Lindsey Graham

Lindsey Graham

Son dakika Lindsey Graham haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lindsey Graham ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lindsey Graham haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lindsey Graham

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lindsey graham gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 lindsey graham haberi bulunmuştur. Tüm lindsey graham haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta peş peşe önemli görüşmeler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan New York'ta peş peşe önemli görüşmeler! Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu nedeniyle ABD’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li Senatör Lindsey Graham’ı kabul etti.
19.09.2022 Siyaset
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması...
Lobilerin F-16 paniği! Beyaz Saray'dan kritik Türkiye açıklaması... ABD’deki Yunan-Rum lobisi, Ermeni ve bölücü destekçileri ile birlikte Türkiye’ye 40 adet F-16 savaş uçağı satışını ve yaklaşık 80 uçağın da modernizasyonunu önlemek amacıyla harekete geçti. Bu çerçevede Amerikan Kongresi’nin alt kanadı Temsilciler Meclisi üyesi 10 milletvekili, Türkiye’ye ABD yapımı F-16 satışını ve modernizasyonunu zorlaştıran bir yasa maddesi değişikliği hazırladı.
7.07.2022 Dünya
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı...
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı... Madrid'deki tarihi NATO zirvesinin yankıları tüm dünyada sürüyor. İngiliz Financial Times gazetesi ABD'nin yeni stratejisini yazdı. Yazıda dikkat çeken bir Türkiye detayı yer aldı.
30.06.2022 Dünya
Erdoğan ve Biden görüşmesi sonrası ilk hamle! ABD'de Türkiye'ye yönelik F-16 açıklaması
Erdoğan ve Biden görüşmesi sonrası ilk hamle! ABD'de Türkiye'ye yönelik F-16 açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Biden ile görüştü. Toplantı öncesi kameraların karşısına geçen liderler önemli mesajlar verdi. Biden, İsveç ve Finlandiya'nın üyelikleri için Türkiye'ye teşekkür ederken Erdoğan ise NATO Zirvesi'nde atılacak adımların Rusya-Ukrayna sürecine de katkı sağlayacağını dile getirdi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Ege ve Suriye'de istikrarın sağlanmasının önemine vurgu yapıldı. İkili ilişkilerin yapıcı şekilde ilerlemesine yönelik bağlılığımız sürüyor" denildi. Öte yandan ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham yaptığı açıklamada Türkiye'ye F-16 satışına destek verdiğini ve Türkiye'nin önemli bir NATO müttefiki olduğunun altını çizdi. İşte son dakika haberinin detayları...
29.06.2022 Dünya
Peskov: Yaptırımların amacı Putin’i desteklemeyi engellemekse, başarılı olma şansları yok
Peskov: Yaptırımların amacı Putin’i desteklemeyi engellemekse, başarılı olma şansları yok Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Batılı ülkelerin uyguladığı yaptırım kararlarına ilişkin, "Maalesef böyle yaptırım kararları alındı. Ancak bu yaptırımların amacı, yaptırım uygulanan kişinin tutumunu değiştirmekse ve Putin’i desteklemeyi engellemekse o zaman bu yaptırımların başarılı olma şansları yok" dedi.
4.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak
ABD'li senatör Schumer: Trump için adil ama hızlı yargılama olacak ABD Senatosu'nda Çoğunluk Lideri Chuck Schumer eski Başkan Donald Trump’ın yargılanmasının adil ama hızlı olacağını belirtti.
25.01.2021 Dünya
ABD'li senatörden İran itirafı: Felaket olur
ABD'li senatörden İran itirafı: Felaket olur ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Joe Biden yönetiminin İran ile nükleer anlaşmaya geri dönmesinin "Orta Doğu'nun istikrarı için Biden yönetiminin alacağı en felaket karar olabileceği" uyarısında bulundu.
16.12.2020 Dünya
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkede 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerini erteleme önerisine Senatodaki Cumhuriyetçilerden destek gelmedi.
30.07.2020 Dünya
