Maslak

Maslak

Son dakika maslak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maslak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maslak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maslak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maslak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.352 maslak haberi bulunmuştur. Tüm maslak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de bir veli tarafından yumruklu saldırıya uğrayan öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar İstanbul'un Sarıyer İlçesinde yer alan Maslak'ta 17 Mart'ta bir restoranın önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
İTÜ Ayazağa yerleşkesinde yangın!
İTÜ Ayazağa yerleşkesinde yangın! İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Ayazağa kampüsünde içerisinde inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
6.03.2024 Gündem
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Magazin
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim'
Sinan Albayrak çekimde kaza geçirdi! 'Bir süre şuurumu kaybettim' Oyuncu Sinan Albayrak kadrosuna dahil olduğu ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ dizisinin setinde atlı çekimler sırasında kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.
23.01.2024 Magazin
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt
Faruk Koca, Kulüpler Birliği toplantısında! Pişmanlık sorusuna yanıt MKE Ankaragücü Kulübü’nün eski Başkanı Faruk Koca, Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısına katıldı. Koca, toplantıda Trendyol Süper Lig takımlarının başkan ve yöneticilerine veda etti.
15.01.2024 Süper Lig
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor:  'Her şeyin yalanmış'
Mehmet Ali Erbil - Nevide Çiçek aşk yaşıyor mu? İkili arasında sular durulmuyor: 'Her şeyin yalanmış' Genç aşkı Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansımıştı. Sevgili oldukları konuşulan ikiliden ünlü şovmen, bu iddiaları yalanlamıştı. Bunun üzerine sinirlenen Çiçek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
7.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi!
Bülent Ersoy, stüdyoyu dezenfekte ettirdi! Bülent Ersoy önceki akşam Maslak'ta bir mekanda sahneye çıktı. Geçtiğimiz günlerde Cem Adrian’dan aldığı iki şarkıyı okumak için stüdyoya giren Bülent Ersoy’un tüm ekipmanları dezenfekte ettirdiği iddia edildi.
6.11.2023 Magazin
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı
Gülşen'in yeğeni Ezra merak edilen soruyu yanıtladı Popçu Gülşen'in hem meslektaşı hem de yeğeni olan Ezra, önceki gün Maslak’da görüntülendi. 32 yaşındaki şarkıcı, söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait yeni parçası ‘Aşk Kazanacak’ parçası hakkında konuştu.
15.08.2023 Magazin
Mesafeyi beğenmeyen taksici yolcuları indirdi! 'Üzerime yürüdü'
Mesafeyi beğenmeyen taksici yolcuları indirdi! 'Üzerime yürüdü' Sarıyer'de, taksiye binen Ünal Şenyuva ve 4 yaşındaki kızı, iddiaya göre gidilecek mesafeyi beğenmeyen taksici tarafından indirildi. O anları cep telefonu ile kaydeden Şenyuva taksici ile yanındakilerin saldırısına uğradığını öne sürdü.
8.08.2023 Yaşam
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi Sarıyer'de motosikletteki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
7.08.2023 Yaşam
Koyun otlatmaya giden Ali tüfekle vurulup öldü; şüpheli 2 kuzen gözaltında! Şok eden olay
Koyun otlatmaya giden Ali tüfekle vurulup öldü; şüpheli 2 kuzen gözaltında! Şok eden olay Gaziantep'te arkadaşları ile koyun otlatmaya giden Ali Maslak (15) tüfekle vurularak hayatını kaybetti, şüpheli 2 kuzen gözaltına alındı.
7.08.2023 Yaşam
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim
Ali Koç: Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, “Kulüpler Birliği’nin kararıyla ben 1 yıl daha devam edeceğim” diye konuştu.
20.07.2023 Süper Lig
Ece Seçkin servet değerinde kazanç elde etti!
Ece Seçkin servet değerinde kazanç elde etti! Geçtiğimiz hafta Maslak’ta bulunan bir mekanda sahne alan şarkıcı Ece Seçkin İdiyopatik Alerji hastalığıyla mücadele ettiğini duyurmuş ve süreç hakkında bilgi vermişti. Şimdi ise Ece Seçkin yaptığı reklam anlaşmasıyla servet değerinde kazanç elde etti.
23.06.2023 Magazin
Gülşen'in transparan tercihi!
Gülşen'in transparan tercihi! Gülşen önceki akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Gülşen, tercih ettiği sahne kostümüyle gözleri üzerine çekti.
19.06.2023 Magazin
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil
Burcu Güneş: Eurovision'u kazanmak bir başarı değil Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, önceki akşam Yeni Gazino Maslak'ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen ''Dizilerde ve sinemada uluslararası başarılar yakalıyoruz. Ama müzikte bu başarıyı pek fazla yenileyemiyoruz. En son Eurovision başarımız var. Bu neden kaynaklanıyor sizce?'' sorusuna yanıt verdi.
11.06.2023 Magazin
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı Kağıthane'de düzenlenen operasyonda ve Cumhuriyet tarihinin tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarı olan 1 milyar dolar sahte para, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Maslak Kışlası'nda sergilendi.
10.06.2023 Gündem
İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı
 İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı  Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan direksiyon hamiyetini kaybeden İETT otobüsü şoförü önce Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının bulunduğu direğe ardından otomobile çarptı.  Otobüsün boş olması nedeniyle kazada ölen ya da yaralanan olmazken direk yola devrildi. Kaza nedeniyle çift yönlü olarak trafikte yoğunluk yaşandı.
17.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Maslak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maslak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.