Limonata

Limonata

Son dakika limonata haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan limonata ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını limonata haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limonata

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limonata gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 limonata haberi bulunmuştur. Tüm limonata haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor
Yazın serinlerken kilo almak zorunda değilsiniz! Dakikalar içerisinde yapılıyor Günlük hayatta çok sık tükettiğimiz içeceklerden biri olan kahvenin yararları saymakla bitmez. Metabolizmayı hızlandırır, enerji verir, kalp sağlığını korur. Evde, ofiste, arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde ya da tek başımıza kahveyi, severek tüketiriz. Havaların ısınmasıyla beraber ise soğuk kahveye yönelim artar.
24.08.2023 Sağlık
Ev yapımı çilekli limonatayla yaz sıcağını yenin! Yapması 10 dakika ferahlığı dünyalara değer!
Ev yapımı çilekli limonatayla yaz sıcağını yenin! Yapması 10 dakika ferahlığı dünyalara değer! Yaz sıcağını yenmek için evde çilekli limonata tarifini deneyin. Bunaltıcı sıcakların tüm Türkiye'yi etkisi altına almasıyla yaz içecekleri de gündeme gelmeye devam ediyor. Ev yapımı limonata ise herkesin keyifle içeceği serinletici yaz içeceklerinin başında geliyor. Biz ona nane ve çilek ferahlığı da ekledik. Haydi gelin çilekli limonata tarifi ve malzemelerine geçelim.
14.07.2023 Yaşam
Melisa Otu Nedir? Melisa Otu Faydaları Nelerdir?
Melisa Otu Nedir? Melisa Otu Faydaları Nelerdir? Melisa otsu ve her şeyden önce aromatik bir bitkidir. Çünkü bu bitki yapraklarını buruşturarak limona çok yakın bir koku yaymaktadır. Beyaz ve az çok küçük çiçekleri olan bu bitki, lamiaceae familyasının bir parçası olmaktadır. Aynı zamanda birçok hastalığa faydalı özellikleri olan şifalı bir bitkidir. Aynı zamanda iyi bir fiziksel ve zihinsel uyarıcıdır. Bu nedenle, zor sindirim, sinir krizi durumlarında, hafızayı canlandırmak ve duygusallık ve melankoliye karşı savaşmak için kullanılır.
6.07.2023 Sağlık
Uzmanlardan ‘mutlaka su tüketin’ tavsiyesi
Uzmanlardan ‘mutlaka su tüketin’ tavsiyesi Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde görevli Dahiliye Uzmanı Dr. Burcu Almacan İnce, çay, kahve veya limonata gibi içeceklerin hiçbirinin suyun yerini tutmadığını belirterek, iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede en az 2,5 litre su tüketilmesini önerdi.
31.03.2023 Sağlık
Profesörün ofisinin önüne bırakıp tehdit etmişti! Yakalama kararı çıkarıldı
Profesörün ofisinin önüne bırakıp tehdit etmişti! Yakalama kararı çıkarıldı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un ofisi önüne 'dana dili' bırakarak tehdit ettiği suçlamasıyla yargılanan Mustafa Yücel hakkında, adli kontrol şartlarına uymadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı.
28.02.2023 Yaşam
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı!
Işın Karaca depremzedeler için limonata sattı! Şarkıcı Işın Karaca'nın (Işın Funda Büyükkaraca) 11 yaşındaki kızı Mia ve kuzeni Jazz Büyükkaraca, depremzede çocuklar için evlerinin yakında bulunan parkta 5 TL'ye limonata sattılar.
14.02.2023 Magazin
Esin Davutoğlu Şenol kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’un özgeçmişi!
Esin Davutoğlu Şenol kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’un özgeçmişi! Gazi Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, muayenehanesinin girişine dana dili bırakılarak tehdit edildiğini duyurdu. Peki, Esin Davutoğlu Şenol kimdir, nereli, kaç yaşında?
3.08.2022 Gündem
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor...
