Lviv

Lviv

Son dakika Lviv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lviv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lviv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lviv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lviv gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 lviv haberi bulunmuştur. Tüm lviv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Rusya, Ukrayna'yı vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rusya, Ukrayna'yı vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Rusya, Ukrayna’nın batısındaki Lviv kentine füze saldırısı düzenledi. Saldırıda, bir apartman ağır, onlarca bina da ufak çaplı hasar gördü.
6.07.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok
Polonya'yı S-300 füzesi vurdu! Stoltenberg: Kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair hiçbir gösterge yok Polonya'ya gündemiyle düzenlenen NATO toplantısının ardından NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg basına yaptığı açıklamada, "Bu olayla ilgili soruşturma sürüyor ve sonucunu beklememiz gerekiyor. Bunun kasıtlı bir saldırının sonucu olduğuna dair ve Rusya'nın NATO'ya karşı saldırgan askeri eylemler hazırladığına dair hiçbir göstergemiz yok. Ön analizimiz, olayın muhtemelen Ukrayna topraklarını Rus seyir füzesi saldırılarına karşı savunmak için fırlatılan bir Ukrayna hava savunma füzesinden kaynaklandığını gösteriyor" dedi.
16.11.2022 Dünya
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi
Zelenskiy: Ukrayna şehirlerine, çoğu enerji altyapısını hedef alan 85 füze saldırısı düzenlendi Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın bugün düzenlediği saldırılarda Ukrayna topraklarına 85 füze fırlattığını belirterek, söz konusu füzelerin çoğunun enerji altyapısını hedef aldığını aktardı.
15.11.2022 Dünya
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe patlama
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de peş peşe patlama Rusya bu sabah Kiev, Vinnytsi, Lviv, Dnipropetrovsk, Zaporijya’ya 40 seyir füzesiyle saldırdı. Ukrayna’nın enerji altyapılarının füzeyle vurulması sonucu elektrik, su ve telefon şebekelerinde kesinti yaşandı.
31.10.2022 Dünya
Galatasaray'dan bir transfer bombası daha! Ali Koç onun için Pelkas'ı gözden çıkarmıştı
Galatasaray'dan bir transfer bombası daha! Ali Koç onun için Pelkas'ı gözden çıkarmıştı Süper Lig'de 3 haftadır galibiyet yüzü görmeyen ve bu akşam Fatih Karagümrük'le kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da yıldız futbolcunun menajeriyle Cenk Ergün'ün bir araya gelmesi transfer bombasının patlamasına neden oldu.
28.10.2022 Galatasaray
Rusya-Ukrayna arasında esir takası: 32 Ukraynalı asker serbest bırakıldı
Rusya-Ukrayna arasında esir takası: 32 Ukraynalı asker serbest bırakıldı Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, Rusya ile yapılan esir takasında 32 Ukraynalı asker ve Ukrayna ordusunda gönüllü olarak görev yaparken öldürülen İsrailli Dmytro Fialka'nın cesedinin geri alındığını açıkladı.
11.10.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı”
Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'nın askeri yönetim, haberleşme ve enerji sistemlerinin bulunduğu tesislere yoğun atışlar yapıldı” Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus ordusunun bugün Ukrayna'ya yaptığı geniş çaplı füze saldırılarında belirlenen tüm hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
10.10.2022 Dünya
Fransız Le Monde gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Büyük arabulucu
Fransız Le Monde gazetesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü: Büyük arabulucu Fransız Le Monde gazetesinde Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan hakkında yayımlanan yazıda, Erdoğan'ın Ukrayna ve Rusya ile iyi ilişkiler kuran büyük bir arabulucu olduğu dile getirildi.
9.09.2022 Dünya
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, 5 ülkenin savunma bakan yardımcılarıyla toplantı laptı
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Karaosmanoğlu, 5 ülkenin savunma bakan yardımcılarıyla toplantı laptı Milli Savunma Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu; Romanya Savunma Bakan Yardımcısı Simona Cojocaru, Gürcistan Savunma Bakan Yardımcısı Lela Chikovani, Bulgaristan Savunma Bakan Yardımcısı Teodora Genchovska, Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Oleksandr Polishchuk ve Polonya Savunma Bakanlığı Müsteşarı Michal Wisniewski ile altılı video konferans toplantısı yaptı. 
23.08.2022 Gündem
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı
Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde dünya liderleri Kırım’ın ilhakına karşı çıktı Rusya’nın 2014’de Kırım’ı ilhak etmesinin ardından Ukrayna’nın uluslararası kamuoyu oluşturmak için başlattığı Kırım Platformu Liderler Zirvesi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da dahil olmak üzere dünya liderleri Kırım’ın Ukrayna’ya iadesinden yana tavır koydu.
23.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barışın tesisi için gayretlerimizi yılmadan sürdürmeye kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Barışın tesisi için gayretlerimizi yılmadan sürdürmeye kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kırım’ın yerli halklarından olan Kırım Tatar soydaşlarımızın güvenlik ve esenliğinin temini de Türkiye’nin öncelikleri arasındadır" dedi.
23.08.2022 Siyaset
Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti?
Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti? Fransa’nın en köklü gazetesi Le Figaro’dan Erdoğan övgüsü! Fransa’nın en köklü gazetelerinden Le Figaro, Türkiye’nin uluslararası politikasında Türkiye’nin hamlelerine övgüler yağdırdı. Haberi maşetten veren gazete Erdoğan’ın diplomasisi ve Ukrayna ile Rusya savaşında yaptığı katkıdan söz etti. Peki, Le Figaro Gazetesi Erdoğan yazısında nelere dikkat çekti? Le Figaro gazetesi hangi ülkenin? Le Figaro gazetesi Erdoğan hakkında ne dedi? İşte detaylar…
21.08.2022 Dünya
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım
Tarihi zirveden sonra Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski dünyaya duyurdu: Erdoğan'a müzakereler ve destek için minnettarım Dünyanın gözü dün Lviv'de gerçekleşen üçlü zirvedeydi. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres görüşmüştü. Üçlü zirve öncesinde Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmüştü. Zelenski, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Anlaşmaların uygulanması, Türkiye ve Ukrayna’yı güçlendirecek. Bu müzakereler ve destek için minnettarım” dedi.
19.08.2022 Dünya
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan'
Lviv'de tarihi üçlü zirve dünya basının gündeminde! 'Ara bulucu rolü oynayabilecek tek lider Erdoğan' Ukrayna'nın Lviv kentinde gerçekleşen kritik üçlü zirve dünya basınında geniş yer buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres üçlü zirvede bir araya geldi. Zelenski’yle ikili görüşme de yapan Erdoğan 'Zirvenin ana noktası savaşın nasıl biteceği oldu' dedi. Zirve dünya basınında birinci manşet olurken pek çok gazete Erdoğan'ın hem Putin hem de Zelenski ile görüşebildiğinin altını çizerek barış çabalarına dikkat çekti.
19.08.2022 Dünya
BM Genel Sekreteri Guterres: Zaporijya Nükleer Santrali'ne verilen herhangi bir zarar intihar olur
BM Genel Sekreteri Guterres: Zaporijya Nükleer Santrali'ne verilen herhangi bir zarar intihar olur Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Zaporijya Nükleer Santrali'nin silahsızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek, "Zaporijya Nükleer Santrali'ne verilen herhangi bir zarar, intihar olur" dedi.
18.08.2022 Dünya
Zelenskiy: Müzakerelerin tek yolu Rus ordusunun çekilmesi
Zelenskiy: Müzakerelerin tek yolu Rus ordusunun çekilmesi Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile düzenlediği ortak basın toplantısında, Rusya ile tek müzakere yolunun Rus ordusunun geri çekilmesi olduğunu söyledi.
18.08.2022 Dünya
Türkiye ve Ukrayna arasında Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı
Türkiye ve Ukrayna arasında Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı Türkiye ve Ukrayna arasında, Ukrayna'nın savaş sonrası yeniden inşası için Altyapı İyileştirmeye İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı.
18.08.2022 Ekonomi
Bakan Akar, Lviv'de Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü
Bakan Akar, Lviv'de Ukraynalı mevkidaşı Reznikov ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna'nın Lviv kentinde Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile bir araya geldi.
18.08.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi üçlü zirve sonrası ilk açıklama: Ara bulucu rolü oynamaya hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi üçlü zirve sonrası ilk açıklama: Ara bulucu rolü oynamaya hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin davetine icabetle günübirlik çalışma ziyareti için Ukrayna'ya gitti. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile bir araya gelen Erdoğan daha sonra BM Genel Sekreteri Guterres'in de yer alacağı üçlü zirveye katıldı. Yaklaşık 40 dakika süren zirve sona erdi. Görüşmenin ardından Zelenski, Erdoğan'ın Lviv'i ziyareti için 'güçlü bir destek mesajı' dedi. Öte yandan Erdoğan'ın Ukrayna ziyareti sırasında, savaş nedeniyle tahrip olan altyapının yeniden inşası için Türkiye ile Ukrayna arasında anlaşma imzalandı. Erdoğan görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "Şahsen savaşın en nihayetinde müzakere masasında sonuçlanacağına olan inancımı muhafaza ediyorum. Tüm mesele müzakere masasına giden en kısa ve adil yolu tespit etmektir. Mart ayında İstanbul'da şekillenen parametreler üzerinden müzakerelerin canlandırılmasının imkan dahilinde olduğuna inanıyorum. Bu hedefe yönelik olarak her türlü desteği vermeyi tekrar kolaylaştırıcı veya ara bulucu rolü oynamaya hazırız." dedi.
18.08.2022 Dünya
Erdoğan Ukrayna ziyareti ne zaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zelenisk görüşmesi ne zaman?
Erdoğan Ukrayna ziyareti ne zaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zelenisk görüşmesi ne zaman? Erdoğan Zelenisk ne zaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna ziyareti ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zelenski ve Guterres ile tahıl konusunu görüşmek üzere Ukrayna'ya gidiyor.
17.08.2022 Gündem
Ukrayna'da 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ve Guterres bir araya gelecek
Ukrayna'da 3'lü zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ve Guterres bir araya gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna lideri Zelenski ve BM Genel Sekreteri Guterres ile 18 Ağustos Perşembe günü Ukrayna'nın Lviv kentinde bir araya gelecek. BM Genel Sekreteri Guterres, üçlü zirve sonrası İstanbul'daki 'Tahıl Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek.
16.08.2022 Siyaset
Evine kabul ettiği mülteci 10 yıllık evliliğini bitirdi! Şok eden ilişki
Evine kabul ettiği mülteci 10 yıllık evliliğini bitirdi! Şok eden ilişki Rusya-Ukrayna savaşından kaçan Ukraynalı mülteci kadın İngiltere'de bir ailenin evine sığındı. Ukraynalı kadını evlerine alan çift başlarına geleceklerden habersizdi. 10 günde hayatları tepetaklak olan İngiliz çiftin başına gelenler ülkeyi ayağa kaldırdı.
22.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lviv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lviv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.