Mandy Capristo

Mandy Capristo

Son dakika Mandy Capristo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mandy Capristo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mandy Capristo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mandy Capristo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mandy capristo gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 mandy capristo haberi bulunmuştur. Tüm mandy capristo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı
Amine Gülşe ve Mesut Özil'den çağrı Nikah masasına oturan çift, sevenlerine 'Hediye almayın, hasta çocuklara yardım edin' çağrısı yaptı.
8.06.2019 Magazin
Amine’ye eski nişanlı şoku!
Amine’ye eski nişanlı şoku! Arsenal’de top koşturan Mesut Özil’in 13 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından eski nişanlısı Mandy Capristo ile fotoğrafı paylaşıldı.
3.07.2017 Magazin
Amine'yi aldatıyor! Gizlice o güzelle...
Amine'yi aldatıyor! Gizlice o güzelle... Mesut Özil'in eski aşkı Mandy Capristo; yeni aşkı Amine Gülşe'yi çileden çıkartıyor. Mesut'un eski sevgilisiyle gizlice görüştüğü iddia edildi.
2.04.2017 Magazin
Engeli bastı ‘Mesut’ oldu!
Engeli bastı ‘Mesut’ oldu! Arsenal’da top koşturan Mesut Özil, sevgilisi Amine Gülşe’nin isteği üzerine eski aşkı Mandy Capristo’yu sosyal medyadan engelledi.
19.02.2017 Magazin
Mesut Özil, Hadise'nin peşinde!
Mesut Özil, Hadise'nin peşinde! Arsenal'de oynayan yıldız futbolcu Mesut Özil'in güzel popçu Hadise'nin peşinde olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...
20.01.2017 İngiltere
Köpek barıştırdı
Köpek barıştırdı Alman Bild gazetesi Arsenal’in Türk yıldızı Mesut Özil, ihaneti sebebiyle ayrıldığı model sevgilisi Mandy Capristo ile yeniden bir araya geldiğini öne sürdü...
30.11.2014 Magazin
Bu aşk üçgeni 'Mesut' etmedi!
Bu aşk üçgeni 'Mesut' etmedi! Arsenal’in yıldızı Mesut Özil’in ihaneti gündeme bomba gibi düştü. Özil’in meslektaşının sevgilisiyle mesajlaştığı ortaya çıktı.
16.10.2014 Magazin
'Mesut sevgilimle birlikte'
'Mesut sevgilimle birlikte' Alman basınında yıldız futbolcu Mesut Özil'le ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
15.10.2014 Futbol
Mesut Özil kupayı istiyor
Mesut Özil kupayı istiyor Almanya Milli Takımı'nın başarılı futbolcusu Mesut Özil, Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Şampiyonası'nda Almanya olarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.
8.05.2014 Futbol
Mesut yine olay oldu!
Mesut yine olay oldu! Cumartesi günü Premier Lig'de oynanan Chelsea-Arsenal maçı tarihi bir farkla bitmiş ve maçı Mourinho'nun Chelsea'si 6-0 gibi skor ile sahadan galip ayrılmıştı.
25.03.2014 Futbol
İşte yeni 'Beckham' çifti!
İşte yeni 'Beckham' çifti! İngiliz basını Arsenal'a transfer olan Mesut Özil ve pop yıldızı kız arkadaşı Mandy Capristo'yu Londra'ya gelmeden Almanya'nın David ve Victoria Beckham'ı ilan etti.
4.09.2013 Futbol
Özil'den hayranlarına  çağrı
Özil'den hayranlarına çağrı Real Madrid'in yıldızı Mesut Özil, Twitter'dan hayranlarına çağrı yaptı.
22.02.2013 Futbol
Mesut Özil, ve sevgilisi Mandy ayrıldı
Mesut Özil, ve sevgilisi Mandy ayrıldı Arsenal'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, bir dargın bir barışık olduğu müzisyen sevgilisi Mandy Grace Capristo ile yollarını ayırdı.
24.03.2016 İngiltere
Sevgilisinin adını krampona yazdırdı
Sevgilisinin adını krampona yazdırdı Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, güzel sevgilisi Mandy Grace Capristo'ya aşkını bir kez daha gösterdi.
29.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mandy Capristo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mandy capristo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.