Trump'tan eyalet valilerine "okulları açın"  çağrısı
Trump'tan eyalet valilerine "okulları açın" çağrısı ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen eyalet valilerinin okulları açması gerektiğini söyledi.
13.05.2020 Corona Virüsü
ABD basınından "Prens Bin Selman, ABD'nin zorlu taktikleri karşısında  kırılgan" iddiası
ABD basınından "Prens Bin Selman, ABD'nin zorlu taktikleri karşısında kırılgan" iddiası Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman’ın Beyaz Saray’a bağımlılığının, onu ABD’nin zor kullanma taktikleri karşısında "kırılgan" hale getirdiği iddia edildi.
4.05.2020 Dünya
ABD'li senatörden Kim Jong-un açıklaması: Şoke olurum
ABD'li senatörden Kim Jong-un açıklaması: Şoke olurum ABD’nin Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un öldüğüne ilişkin iddialar üzerine, ülkedeki sessizliğe işaret ederek, "Ölmemiş veya iş göremez hale gelmemişse buna şoke olurum." dedi.
26.04.2020 Dünya
ABD'den peş peşe açıklamalar!
ABD'den peş peşe açıklamalar! Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Kelly Craft, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Keşke tüm Suriyelileri evime götürebilseydim" ifadelerini kullandı. ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, "İdlib'de yaşananlar uluslararası sisteme bir meydan okumaktır. Ve birçok başka ülkeyi de etkilemektir. Açık veya kapalı biçimde bu sürece dahil olan bir çok sayıda ülke var. Türkiye'nin rolünün ne olduğunu hepimiz biliyoruz" dedi.
5.03.2020 Siyaset
Senatör Graham’dan "İdlib'de uçuşa yasak bölge" çağrısı
Senatör Graham’dan "İdlib'de uçuşa yasak bölge" çağrısı ABD’nin Güney Carolina eyaleti senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump ile uluslararası topluma, "İdlib’de uçuşa yasak bölge ilan edilmesi" çağrısında bulundu.
27.02.2020 Dünya
Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü!
Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü! İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin öldürülmesi ABD'yi ikiye böldü. Bazı senatörler Süleymani'nin öldürülmesine tepki göstererek Trump'ı suçladı.
3.01.2020 Dünya
O iddia doğru çıktı... Trump açıklayacak
O iddia doğru çıktı... Trump açıklayacak ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Başkanı Donald Trump'ın bu hafta Afganistan'daki Amerikan askerlerinin sayısının azaltılmasıyla ilgili açıklama yapacağını bildirdi.
16.12.2019 Dünya
Ermeni tasarısının Senatoda engellenmesini Beyaz Saray istemiş
Ermeni tasarısının Senatoda engellenmesini Beyaz Saray istemiş ABD Senatosunda sözde "Ermeni soykırımının resmen tanınmasını" öngören karar tasarılarının oylamalarının engellemesini Beyaz Saray'ın istediği belirtildi.
25.11.2019 Dünya
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi
Flaş adım geldi! O belgeleri istedi ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması kapsamında Kongrede yapılan kamuya açık oturumların beşinci gününde, eski Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Avrupa ve Rusya Direktörü Fiona Hill ve ABD'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilisi David Holmes ifade verdi. Öte yandan ABD'li Cumhuriyetçi Senatör Graham, bir mektup göndererek, Biden, oğlu Hunter Biden ve diğer Barack Obama yönetimi yetkililerinin Ukrayna ile ilişkilerine ilgili belgeleri talep etti.
21.11.2019 Dünya
S-400 ve F-35 için flaş gelişme: Çalışmalara başlandı
S-400 ve F-35 için flaş gelişme: Çalışmalara başlandı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın "S-400 ve F-35 için ortak mekanizma bugün itibarıyla çalışmalara başladı" dedi.
15.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması ABD ziyaretine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "F-35 konusunda görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm." ifadelerini kullandı.
14.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Lindsey Graham ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lindsey graham haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.