dizisinin senaryosunu Sarp Kalfaoğlu yazıyor. Yeni bölümleri merakla beklenen Dengeler Biri Olmak dizisi hangi gün yayınlanıyor? Başrolde yer alan Ferit Kamacı'nın hikayesi gerçek mi?
25.04.2024 Magazin
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Dengeler 3. bölüm ne zaman? Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Peki, Dengeler Biri Olmak 3. Bölüm ne zaman?
23.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim?
Mazlum Çimen kimdir? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Mazlum Çimen'in eşi kim? Mazlum Çimen kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 27 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan besteci, keman sanatçısı Mazlum Çimen, İstanbul Devlet Konservatuarı mezunudur. Peki Mazlum Çimen kaç yaşında, nereli?
27.05.2023 Gündem
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak!
Sibel Can ve Yasemin Yalçın düeti çok konuşulacak! Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan komedyen Yasemin Yalçın programda ‘’Bağdat Yolu’’ şarkısını söyleyecek.
25.05.2023 Televizyon
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu!
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu! Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı ve yeni afişi yayınlanan Bergen filminin vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.
4.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları… 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen'in hayatını konu olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
24.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Mazlum Çimen: Çok şükür bir çizik bile almadan atlattım
Mazlum Çimen: Çok şükür bir çizik bile almadan atlattım Mazlum Çimen, Akçakoca yolunda trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan 63 yaşındaki Çimen, sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi.
6.07.2021 Magazin
Eski aşkına alkış
Eski aşkına alkış Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen’in 4 yıllık ilişkisi geçen mart ayında bitti, ancak eski sevgililer birbirlerine sırt çevirmedi.
12.04.2020 Magazin
Zuhal Olcay’dan Mazlum Çimen’e destek
Zuhal Olcay’dan Mazlum Çimen’e destek Şarkıcı Zuhal Olcay, sevgilisi Mazlum Çimen'in proje albümünde yer alacak.
8.01.2020 Magazin
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme
İBB'nin 'bayram kutlaması' ihalesi Beylikdüzü'nden tanıdık isme İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şirketlerinden Kültür A.Ş.'nin, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için açtığı 8 ihalenin en büyüğünü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı'nın kardeşine ait firmanın aldığı ortaya çıktı. İBB'nin bir ihalesini de İmamoğlu’nun seçim ekibinde yer alan Can Dağdelen'in ortağı olduğu şirketin kazandığı belirlendi.
6.11.2019 Gündem
Piştiye ramak kaldı
Piştiye ramak kaldı Haluk Bilginer’in iki eski eşi Zuhal Olcay ve Aşkın Nur Yengi, pişti olmaktan son anda kurtuldu.
1.09.2017 Magazin
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor?
Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna hangi oyuncu katılıyor? FOX TV'nin iddialı dizisi Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna sürpriz bir isim dahil oluyor...
12.07.2017 Televizyon
Evlilik gereksiz bir olay
Evlilik gereksiz bir olay Oğlu Saki Çimen’i Gül Zaman ile evlendiren oyuncu Mazlum Çimen, sevgilisi Zuhal Olcay ile evlilik sorularına, “Evlilik gereksiz bir olay. Güzel giden bir şeyin üzerine yeni bir şey eklenmemeli” dedi
8.07.2017 Magazin
Kıbrıs’ta nostaljik düet! Nil Burak ile Cihan Ünal...
Kıbrıs’ta nostaljik düet! Nil Burak ile Cihan Ünal... Nil Burak, önceki gün memleketi Kıbrıs'ta, Girne Rocks Hotel'de sahneye çıktı. Usta şarkıcı Cihan Ünal ile düet yaptı...
12.06.2017 Kültür Sanat
Aşk bekletir
Aşk bekletir Zuhal Olcay, önceki akşam Ataşehir IFPerformance Hall’de sahne aldı.
6.05.2017 Magazin
Zuhal Olcay sevgilisini reddetti!
Zuhal Olcay sevgilisini reddetti! Zuhal Olcay sevgilisi Mazlum Çimen'in 2 evlilik teklifini reddetti. Ayrıca Zuhal Olcay, aynı evde de yaşamak istemiyor...
30.04.2017 Magazin
Bursa'da Mazlum Çimen konseri
Bursa'da Mazlum Çimen konseri "Nida Ateş’le Buluşmalar", Türk müziğinin sevilen isimlerini Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor.
27.04.2017 Kültür Sanat
Efsane türküler tanıtıldı
Efsane türküler tanıtıldı Soner Olgun geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Efsane Türküler’ albümünün Etiler Sahne’de gerçekleştirdiği lansmanında dostları ile bir araya geldi.
26.04.2017 Magazin
Melek annemi kaybettim!
Melek annemi kaybettim! Sanatçı Zuhal Olcay, 79 yaşında vefat eden annesi Süheyla Takmaz’ı son yolculuğuna uğurladı. Olcay’ı, sevgilisi Mazlum Çimen ve dostları yalnız bırakmadı.
6.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mazlum Çimen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazlum çimen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.