Linkedin

Linkedin

Son dakika linkedin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan linkedin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını linkedin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Linkedin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan linkedin gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 linkedin haberi bulunmuştur. Tüm linkedin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, eşi kim? Patiswiss kimin, sahibi kim? Patiswiss CEO açıklaması Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Söz konusu olayın gündem olmasının ardından Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki, Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, kaç yaşında, atiswiss kimin, sahibi kim? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu eşi kim?
22.04.2024 Yaşam
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı
Binance'ın yeni CEO'su Richard Teng kimdir? CZ’nin yerine gelen Richard Teng’in hayatı Kara para aklama suçlaması nedeniyle 4.3 milyar dolar ceza ödeyecek olan Binance'in yeni CEO'su Richard Teng oldu. Peki, Binance CEO'su Richard Teng kimdir?
22.11.2023 Gündem
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu
Missy Cummings nasıl Elon Musk'ın korkulu rüyası oldu 2021 yılında Missy Cummings adlı bir mühendis, o dönem Twitter olarak adlandırılan sosyal mecrada Elon Musk'ın öfkesini üzerine çekti. Duke Üniversitesi'nde profesör olan Cummings, sürücüsüz araçların güvenliği üzerine bir araştırma yapmış ve elde ettiği bulgular, Tesla'nın sürücü destek teknolojisi hakkında bazı sert uyarılarda bulunmasına yol açmıştı.
16.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor
Borsaya yatırım yapanlar dikkat! 'Al' dedi kendi sattı, yeni cezalar geliyor Borsaya yatırım yapanlar dikkat. Sosyal medya üzerinden hisse tavsiyesi verip yatırımcıyı manipüle eden hesaplara ceza yağıyor. Son olarak SPK, yüksek takipçili bir hesaba 3.9 milyon lira ceza kesti. SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu hesapların kötü niyetli olduğunu tespit ettiklerini ve menfaat sağladıklarını söylemişti. SPK’nın ‘gözetim ekibi’ tarafından Twitter (X), YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn paylaşımları ve yayınları ile Telegram ve WhatsApp grupları 24 saat kayıt altına alınıyor. Şu an incelemesi süren çok sayıda dosya var ve önümüzdeki günlerde ‘kötü niyetli’ bu hesaplara da yeni büyük cezalar yolda. İşte detaylar...
7.10.2023 Ekonomi
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum
CEO kabin görevlisi oldu: Her şeyi bildiğimi sanıyordum Lufthansa Havayolları CEO’su Jens Ritter, Almanya ile Orta Doğu arasındaki gidiş-dönüş seferinde uçuş görevlisi olarak çalıştı ve yolculara hizmet verdi.
28.08.2023 Dünya
Bayram ikramiyesi kararı! Tüm personele 15 bin lira ödenecek
Bayram ikramiyesi kararı! Tüm personele 15 bin lira ödenecek Türk Hava Yolları personeline zam, 3 ayda bir ikramiye, ek yan hakların yanında bir de bayram ikramiyesi verecek. THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, Linkedin üzerinden yaptığı açıklamada pozisyon ya da makam gözetmeksizin tüm personele bayram ikramiyesi verileceğini açıkladı.
13.04.2023 Çalışan Hakları
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı
Türkiye'de sosyal medya kullanımı 7 milyon kişi azaldı Türkiye’de sosyal medya platformlarını kullanan kişi sayısı 2022 yılında yaklaşık 7 milyon azaldı. Uzmanlar bu düşüşün pandemi sonrası gerçek hayata geçişi nitelendiriyor.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
TOGG iş ilanları! TOGG işçi alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? TOGG hangi alanlarda personel alımı yapacak?
TOGG iş ilanları! TOGG işçi alımı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? TOGG hangi alanlarda personel alımı yapacak? TOGG, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda banttan indi. Bursa Gemlik'teki fabrika açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Otomobil Girişimi Grubu (TOGG) iş başvurusu hakkında da detayları paylaştı.
31.10.2022 Personel Alımı
TOGG personel alımı ilanları yayınlandı! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları
TOGG personel alımı ilanları yayınlandı! TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) Gemlik'teki fabrikası açıldı. Seri üretiim ilk araç battan indi. Fabrika açılışıyla birlikte işçi ve personel alımı yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. TOGG üretim, teknik ve idari personele görev alacak çalışanlar için yeni ilanlar verdi. Peki, TOGG iş başvurusu nasıl yapılır? İşte TOGG güncel iş ilanları…
30.10.2022 Personel Alımı
THY'den flaş karar! Yaş sınırı değişiyor
THY'den flaş karar! Yaş sınırı değişiyor Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini duyurdu.
2.08.2022 Personel Alımı
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve...
