Masterchef Eda

Masterchef Eda

Son dakika masterchef eda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan masterchef eda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını masterchef eda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Masterchef Eda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan masterchef eda gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 masterchef eda haberi bulunmuştur. Tüm masterchef eda haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı!
MasterChef All Star'da dönüş haftası geldi! 4 aday geri çağrıldı, Onu duyan ayağa kalktı! MasterChef All Star'da dönüş haftası yaşanacak. Hafta içi her gün yeni bir heyecana neden olan lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kırana mücadele devam ediyor. Son elenen MasterChef Azize olmuştu. Bu hafta Cemre ve Dilara'nın kaptanlığında takımlar ter döküyor. Ancak gelecek hafta bir dönüş haftası olacak. Elenen 4 yarışmacı geri çağrıldı. O ismi duyan ise ayağa kalktı.
26.10.2023 Televizyon
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata ile Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımla da çok konuşuldu. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Magazin
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu!
Alican değil O elendi! 8 Ekim MasterChef All Star'a veda eden isim belli oldu! MasterChef All Star'da elenen son isim belli oldu. 8 Ekim MasterChef kim elendi sorusu gündemdeki yerini aldı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana yaşanan mücadelede eleme adayları tezgah başına geçti. Seyirci, haftaın eleme adayları arasından MasterChef Alican'ın elenip elenmediğini araştırmaya başladı. İşte bu akşam MasterChef'e veda eden isim...
8.10.2023 Televizyon
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu?
MasterChef Eda elendi mi? 8 Ekim MasterChef All Star'dan elenen Eda Karabulut mu oldu? MasterChef Eda elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 8 Ekim MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana rakabet bu akşam elenen ismin belli olmasıyla son buldu. MasterChef Alican elendi mi sorusuna yanıt arayan seyirci son elenen ismi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
8.10.2023 Televizyon
Masterchef All Star'da gergin anlar! Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu
Masterchef All Star'da gergin anlar! Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı.
28.09.2023 Televizyon
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma!
Barış, "Burası kadın günü değil" dedi Eda çıldırdı! MasterChef All Star'da çılgın atışma! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununda kavga çıktı. 26 Eylül MasterChef All Star'da Eda ve Barış arasında yaşanan gergin anlar sosyal medyada gündem oldu. MasterChef Eda, "Ben buradayken sen sokakta top oynuyordun" dedi, Barış "Burası kadın günü değil" cevabını yapıştırdı.
26.09.2023 Televizyon
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı!
Suna ağladı Mehmet Şef sinir krizi geçirdi! MasterChef All Star'da Sergen'in taklidi Eda'yı çıldırttı! MasterChef All Star'da yeni takımlar kuruldu. Takım kaptanları Sergen Özen ve Tahsin oldu. Çileden çıkarmalı bir hafta izlenecek yarışmada takımlar oluşurken sinirler patladı. MasterChef Sergen Özen, takımına aldığı Suna ve Eda ile karşı karşıya geldi. Kendisini taklit eden Sergen'e, "terbiyesizsin" diyen Eda'yı fena fırçalayan Mehmet Şef'ten Suna da nasibini aldı.
22.08.2023 Televizyon
Stüdyoda kazansa da kaybetse de övülüyorlar! MasterChef All Star yeni başladı ama şampiyon iki adayı var!
Stüdyoda kazansa da kaybetse de övülüyorlar! MasterChef All Star yeni başladı ama şampiyon iki adayı var! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Dokunulmazlık oyunlarının yanısıra takım oyunları da kıran kırana geçen lezzet yarışmasında yarışmacılar da ellerinden geleni yapıyor. Tezgah başına geçince bambaşka bir insan olan MasterChef All Star yarışmacıları bir yandan da gergin anlara şahit oluyor. Sosyal medyada şimdiden iki şampiyonluk için iki aday var.
27.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da Jülyen doğrama tartışması kavgaya dönüştü! Tanya ve Mert'in arasına Eda girdi!