Eski bir yemek kitabı onu milyoner yaptı! Daha 4 yaşında kendi işini kurdu, şimdi o içecek sayesinde paraya para demiyor... Eski bir yemek kitabı onun hayatını değiştirdi! Şu an 17 yaşında olan Teksaslı bir genç kız, 4 yaşındayken büyük büyükannesinden eski püskü bir yemek tarifi kitabı alarak, kendi limonatasını yapmaya başladı. 11 yaşına geldiğinde ise milyoner oldu. ABD'li marka, bu içeceği stoklamak için ona yüklü bir miktarda para ödedi. Genç kız, başarılarını anlatan bir kitap bile yazdı. Para kazandıkça yatırım yapmaya devam etti. Peki o limonatayı diğerlerinden farklı kılan şey neydi? İşte Mikaila Ulmer’in akılalmaz ve hayranlık uyandırıcı başarı öyküsü...
20.06.2022 Ekonomi
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Bayram sofralarında bunlara dikkat
Bayram sofralarında bunlara dikkat Diyetisyen Nidanur Kara, Ramazan sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiğine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
1.05.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş Ramazan Bayramı uyarısı
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş Ramazan Bayramı uyarısı Sağlık Bakanlığı vatandaşlara beslenme ile ilgili uyarılarda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bayram sabahı hafif bir kahvaltı ile güne başlanmalı. Kahvaltıda kızartma, kavurma yöntemleriyle pişirilmiş besinler tercih edilmemelidir. Domates, salatalık, maydanoz, taze biber vb. çiğ sebzeler bolca tüketilmeli, az tuzlu peynir tercih edilmelidir. Haşlanmış yumurta yenmelidir. Sucuk, salam, sosis vb. yağlı besinlerden, börek vb. hamur işi gıdalardan sakınılmalı." denildi
30.04.2022 Sağlık
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyin
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyin Ramazan ayında iftar ve sahur arasında ortalama 14 saat aç kalındığı için metabolizmanın yavaşladığını hatırlatan Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Levent, “Yavaşlamış olan metabolizmamızı hızlandırmak amacıyla az ve sık yemek, günde en az 7000 adım atacak şekilde yürümek gerekiyor” dedi.
28.04.2022 Sağlık
Oruç tutmak beyni güçlendiriyor
Oruç tutmak beyni güçlendiriyor İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre oruç tutmanın yeni beyin hücrelerinin büyümesini sağladığını ve beyni güçlendirdiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Melisa Karataş, “Oruç tutarken kanımızda ghrelin hormonu (açlık hormonu) artıyor. Ghrelin hormonunun en önemli etkisi açlık oluşturmak olsa da bu hormonun beynin öğrenme ve hafıza ile ilgili bölümü olan hipokampus ile etkileşime girip onu geliştirdiği bilinmektedir” dedi.
15.04.2022 Ramazan
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor”
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor” Uzman Diyetisyen Pakize Gizem Akgül, kanser hastalarının yüzde 54’ünün iştahsızlık sorunu yaşadığına dikkat çekerek özellikle kemoterapi sürecinde daha sağlıklı bir beslenme planı için uygulanabilecek yöntemler için önerilerde bulundu.
4.04.2022 Sağlık
Sıkma meyve suyuna ilgi! Tezgahlarda mesai başladı
Sıkma meyve suyuna ilgi! Tezgahlarda mesai başladı Eskişehir'de hava sıcaklıklarının yavaş yavaş artmasıyla birlikte sıkma meyve suyu tezgâhını tekrar açan Abdullah Satır, “Mevsim geçişi olduğu için vatandaşlar sıkma meyve suyuna talep gösteriyor” dedi.
31.03.2022 Yaşam
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar?
2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları! Ramazan erzak paketleri ne kadar? Ramazan sofralarının bereketi olan erzak paketleri her yıl olduğu gibi bu yıl da raflarda yerini aldı. İftar ve sahurda lezzetli sofralar hazırlamak için Ramazan öncesi alışverişlerini yapmak için marketlerde fiyat araştırması yapmaya başladı. Marketler bu Ramazan’da da Ramazan kolilerini özel fiyatlarla sunmaya başladı. Peki, Ramazan erzak paketleri ne kadar oldu 2022? Ramazan erzak kolisi kaç lira? İşte 2022 Ramazan erzak kolisi fiyatları!
