Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor...
Batı medyasından Ukrayna-Rusya savaşında ırkçı sözler: Burası Irak veya Afganistan değil mavi gözlü ve sarı saçlı insanlar ölüyor... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 5. gün yaşanırken, savaşı değerlendiren Batı medyasının ırkçı söylemleri sosyal medyada infiale neden oldu. Irk ve uluslararası statü konusunda rahatsız edici bir tavır takınan muhabirler Ukrayna'yı Irak, Afganistan veya Suriye gibi diğer ülkelerden daha “uygar” olarak nitelendirip ülkenin savaşı hak etmediğini belirttiler.
28.02.2022 Dünya
Yıllar sonra açıkladı: Akrep soktu, bu hale geldim!
Yıllar sonra açıkladı: Akrep soktu, bu hale geldim! İntizar, Baba Radyo’da Ayşe Matay’ın sunduğu "Baba’nın Kızı" programına konuk oldu. Yeni albümü 'Konu Sen Olunca' ile sevenleriyle buluşan 43 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalar yaptı.
28.02.2018 Magazin
Güle güle mavi gözlü patron...
Güle güle mavi gözlü patron... Mustafa V. Koç, dün son yolculuğuna uğurlandı. Koç için belki de en anlamlı vedalardan birini çalışanlarından birinin taşıdığı pankarttı: Güle güle mavi gözlü, güler yüzlü patron, seni unutmayacağız.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri