Londra Metrosu

Londra Metrosu

Son dakika londra metrosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan londra metrosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını londra metrosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Londra Metrosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan londra metrosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 londra metrosu haberi bulunmuştur. Tüm londra metrosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Londra metrosunda can pazarı! Yolcular panik içinde kendilerini dışarı attı
Londra metrosunda can pazarı! Yolcular panik içinde kendilerini dışarı attı İngiltere'nin başkenti Londra'daki Clapham Common istasyonunda duman görülen bir metroda yolcular, camları kırarak kendilerini dışarı attı. Panik anları perondaki yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.05.2023 Dünya
Elif Aksu ile Burak Yörük ayrıldı mı?
Elif Aksu ile Burak Yörük ayrıldı mı? Avusturya'da yaşayan Türk model Elif Aksu ile oyuncu Burak Yörük'ün ayrıldığı iddia edildi. Çiftin sosyal medyada birbirlerini takipten çıktığı görüldü
12.01.2021 Magazin
İngiltere'den ölümcül hata!
İngiltere'den ölümcül hata! Corona virüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere’de düzenlenen ve 250 bin kişinin katıldığı Cheltenham Festivali virüsün hızla yayılmasına neden oldu. Büyük tartışmalara sebep olan festival hakkında konuşan İngilizlerin efsane jokeylerinden Sir Anthony Peter McCoy, "Bu tehlikeyi ön görememek çok büyük hata. Organizasyon ertelenmeliydi. Hükümet büyük yanlış yaptı, ölümcül bir yanlış" dedi.
14.04.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gözü olanlar terk etsin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'de yaşayan Türklerle buluşmasında konuştu. Erdoğan, "Suriye'nin topraklarında gözümüz yok ama gözü olanlar lütfen terk etsin" dedi.
5.12.2019 Gündem
İngiltere'de kış sert yüzünü gösterdi! Kırmızı alarm
İngiltere'de kış sert yüzünü gösterdi! Kırmızı alarm İskoçya'nın ardından İngiltere ve Galler'de de kırmızı alarm verildi. Ada genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve don sebebiyle İngiltere ve Galler'de, hava koşullarının hayata tehlike oluşturduğu ve acilen harekete geçilmesi anlamına gelen kırmızı alarm verildi.
1.03.2018 Dünya
Londra'da büyük panik! İstasyon tahliye edildi
Londra'da büyük panik! İstasyon tahliye edildi Londra metrosunda Oxford Circus istasyonu tahliye edildi. İnsanların metro istasyonundan kaçmaya başladığı bildirildi. İstasyona polisler sevk edildi
24.11.2017 Dünya
Polis bombacıyı serbest bırakmış
Polis bombacıyı serbest bırakmış Londra Metrosu’na yönelik bombalı saldırının zanlısı olarak gözaltına alınan mülteci gencin, 2 hafta önce saldırının gerçekleştiği Parsons Green İstasyonu’nda gözaltına alındığı, ancak daha sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı
17.09.2017 Dünya
Londra’da metro istasyonunda yangın
Londra’da metro istasyonunda yangın İngiltere’nin başkenti Londra’da Holborn metro istasyonunda yangın ihbarı yapıldı. İstasyonun boşaltıldığı belirtildi. Yangın şüphesiyle boşaltılan Londra'nın merkezi metro istasyonlarından Holborn metro istasyonu tekrar açıldı.
15.08.2017 Dünya
Metroda raylara itti!
Metroda raylara itti! Genç adam raylara böyle itildi. Korkunç görüntülerin adresi İngiltere. Başkent Londra’da metro istasyonuna gelen yolcu, bir kişi tarafından raylara itildi.
17.06.2021 Dünya
İngiltere'nin başkentinde hayat durdu!
İngiltere'nin başkentinde hayat durdu! Londra'da toplu ulaşımın kalbi olan metrodaki 24 saatlik grev, günde 4 milyon yolcunun seyahat ettiği ulaşım seferlerini olumsuz etkiliyor.
17.06.2021 Dünya
Özgürlük kaçamağına yarım milyon destek!
