Madagaskar

Madagaskar

Son dakika madagaskar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan madagaskar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını madagaskar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Madagaskar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan madagaskar gelişmeleri de dahil olmak üzere 197 madagaskar haberi bulunmuştur. Tüm madagaskar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da diplomasi trafiği Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu kapsamında, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri Denis Becirovic, Zeljka Cvijanovic ve Madagaskar Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina ile görüştü.
2.03.2024 Gündem
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Siyah Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Siyah Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Taşlardan yapılan takılar çoğu zaman insanlar için aksesuar olmaktan öte anlamlar taşımaktadır. Siyah turmalin gibi taşlar benzersiz özellikleri nedeniyle farklı bir değere sahiptir. Benzersiz renk tonlarından iyileştirici özelliklerine kadar siyah turmalin taşlarından yüzyıllardır yararlanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Lal Taşı Özellikleri Nelerdir? Lal Taşının En Bilinen Faydaları...
Lal Taşı Özellikleri Nelerdir? Lal Taşının En Bilinen Faydaları... Lal taşı başkalaşmış kayalar ve kayaçlar içerisinde bulunana doğal bir silikat olarak ifade edilmektedir.
31.01.2024 Yaşam
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Kuvars taşı oldukça değerli olduğu bilinen doğal taşlardan birisidir. Silikon ve oksijen elementleri tarafından volkanik kayaçların çevresinde oluşan doğal taşlar kuvars olarak bilinmektedir. Kristalli bir yapıya sahip olduğu için kuvars kristali olarak da adlandırılmaktadır. Yeryüzünde en fazla bulunan doğal taşlar arasında kuvars taşı da yer almaktadır. 
27.01.2024 Yaşam
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Kerevitaş bilançosunu açıkladı
Kerevitaş bilançosunu açıkladı Kerevitaş, Temmuz - Eylül ayları arasında satışlarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 27 oranında artırarak 4,3 milyar TL net ciro elde ederken, aynı dönemde FAVÖK yüzde 72 artışla 723 milyon TL oldu.
9.11.2023 Finans
Kerevitaş cirosunu 10,7 milyar TL'ye yükseltti
Kerevitaş cirosunu 10,7 milyar TL'ye yükseltti Dondurulmuş gıda ve margarin sektörlerinde hizmet veren Kerevitaş, temmuz - eylül ayları finansal sonuçlarını açıkladı.
8.11.2023 Finans
'Peri çemberleri' nin sırrı ne? Dünyanın pek çok yerinde görülüyor
'Peri çemberleri' nin sırrı ne? Dünyanın pek çok yerinde görülüyor Namibya ve Avustralya çöllerini süsleyen gizemli daireler uzun süredir bilim insanlarının ilgisini çekiyor. Ancak onlarla ilgili son keşif, gizemlerini çözmeye bir adım daha yaklaştığımız anlamına geliyor olabilir. Bozkırda, etrafı otlarla çevrili ama ortası bomboş olan çorak toprak parçalarının, sanıldığından çok daha geniş bir coğrafyaya yayılmış olduğu belirlendi.
2.10.2023 Yaşam
DSÖ duyurdu: Tütün kontrol önlemlerini en iyi uygulayan Türkiye
DSÖ duyurdu: Tütün kontrol önlemlerini en iyi uygulayan Türkiye Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), kurumun MPOWER adlı tütün kontrol önlemlerinde bugüne kadar sadece Brezilya ve Türkiye’nin ‘en iyi uygulama düzeyine’ ulaştığını ve bu iki ülkeye Mauritius ve Hollanda’nın eklenmesiyle bu sayının 4’e çıktığını duyurdu.
1.08.2023 Dünya
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor
Ev kadınlarının korkulu rüyasıyken gelir kapısı oldu! Fiyatları türüne göre değişiyor Antalya’da girişimci Selami Gökgöl, ev kadınlarının adeta korkulu rüyası haline gelen hamam böceklerini gelir kapısı haline getirdi. 10 metrekare alanda 10 bin adet üretilen böcekler, birçok ilden alıcı buluyor. İş başvurularını değerlendiren Gökgöl, “Telefonda iş arayan kişiye durumu anlatıyorum ‘Sorun değil’ diyor, sonra gelip eline hamam böceğini alan ‘Ben bu işi yapamam’ deyip gidiyor” dedi.
30.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda büyükelçinin görev yerinde değişikliğe gidildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Çok sayıda büyükelçinin görev yerinde değişikliğe gidildi Son dakika gelişmesi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre, birçok büyükelçinin görev yeri değişti. Kore Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Durmuş Ersin Erçin merkeze çekildi, yerine Salih Murat Tamer atandı. İşte tüm atamalar...
5.08.2022 Gündem
Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi?
Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi? Aksa Enerji bugün yapılacak Genel Kurul'da Merkez Bankası'nın eski başkanı Naci Ağbal'ı yönetim kurulu başkan yardımcılığı adaylığı için onaya sunacak. Söz konusu gelişmenin ardından Aksa Enerji hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Aksa Enerji kimin, AKSEN (Aksa Enerji) hisse fiyatı ne kadar? Yönetim Kurulu üyeleri kim, Merkez Bankası eski başkanı Naci Ağbal Aksa Enerji Aksa yönetimde mi?
