Masterchef Mehmet Şef

Masterchef Mehmet Şef

Son dakika Masterchef Mehmet Şef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Masterchef Mehmet Şef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Masterchef Mehmet Şef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Mehmet Şef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef mehmet şef gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 masterchef mehmet şef haberi bulunmuştur. Tüm masterchef mehmet şef haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek? MasterChef Türkiye yeni sezona hazırlanırken bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın sevilen şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sosyal medyada kuvvetlenen ayrılık iddiaları sonrasında ise programa dahil olan yeni şefin ismi açıklandı. Peki, Mehmet Yalçınkaya Masterchef’ten ayrıldı mı? Masterchef Mehmet şef yerine kim gelecek?
13.05.2022 Televizyon
MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'nın kediyle imtihanı!
MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'nın kediyle imtihanı! Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'MasterChef Türkiye 2021' yarışmasının 142'nci bölüm tanıtımı yayınlandı. 26 Aralık Pazar günü yayınlanacak bölümde, eleme heyecanının yanı sıra kahkaha dolu anlar da yaşanacak. Tanıtıma, kanalın kedisi ile Şef Mehmet Yalçınkaya damga vurdu.
25.12.2021 Magazin
Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli?
Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef Türkiye'nin jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya, yeni sezonda da merak edilen isimlerin başında geliyor. Bolulu olan ve şef kariyerine pek çok ödülü sığdıran başarılı şef Mehmet Yalçınkaya hayatı ve kariyeri ile de dikkat çekiyor. Peki, Masterchef jürisi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef Mehmet şefin eline ne oldu? İşte Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın kariyeri ve hayatı hakkında merak edilenler...
26.06.2021 Gündem
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu!
Masterchef'te son durum ne? Masterchef şampiyon kim olacak? Serhat mı Barbaros mu? Masterchef puan tablosu! Masterchef Türkiye'de nefesler tutuldu ve finalde birinci olmak için Serhat ve Barbaros final mücadelesi verecek. Masterchef'in 6 aylık macerasında sona gelinirken bugün Masterchef olmak için Serhat ve Barbaros tüm hünerlerini sergileyecek ve şeflere eşsiz lezzetler çıkaracak. Masterchef Türkiye'nin şefleri Somer, Danilo ve Mehmet Şef'in değerlendirmelerinin ardından canlı yayında açıklanacak sonuçlar için heyecan dorukta. Büyük mücade veren Serhat ve Barbaros için bugün büyük gün. Masterchef'te dün finalin ilk ayağı tamamlanmıştı. Bugün de finale giden yolda her iki yarışmacı da kozlarını paylaşacak. Peki, Masterchef'te dün kim kazandı? Masterchefte en çok puanı kim aldı? Serhat mı yoksa Barbaros mu kazanır? İşte Masterchefte son durum ve Masterchef ile ilgili detaylar...
3.01.2021 Gündem
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı
Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? 2020 Masterchef'in 16 yarışmacısı Masterchef 2020 sezonunun 16 yarışmacısı belli oldu. Bu zamana kadar oynanan oyunlarda Masterchef'in 16 kişilik kadrosuna girmeye hak kazananan isimler seçildi. Peki, Masterchef yarışmacı kadrosuna kimler seçildi? Masterchef'te bu akşam kim kazandı? İşte 2020 Masterchef yarışmacıları...
16.08.2020 Gündem
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli?
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef yeni sezonu başladı. Sol elini sürekli cebine sokan Mehmet Yalçınkaya internette merak edilen isimler arasında. Pek çok kişi programın başlamasıyla birlikte Mehmet Şef'in parmaklarına ne oldu? MasterChef Mehmet şefin eline ne oldu? Şefi Mehmet Yalçınkaya'nın sol eli neden hep cebinde? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet şef kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte cevabı...
5.09.2020 Gündem
MasterChef'te bir ilk! Mehmet Şef oylamadan çekildi!
MasterChef'te bir ilk! Mehmet Şef oylamadan çekildi! MasterChef Türkiye'de, elemeler devam ediyor. Düello heyecanının yaşandığı yarışmada Yakup Can Sıtacı, Batuhan Şendoğdu ve Arem Yüce'nin yollarına devam edebilmek için en iyi İslim Kebabı'nı yapmaya çalıştı. Ancak şefler arasında geçen puanlamada bir ilk yaşandı.
26.07.2020 Magazin
Masterchef jürisi Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Mehmet Yalçınkaya nereli?
Masterchef jürisi Mehmet Şef kimdir, kaç yaşında? Masterchef Mehmet Yalçınkaya nereli? Masterchef Türkiye'de 2020 yeni sezonu 16 kişilik yeni kadrosuyla başladı. Yarışmacılar bu sezonda da en iyi yemeği yapmak ve jürilerin zorlu sınavından geçmek için kıyasıya mücadele edecek. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de bu yıl izleyiciyi yine rekabet ve heyecan dolu bir sezon bekliyor. Masterchef yarışmacıları, yemekleri ve jüri üyeleri internette merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Masterchef Mehmet Şef kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya kimdir, kaç yaşında nereli? İşte Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri...