23.03.2022 Ramazan Haberleri
Ramazan ayında nasıl diyet yapılır? İşte önerilen diyetler ve diyet listeleri
Ramazan ayında nasıl diyet yapılır? İşte önerilen diyetler ve diyet listeleri Ramazan ayında diyet yapmak sindirim sistemimiz ve sağlığımız için çok önemlidir. Özellikle yapacağımız diyet ile 1 ay ramazanda hem oruç tutabilir hem de sağlıklı bir şekilde diyet yaparak kilo verebilirsiniz. İşte ramazanda önerilen diyetler ve diyet listeleri...
1.04.2022 Ramazan
Çocuklarda böbrek taşı tedavisinde kullanılan yöntemler neler?
Çocuklarda böbrek taşı tedavisinde kullanılan yöntemler neler? Çocuk Ürolojisi uzmanı Prof. Dr. Selçuk Sılay, çocuklarda böbrek taşı tedavisinde kullanılan yöntemleri sizler için anlattı.
29.09.2021 Sağlık
İnsülin direncinde bu üçlüye dikkat!
İnsülin direncinde bu üçlüye dikkat! Sık sık acıkıyor musunuz? Açlığa karşı tahammülsüz müsünüz? Karbonhidratlı gıdalara, özellikle tatlılara düşkünlüğünüz var mı? Yemekten sonra aniden uyku bastırıyor mu? Gece uykudan uyanıp tatlı ya da unlu gıda yeme ihtiyacı duyuyor musunuz? Bu belirtiler size tanıdık geliyorsa, dikkat! Sorununuzun nedeni; ülkemizde her 3 kişiden birinde görülen ve diyabet hastalığının ilk adımı olan ‘insülin direnci’ olabilir!
18.09.2021 Sağlık
Soğuk yerken dişler hassasiyet gösteriyorsa dikkat!
Soğuk yerken dişler hassasiyet gösteriyorsa dikkat! Soğuk içecekler ya da dondurma, karpuz gibi soğuk yiyecekler tüketirken dişlerde oluşan hassasiyet pek çok kişi için oldukça acı verici bir duruma dönüşebiliyor. Dişlerde oluşan hassasiyetin pek çok nedeni olabileceğini belirten Diş Hekimi Arzu Yalnız diş hassasiyetini ortadan kaldırmak için çözüm önerilerini sıraladı.
10.08.2021 Sağlık
Genç kıza cinsel istismara kalkışıp, başına taşla vurdu! Sonra da...
Genç kıza cinsel istismara kalkışıp, başına taşla vurdu! Sonra da... Kocaeli’de Afganistan uyruklu A.M.(20), takip ettiği A.A.’yı(17) ormanlık alana çekip cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. A.M., genç kızın direnmesi üzerine taşla başına vurdu. A.M.’nin yol kenarına getirdiği genç kız için yardım istediği, kızın ailesi geldiğinde de olay yerinde durduğu belirlendi. Jandarma, A.M.’yi gözaltına aldı. Ağır yaralanan genç kız, tedavi altına alındı.
14.07.2021 Gündem
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Uzun süredir sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil'den açıklama geldi.
12.07.2021 Magazin
Yazın doğru beslenmeyen çocuklarda kilo sorunları artıyor!
Yazın doğru beslenmeyen çocuklarda kilo sorunları artıyor! Yaz aylarıyla birlikte tatil dönemine giren çocukların beslenme düzeni de değişiyor. Daha fazla abur cubur, şekerli, yağlı besinler tüketen çocuklarda kilo artışı, beslenme yetersizliği gibi sorunlar görülebiliyor. Diyetisyen Duygu Derya Fidan, yaz aylarında çocuklarını doğru beslenmesini sağlamak isteyen ebeveynler için önemli bilgiler veriyor.
12.07.2021 Sağlık
Aleyna Tilki dadı arıyor! Şartları...
Aleyna Tilki dadı arıyor! Şartları... Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, yine dikkat çekici bir mesaj paylaştı.
9.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Limonata ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limonata haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.