19.07.2022 Ekonomi
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Yeni büyükelçiler belli oldu! Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Bazı büyükelçilerin görev değişikliğiyle ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran Zagreb Büyükelçisi oldu. Brüksel Büyükelçiliği'ne Bekir Uysal, İslamabad Büyükelçiliği'ne de Mehmet Paçacı atandı. Listede 36 isim bulunuyor. İşte yeni karara göre atanan büyükelçiler...
6.04.2022 Gündem
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor?
Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? Rusya Ukrayna savaşı kritik bir boyuta geldi. Ukrayna'da savaş koşulları iyice ağırlaştı. Rus askeri konvoyu Kiev ve Harkov'u kilometrelerce çevreliyor. Rusya'nın gizli operasyon gücü Wagner'i devreye sokacağı hatta paralı Wagner askerlerinin çatışmalara girdiği iddiaları da var. Peki, Wagner ne demek? Wagner grubu kimlerden oluşuyor? Wagner hangi ülkelerde savaşıyor? İşte detaylar…
11.03.2022 Dünya
M harfi ile hayvan isimleri - M ile başlayan hayvanlar...
M harfi ile hayvan isimleri - M ile başlayan hayvanlar... M harfi ile hayvan isimleri Makak, Maki maymunu, Mamut, Manda, Mangust, Marmoset maymunu, Mayıs böceği, Merinos koyunu, Mersin balığı, Midilli atı, Midye, Mirket, Misk kedisi, Morina balığı, Misk sıçanı, Mongos, Misk geyiği, Mors, Muhabbet kuşu, Mürekkep balığı, Malaya ayısı, Mezgit, Mercan yılanı, Muflon, Maymun kedisi ve Misk öküzüdür.
25.05.2022 Gündem
Tropikal fırtına Afrika'yı vurdu! İnanılmaz görüntüler: 80'e yakın can kaybı...
Tropikal fırtına Afrika'yı vurdu! İnanılmaz görüntüler: 80'e yakın can kaybı... Tropikal fırtına Mozambik, Malavi ve Madagaskar'ı yerle bir etti. Afrika’yı vuran 'Ana' tropik fırtınasında en az 78 kişi hayatını kaybederken bölgeden gelen inanılmaz fotoğraflar da durumun ciddiyetini ve fırtınanın yol açtığı hasarı tüm çıplaklığıyla ortaya koydu...
28.01.2022 Dünya
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu
Helikopteri okyanusa düşen bakan 12 saat yüzerek yaşama tutundu Gemi enkazını incelemek için helikopter ile bölgeye giden Madagaskar Polis Bakanı Serge Gelle'nin helikopteri Okyanusa düştü. 12 saat boyunca yüzen bakan, mucizevi şekilde hayatta kaldı.
22.12.2021 Dünya
Askerler oteli bastı eski Samatta'yı rehin aldı!
Askerler oteli bastı eski Samatta'yı rehin aldı! Madagaskar - Tanzanya maçından sonra Madagaskar ordusunun askerleri, Samatta'nın da aralarında buluğunu futbolcuları esir aldı.
17.11.2021 Futbol
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri…
Alec Baldwin kimdir? Oscar’a aday gösterilen Alec Baldwin filmleri… Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında polisin ifadesine göre 'kurusıkı silahla' görüntü yönetmenini öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Peki, Alec Baldwin kimdir? Alec Baldwin filmleri…
22.10.2021 Gündem
Afrika Seyahatlerim konusu nedir, Emine Erdoğan'ın kitabı ne zaman satışa çıkacak?
Afrika Seyahatlerim konusu nedir, Emine Erdoğan'ın kitabı ne zaman satışa çıkacak? Emine Erdoğan, Afrika'ya gerçekleştirdiği seyahatlerdeki izlenim ve hatıralarını kaleme aldığı "Afrika Seyahatlerim" adlı ilk kitabının tanıtımını New York’taki Türk Evi'nde yaptı. Emine Erdoğan'ın kaleme aldığı 'Afrika Seyahatlerim' adlı kitabın konusu, piyasaya çıkış tarihi ve ücreti gibi detaylar merak ediliyor. Peki Afrika Seyahatlerim konusu nedir, kitap ne zaman satışa çıkacak? Afrika Seyahatlerim kitabının fiyatı ne kadar?
21.09.2021 Gündem
Madagaskar Devlet Başkanı Andry Rajoelina'ya suikast girişimi
Madagaskar Devlet Başkanı Andry Rajoelina'ya suikast girişimi Son dakika haberi... Madagaskar Devlet Başkanı Andry Rajoelina'nın suikast girişiminden kurtulduğu açıklandı.
22.07.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler
Bakan Çavuşoğlu'ndan peş peşe önemli görüşmeler Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ve Madagaskar Dışişleri Bakanı Dr. Djacoba A. S. Oliva Tehindrazanarivelo ile bir araya geldi.
19.06.2021 Gündem
Ülkeye gelenlere Covid-19 testi uyguluyor
Ülkeye gelenlere Covid-19 testi uyguluyor Fransa’nın Temmuz ayı sonunda aldığı bir kararla aralarında Türkiye’nin de bulunduğu, riskli bölge ilan ettiği 16 ülkeden gelenlere yönelik corona virüs testleri sürüyor.
16.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Madagaskar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki madagaskar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.