MasterChef All Star'da Jülyen doğrama tartışması kavgaya dönüştü! Tanya ve Mert'in arasına Eda girdi! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları sürüyor. 20 Temmuz MasterChef dokunulmazlık oyununda balkonda yer alan yarışmacıların aşağıya tavsiyeleri sürdü. Antep'in yöresel yemeği Doğrama tarifini yapmaya çalışan Tanya'ya Mert'ten "Jülyen" tavsiyesi gelince stüdyoda gergin anlar yaşandı.
20.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında? Eda Karabulut nereli?
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında? Eda Karabulut nereli? MasterChef Eda Karabulut kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'da yarışacak isim olan Eda, 2019 kadrosunda yer almıştı. Lise mezunu olan Eda Karabulut İstanbul doğumludur. All Star kadrosunda dikkat çeken isimlerin başında gelen MasterChef Eda kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
14.06.2023 Televizyon
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı?
Eda gitti, yeni takım kaptanları belli oldu! 9 Ekim MasterChef All Star kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu bu akşam oynandı. 9 Ekim MasterChef All Star takım kaptanları kim oldu sorusu da araştırılmaya başlandı. Eda Karabulut'un elenen son isim olmasının ardından haftanın takımları yeniden şekillendi. Jüri üyeleri yarışmacılardan profiterol tarifi yapmalarını istedi. Peki MasterChef All Star yeni takımlar nasıl oluştu? İşte 9 Ekim MasterChef All Star kırmızı ve mavi takımlar...
9.10.2023 Televizyon
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar
MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? 4 Eylül MasterChef All Star kaptanlar kim oldu? İşte yeni takımlar Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef All Star Türkiye'de bu akşam takımlar arasında kaptanlık oyunu oynanacak. Eda'nın ilk eleme adayı olmasıyla beraber, yarışmacılar yeni kaptanlık görevini kazanmak için mücadele edecek. İşte, 4 Eylül 2023 Pazartesi akşamında MasterChef'te yaşanan son gelişmeler.
4.09.2023 Televizyon
Sergen'in takımında kaos çıktı! 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu
Sergen'in takımında kaos çıktı! 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu MasterChef All Star'da kırmızı takımda kaos çıkmak üzere. 22 Ağustos MasterChef All Star dokunulmazlık oyununu kazanan takım ifşa oldu. Yeni haftanın takım kaptanları Tahsin ve Sergen oldu. Takımların belirlendiği dün akşam Sergen, Eda ve Suna arasında tansiyon yükselmişti. Bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Gelen bilgilere göre...
22.08.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da gergin veda gecesi! 6 Ağustos MasterChef kim veda etti? İşte eleme adayları...
MasterChef All Star'da gergin veda gecesi! 6 Ağustos MasterChef kim veda etti? İşte eleme adayları... MasterChef All Star'da eleme gecesi yaşanıyor. 6 Ağustos MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını arıyor. Hafta boyunca oynanan oyunlar sonrası Esra, Tanya, Eda, Eray, Mert, Berk ve Çağatay eleme adayları olarak potaya girdi. Bu akşam oynanacak bireysel oyunlar sonrası MasterChef'e veda eden isim belirlenecek. Peki MasterChef kim elendi? İşte son bölümde yaşananlar...
6.08.2023 Televizyon
MasterChef Danilo Zanna genç sevgilisiyle görüntülendi!
MasterChef Danilo Zanna genç sevgilisiyle görüntülendi! MasterChef Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenmişti. 2013'te oğulları Zeno Tibet'i kucaklarına alan çift, Aralık 2021'de tek celsede boşanmıştı. Danilo Zanna sevgilisi Eda Alkaya ile görüntülendi. İşte MasterChef Danilo Zanna'nın genç sevgilisi…
3.08.2023 Magazin
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 28 Temmuz MasterChef'te kim kazandı?
