Masterchef Kerem

Masterchef Kerem

Son dakika masterchef kerem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef kerem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef kerem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Kerem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef kerem gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 masterchef kerem haberi bulunmuştur. Tüm masterchef kerem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi!
Menemen soğansız mı yapılır, soğanlı mı? MasterChef All Star kaptanlık oyununda şefler cevabı verdi! MasterChef All Star'da haftanın kaptanlık oyunu oynanıyor. 16 Ekim MasterChef takım kaptanlarının belli olduğu akşamda menemen soğanlı mı, soğansız mı tartışması yaşandı. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından haftanın takımları da oyun sonucu belirlendi. Danilo Zanna'nın tüm Türkiye'ye sorduğur "Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı?" sorusunun cevabı da yarışmada açıklandı.
16.10.2023 Televizyon
En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
En iyi menemeni O yaptı, kaptan oldu! 16 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da yeni haftanın takımları bu akşam belli oluyor. 16 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kazanan isim en iyi menemeni yaptı. Mavi takım kaptanlığı için tezgah başına geçen şef adayları kıran kırana mücadele etti. MasterChef Kerem'in elenmesinin ardından oluşan takımlar hafta boyunca dokunulmazlık oyunlarında ter dökecek. İşte 16 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takım...
16.10.2023 Televizyon
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı
Kerem elendi, en ilginç yorumu Barış yaptı! MasterChef All Star'da düşman kardeşler ayrıldı MasterChef All Star'da elenen son isim Kerem Giritlioğlu oldu. 15 Ekim 2023 Pazar akşamı yapılan eleme gecesinde MasterChef Kerem, Esra Tokelli ile son ikiye kaldı. Jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun açıkladı. Ancak Kerem'in elenmesine en ilginç yorumu MasterChef Barış yaptı.
15.10.2023 Televizyon
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
MasterChef Kerem elendi mi? 15 Ekim MasterChef All Star'dan Kerem elendi mi?
MasterChef Kerem elendi mi? 15 Ekim MasterChef All Star'dan Kerem elendi mi? MasterChef Kerem elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 15 Ekim MasterChef All Star eleme gecesinde beklenmeyen bir sonuç çıktı. Eleme adayları arasından Kerem Giritlioğlu ile ilgili araştırmaları devam etti. Yarışmacının elenmeden önce yaptığı konuşma bu günlerin işareti oldu.
15.10.2023 Televizyon
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti
Hasan'ın reçetesi elden ele dolaştı! Şefler, MasterChef All Star'da tarif kağıdına cezayı kesti MasterChef All Star'da reçete krizi ortaya çıktı. 28 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyununda içinde tarif ve gramajların yazılı olduğu kağıt elden ele dolaştı. MasterChef Hasan'ın yazdığı anlaşılan kağıda şefler çok tepki gösterdi. Özellikle Somer Sivrioğlu'nun, "Reçeteyle yarışmak istiyorsa Hasan, gider başka programda oynar" sözleriyle çok sertti.
28.09.2023 Televizyon
MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi? Uğur Kardaş ve Kerem Giritlioğlu hangi yıl yarıştı?
MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi? Uğur Kardaş ve Kerem Giritlioğlu hangi yıl yarıştı? MasterChef Uğur ve Kerem kardeş mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef şampiyonu Uğur Kardaş yakında All Star kadrosuna dahil olacak. Somer Şefin açıklamasında göre yarışmanın birincileri gelecek hafta geliyor. Geçtiğimiz yıllarda finale çıkan ikili Kerem ve Uğur tekrar rakip olacak. Peki MasterChef Kerem ve Uğur hangi yıl yarıştı?
28.09.2023 Gündem
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi
Sergen Kerem'e, "İnsan değilsin" dedi! MasterChef All Star'da Mehmet Şef bile müdahale edemedi MasterChef All Star'da sular durulmuyor. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam ederken gerilim tavan yapıyor. 12 Eylül MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesinde MasterChef Kerem ve Sergen Özen arasında ipler gerildi. Mehmet Şef'in araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştı.
12.09.2023 Televizyon
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaptığı konuşmayla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarışmanın kurallarına göre şampiyon ve finalistlerin sonradan kadroya dahil olması Somer şefi şaşırttı.
10.09.2023 Televizyon
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı
Kerem ilk özürü Sergen'e diletti! 29 Ağustos MasterChef All Star'da Barış'ın attığı trip Alican'ı çıldırttı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu bu akşam oynandı. Esra ve Alican'ın takım kaptanları olduğu yeni bölümde kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele vardı. Ancak bir detay bölüme damga vurdu. Geçtiğimiz hafta kadroya dahil olan MasterChef Kerem tek sözüyle ayarı verdi. Mavi takımda çıkması beklenen kaos ilk günden kendini gösterdi. Peki 29 Ağustos MasterChef eleme adayı kim oldu?
29.08.2023 Televizyon
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı
Sergen yeni düşmanını buldu! MasterChef All Star'da Kerem ve Sergen tezgah başında tartıştı MasterChef All Star'da haftanın takımları oluştu. 28 Ağustos MasterChef takım kaptanları Esra Tokelli ve Alican Sabunsoy oldu. Mavi takımda buluşan MasterChef Sergen ve Kerem arasında ilk takım oyununda kriz çıktı.
