Maytap

Maytap

Son dakika maytap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maytap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maytap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maytap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maytap gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 maytap haberi bulunmuştur. Tüm maytap haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon
HDP'nin Okmeydanı temsilciliğine operasyon HDP'nin Okmeydanı temsilcilik binasına yapılan operasyonda terör örgütü üyelerinin posterleri ile yasadışı eylemlerde kullanılacağı belirtilen malzemeler ele geçirildi.
17.06.2023 Gündem
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi  Davutpaşa'da 31 Ocak 2008'de 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin davada 4 sanık yeniden dinlendi. Zeytinburnu Belediyesi eski İmar ve Şehircilik Müdürü Şevket Yıldırım, "Benim bu olayla ilgili hiçbir dâhilim yok. Burası imara uygun olarak ruhsatını almıştır. Bizim o dönem önceliğimiz ruhsatsız yapılardı" dedi. Patlamada oğlunu kaybeden Adnan Saday ise, "16 yıldır benim oğlum toprakta bunun hesabını sormaya geldim. Ben bir babayım. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizim yüreğimiz yanıyor. İnsan öldürmek kolay mı?" diye konuştu. 
6.06.2023 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı İstanbul'da düzenlenen terör operasyonunda aranan şüpheli, Küçükçekmece'de bir fırına yapılan operasyonda saklandığı dolabın içinde yakalandı. Şüphelinin verdiği Esenyurt'taki bir adreste ise 250 gram patlayıcı madde ile birlikte bomba yapımında kullanılan malzemeler geçirildi. Operasyonların devamında bomba saklanan evi kiralayan ve örgüt içerisinde faaliyet yürüten bir şüpheli daha yakalandı.
13.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 6'lı Masa'nın açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında konuşan Erdoğan, "Vaatlerinden fazlası yapıldı, bakmaz olaydım çok üzüldüm. Türkiye böylesine sakil bir muhalefeti hak etmiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na, "Siz dün benim yanımda değil miydiniz? Benim yanımdayken Merkez Bankası'nın Ziraat Bankası’nın İstanbul'a gidişini konuşmadık mı? O gün ne iş yapıyordunuz." tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Madem Bay Kemal bu ifadeyi çok sevdi. Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal. Telifini de istemeyiz, bizden yana helali hoş olsun." ifadelerini kullandı
1.02.2023 Gündem
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 18'inci haftasında Batman Petrolspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ettiği karşılaşma, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
18.12.2022 Şampiy10
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok
Sınır kapılarında kaçakçılığa geçit yok Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı sınır kapılarında son 3 ayda 72 kaçakçılık olayında 15 milyon 305 bin 232 TL gümrük kaçağı eşya ele geçirildi.
22.09.2022 Yaşam
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı
Batman Valiliği duyurdu! Yasaklandı Batman Valiliğince izinsiz havai fişek kullanımının ve satışının yasaklandığını bildirildi.
9.08.2021 Gündem
'Kardeşimi zehirlediniz' diyerek kurşun yağdırdı!
'Kardeşimi zehirlediniz' diyerek kurşun yağdırdı! Küçükçekmece'de bir kişi "Kardeşimi zehirlediniz' diyerek metruk binaya doğru ateş açtı. Polis ateş açan kişiyi ve bina içinde bulduğu biri kadın üç kişiyi gözaltına aldı. Mahalle sakinleri binanın yıkılması gerektiğini söyleyerek isyan etti.
26.09.2020 Yaşam
Kargoyla yasa dışı havai fişek sevkiyatına polis operasyonu
Kargoyla yasa dışı havai fişek sevkiyatına polis operasyonu Adana'da iki kargo şubesinde Diyarbakır'dan izinsiz gönderilen 99 kolide 3 bin 776 havai fişeğin yanı sıra 12 bin 960 volkan, 480 meşale ve 9 bin 72 maytap ele geçirildi.
2.07.2019 Yaşam
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest!
Yunanistan'dan skandal karar! 9 DHKP-C'li serbest! Yunanistan'da mahkeme, ülkede Kasım 2017'de yakalanan DHKP-C ile iltisaklı 9 kişinin "terör örgütü üyesi olmak" suçlamasından beraatine karar verdi.