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 28 Temmuz MasterChef'te kim kazandı? MasterChef All Star'da 28 Temmuz akşamı ödül oyunun oynanıyor. Dün akşam oynanan oyunda haftanın üçüncü takım oyunu oynandı. Mücadele sonrası 5'inci ve 6'ıncı eleme adayları belli oldu. Rıfat, Tolga, Mert, Çağatay, Eda ve Büşra eleme adayı oldu. Peki 28 Temmuz MasterChef All Star ödül oyununu kim kazandı?
28.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
MasterChef All Star dokunulmazlık kim kazandı? 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu sonrası bu akşam dokunulmazlık mücadelesi verilecek. 18 Temmuz MasterChef dokunulmazlık kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlandı. Kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana rekabete sahne olan yarışmada kırmızı takımın kaptanı Barış, mavi takımın kaptanı Eda oldu. Peki 18 Temmuz MasterChef eleme adayı kim oldu?
18.07.2023 Televizyon
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu
MasterChef'te sinirler gerildi! Önce kendini savundu sonra gözyaşlarına boğuldu MasterChef yarışmacıları haftanın son eleme adayı olmamak için birbiriyle yarıştı. Güzide, Dilara, Eda, Sefa, Batuhan, Tanya, Büşra ve Çağatay'ın eleme adayı olmamak için hünerlerini sergiledi. Ancak ortam bir anda gerildi. Karidesi temizlerken yaptığı hatayı fark eden Dilara, "Sinirden konuşamıyorum" deyip ağladı. Potaya giren isim ise herkesi şoke etti.
16.07.2023 Magazin
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu
Masterchef All Star'da kıyasıya mücadele! İlk 15 belli oldu TV8 ekranında seyirciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde ana kadroya giren 15. isim belli oldu. Danilo, Mehmet ve Murat Şef'in ilk turda istediği haşhaşlı şekerpareyi en iyi yapan yarışmacılar yaratıcılık etabına yükseldi. Gecenin yaratıcılık turunda ise ana malzemeler barbun balığı ve mısır oldu. Mert ve Fatma'nın son ikiye kaldığı finalde şeflerin kararı ile bir isim MasterChef All Star ana kadrosuna seçildi.
30.06.2023 Magazin
Eda Ece isyanda! 'Danilo Zanna' iddiası!
Eda Ece isyanda! 'Danilo Zanna' iddiası! 2012 yılında evlendiği eşi Tuğçe Demirbilek'ten boşanmaya hazırlanan MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna ve oyuncu Eda Ece'nin hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Eda Ece'den ilk açıklama geldi.
17.11.2021 Magazin
'Survivor 2021'de bir bomba daha! Masterchef'ten...
'Survivor 2021'de bir bomba daha! Masterchef'ten... 'MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümüne, 2019 yılının yarışmacıları konuk oldu. Geçtiğimiz yılın dikkat çeken isimlerinden Mustafa Aydın, 'Survivor 2021'e gitmek için hazırlıklara başladığını, hatta efor ve parkur testlerini geçtiğini açıkladı.
18.12.2020 Magazin
MasterChef'te diskalifiye şoku! Kriz...
MasterChef'te diskalifiye şoku! Kriz... TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te Cemre ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medya hesabından programı takipten çıkan ve yarışmayla ilgili bütün fotoğraflarını silen Cemre'nin diskalifiye olduğu öne sürüldü.
9.11.2019 Magazin
MasterChef'te gözyaşları sel oldu! Elenen isim...
MasterChef'te gözyaşları sel oldu! Elenen isim... Dün akşam eleme bölümüyle yayınlanan MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Eda, Suna, Güzide ve Mustafa'nın arasından Eda oldu. Elendiğini öğrendikten sonra duygularına hakim olamayan Eda, gözyaşlarına boğuldu.
8.11.2019 Magazin
MasterChef'te kim elendi? Gözyaşlarını tutamadı...
MasterChef'te kim elendi? Gözyaşlarını tutamadı... MasterChef Türkiye yarışmasının 40. bölümünde eleme heyecanı yaşandı.
1.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Eda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki masterchef eda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.