28.08.2023 Televizyon
MasterChef Kerem hangi sezon yarıştı? O sene kim şampiyon oldu? Kerem Giritlioğlu kimdir, nereli?
MasterChef Kerem hangi sezon yarıştı? O sene kim şampiyon oldu? Kerem Giritlioğlu kimdir, nereli? MasterChef All Star kadrosuna katılan son isim Kerem Giritlioğlu oldu. 28 Ağustos MasterChef yeni bölümde yer alacak olan yarışmacı hakkında araştırmalar da başladı. Yarıştığı sezonda finale kalan ve ikinci olan Kerem Giritlioğlu All Star'a da çok hızlı bir giriş yaptı. Peki MasterChef Kerem hangi sezon yarıştı? O sene kim şampiyon oldu? İşte Kerem Giritlioğlu hakkında bilgiler...
28.08.2023 Televizyon
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu!
Cemre fenalaştı, Sergen işten kaçtı! MasterChef All Star'da Şanlıurfa'da küfürler havada uçuştu! MasterChef All Star Şanlıurfa dış oyunuyla ekrana geldi. 6 Ekim MasterChef ödül oyununda kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadele devam etti. Şanlıurfa sıcağına dayanamayan MasterChef Cemre fenalaşında yardıma kaptan Kerem koştu. Uzun süredir dış oyunda kazanamayan Sergen Özen, Kerem'in, "Şunu da aradan çıkartırsın" sözüne "Çıkartamam" diyerek rest çekti.
6.10.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 3 Ekim MasterChef haftanın ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. Kerem ve Barbaros'un takım kaptanları olduğu kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam etti. Bu akşam Karadeniz'in en meşhur yemeklerinin yapıldığı yarışmada şeflere en iyi tabaklar sunuldu. Peki 3 Ekim MasterChef eleme adayı kim oldu?
3.10.2023 Televizyon
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri
Dilara Sergen'in çırağı olurmuş! MasterChef All Star'da bir takım huzurevi bir diğeri yangın yeri MasterChef All Star'da yeni takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Sefa, kırmızı takımın kaptanı olarak Dilara'yı seçti. Takım seçmlerinde MasterChef Sergen'in Kerem ile ilgili yaptığı hareket bir yana Dilara ile girdiği çıraklık tartışması stüdyoyu değil her yeri gerdi. Öte yandan Alican ve Barış arasında yaşanan komik diyalog herkesi güldürdü.
4.09.2023 Magazin
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İşte MasterChef Türkiye'nin şampiyonu
İşte MasterChef Türkiye'nin şampiyonu MasterChef Türkiye'de şampiyon belli oldu. MasterChef Türkiye finalinde Kerem ve Uğur arasında kıyasıya bir yarış yaşandı. Bu rekabetin ardından MasterChef şampiyonu belli oldu.
24.12.2018 Televizyon
MasterChef kim olacak? MasterChef Türkiye'de final haftası
MasterChef kim olacak? MasterChef Türkiye'de final haftası MasterChef Türkiye final haftası. Bu akşam 31. bölümü ile ekrana gelecek olan MasterChef Türkiye'de finalistin belli olmasına çok az zaman kaldı. Burcu, Meltem, Kerem ve Uğur arasından kim Türkiye'nin MasterChef'i olacak merak konusu.
17.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye yarı finalde kim elendi?
MasterChef Türkiye yarı finalde kim elendi? MasterChef Türkiye 30. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Yılın en sevilen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye'de bu akşam sürpriz bir isim final öncesi yarışmaya veda etti. Peki MasterChef Türkiye'de kim elendi?
11.12.2018 Televizyon
MasterChef Türkiye yarı finalde ilk eleme adayı kim oldu? Sürpriz isim..
MasterChef Türkiye yarı finalde ilk eleme adayı kim oldu? Sürpriz isim.. MasterChef Türkiye 29. bölümüyle ekranlara geldi. Pazartesi ve Salı akşamlarının vazgeçilmez yarışması MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarı final heyecanı başladı ve ilk eleme adayı belli oldu. Peki MasterChef'te 29. bölümde neler oldu?
10.12.2018 Televizyon
MasterChef Türkiye'de kim gitti? İşte elenen isim...
MasterChef Türkiye'de kim gitti? İşte elenen isim... MasterChef Türkiye'de dün akşam nefes kesen anlar yaşandı. TV8 kanalının büyük beğeni toplayan yarışması MasterChef Türkiye son bölümünde kim elendi? Son altı yarışmacı arasından yarışmaya veda eden isim izleyenleri şok etti.
5.12.2018 Gündem
MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ambulansta...
MasterChef Türkiye 26. bölüm fragmanı yayınlandı! Kerem ambulansta... MasterChef Türkiye heyecan dolu bir bölümde bu akşam ekrana gelecek. TV8'in ilgiyle takip edilen yarışmasında gerginlikler artıyor. Finale yaklaşırken MasterChef Türkiye'nin ilk eleme adayı kim oldu? İşte bu akşamdan sahneler...
27.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Kerem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef kerem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.