12.12.2020 Gündem
Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri
Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet Şef hayatı ve kariyeri İlgiyle izlenen yemek yarışmalarından MasterChef başladı. MasterChef Türkiye 3. sezonunda ilk bölümlerinde yarışmacılar Masterchef jüri üyelerinin zorlu sınavından geçiyor. Tavırları, yarışmacılara getirdiği eleştiriler ve yorumları ile gündem olan Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya kimdir? Mehmet Şef kaç yaşında ve nereli? İşte Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya hakkında merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacı Sergen Somer Şef'i sinirlendirdi. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
13.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti
MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor! İki isim potaya girdi, Mehmet Şef'ten birini seçti MasterChef All Star'da altın kaşık geliyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Mavi takım kaptanı MasterChef Alican, ekipten birinin yaptığı tabağı elleyince pota tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Öte yandan güncel çekimlerde iki isim potada yaptığı yemekle altın kaşıka aday oldu. Ancak Mehmet şef birini seçti.
14.09.2023 Televizyon
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi MasterChef All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken gerilim tavan yapıyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesinde MasterChef Kerem ve Sergen Özen arasında ipler gerildi. Mehmet Şef'in araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştı.
12.09.2023 Televizyon
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı
Kağıthane'de Rus mankenin evinde milyonluk hırsızlık! 5 yıllık emeği çalındı Kağıthane'de Rus manken Aleksandra Serıakova'nın yaşadığı rezidansa giren hırsız veya hırsızların 500 bin lira değerinde döviz ile 500 bin liralık mücevheri çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. 5 yıllık emeğinin çalındığını söyleyen Serıakova, hırsız veya hırsızların bulunmasını istiyor.
12.09.2023 Yaşam
Masterchef All Star'da  Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı
Masterchef All Star'da Mehmet şef fenalaştı! Mehmet Yalçınkaya'nın açıklamaları şaşırttı MasterChef All Star'ın ekranlara gelen 11 Eylül tarihli 85. son bölümünde, yarışmacılar kaptanlık oyununda en iyi döneri yapmak için tezgah başında zamanla mücadele etti. Kıran kırana yarışın sonunda bütün yarışmacıların dönerini tadan jüri üyelerinden Mehmet Şef, rahatsızlandı.
12.09.2023 Televizyon
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu
Mehmet Şef Alican'ı stüdyoya gömdü Esra O'nu kaptan yaptı! MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu MasterChef All Star yeni takımlar belirlendi. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanlık oyununda yarışmacılar baklava yapmak için tezgah başına geçti. Batuhan'ın yaptığı baklava sosyal medyada gündem olurken MasterChef Tahsin ve Hasan'ın tarifleri beğeni kazandı. Öte yandan tadım kısmında Mehmet Şef, MasterChef Alican Sabunsoy'a hiç beklemediği anda lafı soktu. Peki MasterChef haftanın takımları ve kaptanlar kimler oldu? İşte detaylar...
28.08.2023 Televizyon
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu!
Dilara laf attı Alican'ın ateşi yükseldi stüdyoyu terk etti! MasterChef All Star'da Eray gördüğüyle kahroldu! MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşananlar unutulmayacak. 27 Ağustos MasterChef kim elendi sorgusuna başlayan izleyici duyduklarıyla şok oldu. Dilara, kendisini potaya sokan MasterChef Alican Sabunsoy'A laf atınca yarışmacının ateşi yükseldi. Şef Mehmet Yalçınkaya'dan izin alıp stüdyoyu terk etti. Öte yandan eleme adayları arasında yer alan Eray, dolaba koyduğu tabağı görünce kahroldu.
27.08.2023 Televizyon
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti!
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos takım kaptanlığı oyunu oynandı ancak bunun önüne geçen Somer Şef'in laf sokması oldu. All Star kadrosuna katılan MasterChef Hasan Biltekin'in ilk raconu kestiği yeni bölümde Mehmet Şef son noktayı koydu. İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar...
24.08.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız
Masterchef'te ele adayları belli oldu! Mehmef Şef çılgına döndü: Kurallara uyacaksınız Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef'te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İlk takım oyununu kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
15.08.2023 Magazin
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği!
MasterChef'te Mehmet Şef'ten zam isteği! TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye All Star'ın son bölümüne, Mehmet Yalçınkaya'nın şakayla karışık sitemi damga vurdu. "Buradan patrona seslenmek istiyorum" diyen ünlü şef, zam istediğini söyledi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun cevabı ve yapımcı İrem Kanan'ın tepkisi ise dikkat çekti.
26.07.2023 Magazin
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı!
MasterChef All Star'da güldüren anlar... Balkonda uyuyan Sergen'i Mehmet Şef böyle uyandırdı! MasterChef All Star'da mavi takımın kaptan Sergen Özen balkonda uyudu. Özgüveni tam olan kaptan MasterChef Sergen, kırmızı takımın bireysel dokunulmazlık oyununda arka sıraya geçip uyudu. Bu anlarda şef Mehmet Yalçınkaya yukarı çıkıp başarılı yarışmacıyı böyle uyandırdı.
11.07.2023 Televizyon
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit?
MasterChef'te gergin anlar! Mehmet Şef hepsini gönderdi: Var mı başka babayiğit? MasterChef Türkiye'de gergin bir akşam yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' TV8 ekranlarında tüm hızıyla sürüyor. MasterChef'in ekrana gelen yeni bölümünde, yedek kadroya giren son isim belli olurken, Mehmet Şef ise çok sinirlendi. Yarışmacıların yaptığı harekete sinirlenen Mehmet Şef, 'Var mı başka babayiğit' diyerek yarışmacıları kulise gönderdi. İşte tüm detaylar...
9.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Mehmet Şef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef mehmet şef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.