Manşet

Manşet

Son dakika manşet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manşet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manşet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manşet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manşet gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.391 manşet haberi bulunmuştur. Tüm manşet haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü
İstanbul'daki kritik zirve dünyada manşet oldu! İsrail basını Erdoğan'ın hamlesini böyle gördü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti. 2.5 saat süren görüşmede Gazze'de ateşkes ve insani yardım konuları ele alındı. İstanbul'daki kritik zirve dünya basınında geniş yer buldu. İsrail basını zirvedeki 'siyasi sembolizm'i yazdı.
21.04.2024 Gündem
Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor! Günler sürüyor
Çukurova sıcağında narenciye odunları mangal kömürüne dönüşüyor! Günler sürüyor Adana’nın Kozan ilçesinde narenciye ağaçlarının kesildikten sonra mangal kömürü üretimi için haftalarca süren meşakkatli yolculuğu başladı. Çukurova sıcağında ekmek paralarını ateşten çıkaran kömür üreticileri günler süren mesailerine devam ediyor.
17.04.2024 Adana
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi!
Adana'da hayvanlarla ilgili inançlar şaşırtıyor: Kimi Hac'dan geliyor, kimi şeytanın ta kendisi! Pek çok hayvan Türk kültüründe kutsaldır. Örneğin kurtla ilgili Anadolu’da birçok inanç bulunmaktadır. Türkler, bu hayvanı kendilerine kapalı kaldıkları dağların arasından çıkmalarında kılavuzluk ettiği için de kutlu sayarlarmış. Adana'da ise hayvanlarla ilgili inançlar duyanları şaşırtıyor. Mesela eşekten düşenin iflah olmayacağından tutun da kedi öldürenin bağışlanması için 7 cami yaptırması gerektiğine inanmak gibi... Gelin Adana'da on yıllardır süren bu inanışlara birlikte bakalım.
25.03.2024 Adana
Arda Güler, İspanya'da gündem oldu! Ünlü gazete manşete taşıyınca tek soru akıllara geldi
Arda Güler, İspanya'da gündem oldu! Ünlü gazete manşete taşıyınca tek soru akıllara geldi Real Madrid'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. İlk golünü atan Arda yine manşet oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Fenerbahçe
Adana'da halkı zehirleyeceklerdi! Kilolarca et ve sakatat imha edildi
Adana'da halkı zehirleyeceklerdi! Kilolarca et ve sakatat imha edildi Adana’da zabıta ekiplerince Ramazan öncesi kasaplar çarşısına yapılan denetimde hijyen kurallarına uymayan kilolarca et ve sakatat çöpe atıldı. Ruhsatı olmayan bazı iş yerleri ise mühürlendi.
2.03.2024 Adana
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası'nın yeni başkanı Fatih Karahan öncülüğünde ilk kez toplandı. Kritik toplantı sonrası faiz kararı belli oldu. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 45 seviyesinde sabit bıraktı.
22.02.2024 Ekonomi
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
TCMB Başkanı Karahan: Parasal sıkılığı korumakta kararlıyız
TCMB Başkanı Karahan: Parasal sıkılığı korumakta kararlıyız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyeye gerileyene kadar parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya izin vermeyeceğiz" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 45 seviyesine çıkardı.
25.01.2024 Ekonomi
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi Kahramanmaraş’ta jandarma tarafından yapılan operasyonda 1300 yıllık olduğu tahmin edilen deri üzerine yazılmış Tevrat ele geçirildi.
25.01.2024 Gündem
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 42,50'ye çıkardı.
21.12.2023 Ekonomi
Arda Turan Seçil Erzan'a paraları kaptırdı İspanya'da manşet oldu: Kötü bir yatırım büyük bir servetin sonu olabilir...
Arda Turan Seçil Erzan'a paraları kaptırdı İspanya'da manşet oldu: Kötü bir yatırım büyük bir servetin sonu olabilir... Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan'a kaptırdığı paralarla gündeme gelen Arda Turan İspanya'da manşet oldu. Atletico Madrid ve Barcelona'nın eski oyuncusunun yaşadıkları gündem oldu.
27.11.2023 Futbol
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı.
23.11.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyonla kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon tahmininde güncellemeye gittiklerini belirterek, "Yıl sonu tahmin orta noktalarını 2023 için yüzde 65, 2024 için yüzde 36 ve 2025 için yüzde 14 olarak güncelledik" dedi.
2.11.2023 Ekonomi
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
Merkez Bankası'nın faiz artışı için dikkat çeken tahmin! Oran verildi
Merkez Bankası'nın faiz artışı için dikkat çeken tahmin! Oran verildi Merkez Bankası’nın bu haftaki toplantısı, iç ve dış piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Uzmanlar Hafize Gaye Erkan başkanlığında yapılacak beşinci toplantıdan faiz artırım kararının çıkmasını beklerken, Morgan Stanley’den de yeni bir tahmin geldi. Morgan Stanley ekonomistleri, TCMB’nin 26 Ekim’deki toplantısında faiz oranını yüzde 35’e çıkaracağını tahmin etti.
24.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Manşet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manşet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.