İş arayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor! Formül basit, uygulayan olumlu sonuç alıyor, mülakat, maaş ve... İş arayanlar dikkat! Tek tek açıklandı. İş görüşmelerinden olumlu sonuç almanın yollu belli oldu. Günümüz şartlarında iş arayan çok sayıda kişi bulunuyor. TÜİK verilerine göre, Türkiye'de işsizlik oranı, nisanda bir önceki aya göre 0,1 puanlık artışla yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti.15 yaş ve üstü kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı nisan ayında bir önceki aya göre 65 bin kişi artarak 3 milyon 853 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,1 puanlık artış ile yüzde 11,3 seviyesinde gerçekleşti. İşsizlik oranı erkeklerde yüzde 9,7 iken kadınlarda yüzde 14,5 olarak tahmin edildi. Her geçen gün artan iş arayan kişilere, iş değiştirmek isteyenler ve yeni mezun kişiler de eklenince, kişinin istediği işi bulma şansı azalıyor. Peki nasıl bir yol izlenerek iş arayan diğer kişilerden ayrılmak mümkün olur? Formül basit ve adım adım uygulandığında iş görüşmelerinde olumlu sonuç almak mümkün oluyor.
21.07.2022 Çalışma Hayatı
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı! Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın, yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Peki, Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli?
7.07.2022 Dünya
O şirketten flaş karar! Çalışanlara sınırsız tatil izni verildi
O şirketten flaş karar! Çalışanlara sınırsız tatil izni verildi ABD'li banka resmen açıkladı. Çalışanlara sınır izin verildi. ABD merkezli çok uluslu yatırım bankası Goldman Sachs, kıdemli personeline sınırsız izin hakkı sunacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
17.05.2022 Dünya
Mark Zuckerberg kara listeye alındı
Mark Zuckerberg kara listeye alındı Facebook'un CEO'su, Moskova tarafından kara listeye alınan 29 ABD'li politikacı, yönetici ve medya figürü arasında yer alıyor.
22.04.2022 Dünya
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Putin'in başına 1 milyon dolar ödül! Rus iş insanından şaşırtan hareket.. 'Ölü ya da diri'
Putin'in başına 1 milyon dolar ödül! Rus iş insanından şaşırtan hareket.. 'Ölü ya da diri' Rus girişimci ve aynı zamanda eski bankacı olan Alex Konanykhin, sosyal medya hesaplarından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına 1 milyon dolar ödül koyduğunu duyurdu.
3.03.2022 Dünya
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...'
Twitter'ı alt üst edecek karar! 'Büyük bir saldırıya uğrayacak...' Sosyal medya platformlarının popülerliklerini koruyabilmeleri ve trend kalabilmeleri için sık sık yeniliklere başvurmaları şart. Bu yenilikler özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlarda kullanıcıların beklentileriyle şekilleniyor. Twitter'ın bir süredir 'Articles' adı verilen yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde kullanıcıların 280 karakter sınırına takılmadan istedikleri uzunlukta paylaşımlar yapabilmesinin önü açılmış olacak. Peki Twitter'ın yeni özelliği kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabilir mi? Kullanıcılar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşabilir mi? Uzmanlar bu yeni özelliğin getirebileceği olası tehlikelere dikkat çekti.
11.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Yahoo Çin pazarından çekildiğini açıkladı
Yahoo Çin pazarından çekildiğini açıkladı Yaygın kullanılan e-posta istemcisi ile tanınan ABD'li internet şirketi Yahoo, "yasal ve iş alanındaki artan zorluklar nedeniyle" Çin pazarından çekilme kararı aldı.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan flaş LinkedIn'in kararı! Kapatılıyor
Microsoft'tan flaş LinkedIn'in kararı! Kapatılıyor Microsoft, Çin'de internet kurallarının sıkılaşmasını gerekçe göstererek, ülkede LinkedIn hizmetini yıl sonunda kapatacağını bildirdi.
14.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası...
İş arayan herkes için geçerli! Maaşın yüzde 30 fazlası... İş arayan veya iş değiştirmek isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. İş aramak herkes için sorun yaratan durumlardan biri olabiliyor. Bunun için öncelikle plan yapılması büyük önem taşıyor. Özgeçmiş, çalışma şekli, tecrübe, maaş konusu... Şansınızı artırmak için birçok yere başvurmanız gerekiyor ancak bunun öncesinde bir kriter daha var. Özgeçmişinizin ne kadar çarpıcı ve net olduğu. Görüşmeye kabul edildiğinizde ise öncesinde düşünmeniz gerekenler de var. Peki mülakat öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılmalı? Maaş nasıl konuşulur? İşte detaylar...
14.10.2021 Ekonomi
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü Mark Zuckerberg’in serveti eridi! Üç saatte 6.7 milyar dolar uçtu...
Facebook, Instagram ve WhatsApp çöktü Mark Zuckerberg’in serveti eridi! Üç saatte 6.7 milyar dolar uçtu... Facebook, Instagram ve WhatsApp'taki kesinti bir kez daha bu mecralara bağımlılığı gündeme getirdi. 7 saatlik kesinti insanlarda endişe yarattı. Facebook, Instagram ve WhatsApp çalışmayınca iletişim, eğlence ve işler de kesintiye uğradı.
6.10.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Linkedin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki linkedin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.