15.05.2019 Dünya
Davutpaşa Patlaması Davasında karar açıklandı
Davutpaşa Patlaması Davasında karar açıklandı Davutpaşa'da 31 Ocak 2008 tarihinde 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin Yargıtay'ın bozma kararının ardından 4 sanık yönünden yeniden görülen davada karar açıklandı.
17.01.2019 Gündem
Dün patlayan bomba bugün fark edildi
Dün patlayan bomba bugün fark edildi ŞİŞLİ'de, dün bir otoparkın girişine konulduktan sonra uzaktan kumandayla patlatılan ses bombası, bugün fark edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, bombayı bıraktığı tespit edilen kişiyi yakalamak için çalışmalara başladı.
9.01.2019 Gündem
Hindistan'da maytap imalathanesinde patlama: 8 ölü
Hindistan'da maytap imalathanesinde patlama: 8 ölü Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir maytap imalathanesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
26.10.2018 Dünya
F.Bahçe, Anderlecht maçı öncesi taraftara seslendi
F.Bahçe, Anderlecht maçı öncesi taraftara seslendi Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Anderlecht ile yapılacak maç öncesi duyuru yaptı.
23.10.2018 Fenerbahçe
İsveç'te 97 araç kundaklandı
İsveç'te 97 araç kundaklandı İsveç'in çeşitli kentlerinde kimliği belirsiz kişilerce Göteborg'da 80, Stockholm'de 13, Malmö ve Helsingborg'da 4 araç olmak üzere toplam 97 araç kundaklandı.
14.08.2018 Dünya
Türk bayrağı asılı marketi yakmak istemişler
Türk bayrağı asılı marketi yakmak istemişler Antalya'da 24 Haziran gecesi Türk bayrağı asılı marketi taşlayan 30 kişilik grubun, aynı gece iş yerini yakma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
26.06.2018 Gündem
CANLI! Göztepe - Galatasaray
CANLI! Göztepe - Galatasaray Son haftaya lider giren Galatasaray Göztepe karşısında puan kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek
19.05.2018 Galatasaray
Şampiyonluk maçına 1500 polis ve 400 güvenlik!
Şampiyonluk maçına 1500 polis ve 400 güvenlik! Spor Toto Süper Lig'de 34. ve son haftada bugün oynanacak Göztepe-Galatasaray karşılaşması için yaklaşık bin 500 polis ve 400 özel güvenliğin görev yapacağı bildirildi.
19.05.2018 Galatasaray
Antalyaspor - Beşiktaş maçıyla ilgili 5 gözaltı
Antalyaspor - Beşiktaş maçıyla ilgili 5 gözaltı Antalyaspor ile Beşiktaş arasında dün oynanan karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı taraftarların üzerinden yanıcı ve kesici aletler ele geçirilirken, 5 kişi de gözaltına alındı.
22.01.2018 Beşiktaş
Maytap fabrikasında büyük yangın! Çok sayıda ölü var
Maytap fabrikasında büyük yangın! Çok sayıda ölü var Yeni Delhi'deki maytap fabrikasında çıkan yangında 17 kişi hayatını kaybetti
20.01.2018 Dünya
Beşiktaş maçında olay çıktı!
Beşiktaş maçında olay çıktı! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Eskişehir Basket, kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş Sompo Japan'a 87-78 yenildi.
6.01.2018 Beşiktaş
21 işçinin hayatıyla  maytap geçildi
21 işçinin hayatıyla maytap geçildi Davutpaşa’da 10 yıl önce ruhsatsız maytap atölyesinde meydana gelen ve 21 işçinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili Yargıtay son noktayı koydu. Aralarında eski Zeytinburnu Belediye Başkanı’nın da bulunduğu 10 sanıktan sadece 2 bina sahibi suçlu bulundu. Onlar da 5’er yıl aldı, diğer sanıkların beraatleri ise onandı
29.09.2021 Gündem
Çin'de maytap fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü!
Çin'de maytap fabrikasında patlama: Çok sayıda ölü! Çin'de maytap üretilen bir fabrikada yaşanan patlamada 7 kişi hayatını kaybetti.
23.09.2017 Dünya
Antalya'da statta çıkan olaylarla gözaltına alınan 49 şüpheli serbest
Antalya'da statta çıkan olaylarla gözaltına alınan 49 şüpheli serbest ANTALYA'da oynanan Eskişehir Göztepe maçında çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan 49 şüpheliden 1'i emniyet, 4'ü savcılık sorgusunun ardından bırakılırken, 44'ü de çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
25.08.2017 Göztepe

Benzer Haber Etiketleri

Maytap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maytap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.