Özgürlük kaçamağına yarım milyon destek! İranlı gazeteci Mesih Alinejad’ın ‘zorunlu baş örtüsü’ne karşı Facebook’ta açtığı sayfa rekor beğeni topladı...
16.06.2014 Dünya
Topbaş: Başka ülkelerde de var
Topbaş: Başka ülkelerde de var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kentte dün etkili olan sağanağa ilişkin "Avrupa'da da her yerde bu tarz ciddi şeyler oluyor. Hatta Amerika'da bir yerleşim tamamen sular altında kaldı. Bunlar dünya coğrafyasında afet boyutunda ortaya çıkan olaylar. Sizin normal yönetim alanlarınızın normal seyri dışındaki büyük ölçekteki olaylar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Toplu izdiham aracı!
Toplu izdiham aracı! Balık istifi yolculuk edenler çileden çıkıyor!
29.09.2021 Gündem
Ayakta yolcu alabilirim
Ayakta yolcu alabilirim Ayakta yolcu seçeneğiyle 1 euroya bilet satacak
10.11.2012 Ekonomi
Metrodan tilki çıktı!
Metrodan tilki çıktı! Onu gören yolcular şaşkınlıktan günün stresini unuttular. Bir durakta bindi ve...
8.08.2012 Yaşam
Londra Metrosu'nda!
Londra Metrosu'nda! Nazım Hikmet ‘Yeraltında Dünya Şiirleri’ sergisinde şiiri yayımlanan altı şairden biri oldu
14.05.2012 Kültür Sanat
Metroda dehşet!
Metroda dehşet! Londra Metrosu'nda saldırgan hiç tanımadığı bir kadını metro beklediği sırada raylara itti
25.02.2012 Dünya
Metroda dehşet!
Metroda dehşet! Londra Metrosu'nda saldırgan hiç tanımadığı bir kadını metro beklediği sırada raylara itti.
24.02.2012 Haber
Ha Kayseri ha Londra
Ha Kayseri ha Londra Kayseri’de kullanılan otobüs kartıyla Londra metrosuna binilebilecek
30.04.2010 Ekonomi
Kerviel:  Hiç tatile çıkmayan  borsacıdan şüphelenin
Kerviel: Hiç tatile çıkmayan borsacıdan şüphelenin Jerome Kerviel, Societe Generale’de yıllık maaşı 70 bin dolar seviyesinde olan alt düzey bir trader’dı
5.02.2008 Ekonomi
Türkiye Yunanistan rekabeti kızıştı
Türkiye Yunanistan rekabeti kızıştı Türkiye’nin Londra'da metro istasyonlarına reklam vermesi üzerine, Yunanistan'da benzer reklamlar vermeye başladı
29.09.2021 Gündem
Murdoch’tan bedava gazete savaşı
Murdoch’tan bedava gazete savaşı İngiliz medya devi Rupert Murdoch, Londra’da bedava dağıtacağı akşam gazetesiyle yeni bir medya savaşı başlatıyor. Murdoch’un 400 bin tiraj beklediği gazetede rakibi Daily Mail’in yayıncısı Associated Newspapers
4.09.2006 Ekonomi
Metro yetkililerine göre 'güvenlik tam'
Metro yetkililerine göre 'güvenlik tam' Londra'daki patlamaların ardından dünya başkentleri trenlerde ve alışveriş merkezlerinde önlemleri sıklaştırdı. Terörün acısını yaşayan İngiltere Başbakanı Tony Blair'in "Bütün dünyada toplu taşıma araçlarının yakından izlenmesine devam edilmesi gerek. Bu araçlara bombayla binen teröristler masum insanların canına kıyıyor" sözlerini söylediği sırada İstanbul'daki önemli merkezleri gezdik
29.09.2021 Gündem
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek
ABD'li yetkili önümüzdeki haftayı işaret etti: İsrail taktik değiştirecek CNN International'a konuşan üst düzey ABD'li yetkililer İsrail'in önümüzdeki hafta taktik değiştirmesini beklediklerini açıkladılar.
4.11.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Londra Metrosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki londra metrosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.