Mafya Babası

Mafya Babası

Son dakika mafya babası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mafya babası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mafya babası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mafya Babası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mafya babası gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 mafya babası haberi bulunmuştur. Tüm mafya babası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı
İtalyan mafya babasının inanılmaz kaçışı! Hapishaneden firar görüntüleri ortaya çıktı Bir süredir hapis cezasını çeken İtalyan mafya babası Marco Raduano, kaldığı yüksek güvenlikli hapishaneden kaçmayı başardı. Mafya babasının hapishaneden inanılmaz kaçışı ülke gündemine oturdu. Mafya Raduano'nun kısa süre sonra da firar görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım
Cemiyet başkanında genç kıza iğrenç saldırı! Görüntüler ortaya çıktı: İç çamaşırlarımı alıp kaçtım Kahramanmaraş'ta rezalet bir olay yaşandı. Olay sonrası görüntüler ortaya çıktı. Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı S.E.K. genç kıza cinsel saldırıda bulundu. İğrenç olay S.E.K.'nın ofisinde meydana geldi. Genç kızı ofisine davet eden S.E.K, genç kızla birlikte alkol aldı sonrasında yaşananlar ise adeta rezalete dönüştü. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı
Bahçelievler'de duraktakileri ezen İETT otobüsünün içinden görüntüler ortaya çıktı Bahçelievler'de İETT otobüsünün kaldırıma çıkıp durağa girmesiyle 1 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin otobüsün güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Savcıya ifade veren şüpheli şoför çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı 2'ye çıktı.
3.02.2023 Yaşam
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu...
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu... 6 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni Gaziantep’te, boş arsada bulunmuştu. Suriye uyruklu Aya Necmi'yi (6), boğarak öldüren annesi Nuhha Cemmel'in (23), savcılık ifadesinde; psikolojik tedavi gördüğünü ve bir süredir Suriye uyruklu doktorun verdiği ilaçların etkisiyle kızını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Anne Cemmel, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
3.02.2023 Yaşam
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor...
NASA keşfetti Antalya'dan görüntülendi! Hızla dünyaya yaklaşıyor... NASA tarafından 2022'de keşfedilen yeşil renkli kuyruklu yıldız hızal dünyaya doğru yaklaşıyor. Antalya'da 2 bin 500 rakımdaki TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nin 'Aygöz' adlı ufuk teleskobu, parlak yeşil renkteki C/2022 E3 (ZTF) isimli kuyruklu yıldızını görüntüledi. Gözlemevi Müdür Vekili Dr. Tuncay Özışık, "Bu hafta, Dünya'ya çok yakın ve bu uzaklık değişecek. Git gide kendi yörüngesi üzerinde Dünya'dan uzaklaşacak ve milyonlarca kilometre uzağa gidecek" dedi.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
1990’lı yıllarda dehşet saçmıştı, 16 yıldır aranıyordu! Interpol duyurdu
1990’lı yıllarda dehşet saçmıştı, 16 yıldır aranıyordu! Interpol duyurdu Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi 63 yaşındaki Edgardo Greco’yu gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun, bir restoranda pizza şefi olarak çalıştığı belirtildi.
3.02.2023 Dünya
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı İtalya’da dün yakalanan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun saklandıüı evde yapılan aramada silah bulunamazken çok sayıda lüks parfüm ve tasarım kıyafetler bulundu.
17.01.2023 Gündem
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı!
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Kurtlar Vadisi dizisi ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.
25.10.2022 Magazin
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne?
Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Gerzek Şaban filmi televizyon ekranlarına geliyor. Kemal Sunal’in iki farklı karakteri oynadığı Gerzek Şaban’da, mafya babası Seyfi ile gariban Osman’ın hikayesi anlatılıyor. Peki, Gerzek Şaban filmi nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim? Gerzek Şaban filmi konusu ne? Gerzek Şaban filmi kaç yılında çekildi? İşte detaylar…
4.09.2022 Televizyon
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi?
Gerzek Şaban nerede çekildi? Gerzek Şaban oyuncuları kim, konusu ne, ne zaman çekildi? Show TV ekranlarında bugün yayınlanacak Gerzek Şaban sinemaseverle ile buluşacak. Natuk Baytan’ın Kemal Sunal ile yaptığı Gerzek Şaban’ın oyuncuları, konusu ve nerede çekildiği merak ediliyor. 1986 yapımı Gerzek Şaban oyuncuları ve konusu nedir? Gerzek Şaban nerede çekildi?
29.06.2022 Televizyon
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri!
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri! Whatsupp durum mesajları, günümüz dünyasında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasının milyonlarca kişiye ulaşmasıyla daha da önemli bir hal aldı. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan Whatsapp aynı zamanda kendimizi tek cümleyle anlattığımız, hissettiklerimizi paylaştığımız bir alan da sağlıyor. Kullanıcılar Whatsapp’ın sağladığı durum paylaşma özelliğiyle çeşitli sözleri profili aracılığıyla kitlelere ulaştırabiliyor. Biz de WhatsApp hakkımda, biyografi ve profil için etkileyici, dini, anlamlı komik ağır durum sözleri derledik. İşte Whatsapp durum sözleri…
20.04.2022 Gündem
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni!
Süleyman Çakır ölümü ve mezar taşı! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? Süleyman Çakır ölüm tarihi ve nedeni! Süleyman Çakır ölümü yine gündem oldu. Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıldönümünde bu yıl da unutulmadı. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakteri 18 yıl önce bugün dizide senaryo gereği vefat etmiş ve dizinin seyircileri, Süleyman Çakır'ın ölümünün ardından gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuştu. Süleyman Çakır’ın sosyal medyada TT olmasının ardından Süleyman Çakır kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
8.04.2022 Gündem
'Camdaki Kız'a sürpriz bir isim dahil oluyor!
'Camdaki Kız'a sürpriz bir isim dahil oluyor! Kanal D'nin perşembe akşamları yayınlanan, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Camdaki Kız'a, usta oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu.
1.02.2022 Televizyon
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti
Berrak Tüzünataç: Türk sinemasına at üstünde girdim, çok havalı bir girişti 2005 yapımı 'Organize İşler' filminde, Cem Yılmaz'ın canlandırdığı mafya babası Müslüm Duralmaz’ın sevgilisi Ebru'yu oynayan Berrak Tüzünataç, at üzerinde göründüğü ilk sahne hakkında konuştu.
30.11.2021 Magazin
Dünyayı dolandıran adam! Eyfel Kulesi’ni milyonlara sattı...
Dünyayı dolandıran adam! Eyfel Kulesi’ni milyonlara sattı... İngiliz biyografi yazarının yeni kitabında, dünyanın en ünlü dolandırıcılarından olan, hatta mafya lideri Al Capone’yi bile dolandıran Victor Lustig anlatıldı. Lustig, ‘Sülün Osman’ gibi ünlü köprüleri satmaya kalkıyordu!
13.08.2021 Dünya
'Mafya anası' depremi, havalimanında yakalandı!
'Mafya anası' depremi, havalimanında yakalandı! İtalya'nın Napoli kenti merkezli Camorra mafyasının önemli isimlerinden, Gomorrah dizisindeki Scianel karakterinin de ilham kaynağı olan "mafya anası" Maria Licciardi İspanya'ya gitmek üzereyken Roma'da havalimanında yakalandı.
8.08.2021 Dünya
Süleyman Çakır ölüm yıldönümü ile tekrar gündem oldu! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? İşte Süleyman Çakır ölümü...
Süleyman Çakır ölüm yıldönümü ile tekrar gündem oldu! Süleyman Çakır kimdir, ne zaman öldü? İşte Süleyman Çakır ölümü... Süleyman Çakır ne zaman öldü? Kurtlar Vadisi dizisinin efsane karakteri Süleyman Çakır bu yıl da ölüm yıldönümünde unutulmadı. 17 yıl önce Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır karakteri, senaryo gereği dizide vefat etmişti. Dizinin hayranları, Süleyman Çakır'ın ölümü sonrası gıyabında cenaze namazı kıldırmış, mevlit okutmuş ve hatta gazeteler aracılığıyla başsağlığı dileklerinde bulunmuşlardı. Peki, Süleyman Çakır kimdir, nasıl öldü? İşte, Süleyman Çakır karakteri merak edilenler…
8.04.2021 Gündem
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Yeniden başladı! 3 ay içerisinde...
Yeniden başladı! 3 ay içerisinde... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiren önemli gelişme! Yeniden yürürlüğe girdi. 3 ay şartı var. En geç 30 Haziran 2021'e kadar yapılabilecek. Türkiye'de 2008'de ilk kez 2008'de çıkarılan, gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışında bulunan varlıklarının yurda getirilerek milli ekonomiye kazandırılması olarak bilinen "Varlık Barışı", hazırlanan kanun teklifiyle yeniden yürürlüğe girdi. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını, 30 Haziran 2021 tarihine kadar Türkiye'deki banka veya aracı kuruma bildiren gerçek ve tüzel kişiler, söz konusu varlıkları serbestçe tasarruf edebilecek. Yasada; bildirilen varlıklar nedeniyle ‘hiçbir suretle vergi incelemesi ve vergi tarhiyatı yapılmaz’ denilerek güvence veriliyor. Barışın bozulmasının tek koşulu; bildirim yapılan varlıkların –üç ay içinde- ülkeye getirilmemesi.
26.11.2020 Ekonomi
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri… Çalgı Çengi İkimiz filmi bu akşam FOX TV'de ekranlarında izleyici ile buluştu. Çalgı Çengi İkimiz fimini izleyenler arama motorlarından film ile ilgili araştırmalara başladı. Çalgı Çengi İkimiz oyuncu kadrosu ise aranan konuların başını çekiyor. Çalgı Çengi İkimiz oyuncuları isimleri nedir? Çalgı Çengi İkimiz konusu ve müzikleri…
28.04.2020 Gündem
Karadağlı mafya babası İgor İstanbul'a uçtu
Karadağlı mafya babası İgor İstanbul'a uçtu Karadağlı mafya babası İgor K. silahlı saldırıda ağır yaralandı, Almanya’ya götürüldü. Ancak yüksek koruma masrafları nedeniyle sınır dışı edilince cuma günü ambulans uçakla İstanbul’a getirildi.
23.02.2020 Yaşam
Genç garson, mafya babaları yüzünden yoğun bakıma alındı
Genç garson, mafya babaları yüzünden yoğun bakıma alındı Rusya'da bir kafede mafya babalarına içecek götüren genç garson, kafenin silahlar tarafından taranmasının ardından ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
25.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mafya Babası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mafya babası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.