Limak Holding

Limak Holding

Son dakika Limak Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Limak Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Limak Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Limak Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan limak holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 limak holding haberi bulunmuştur. Tüm limak holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu
Limak halka arz kaç lot verir? Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Limak Holding hisse kodu Limak çimento kaç lot verir, Limak Çimento hisse helal mi? Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz oluyor. 14-15-16 Şubat tarihlerinde talep toplayacak olan Limak Doğu Anadolu Çimento’nun kaç lot vereceği ile katılım endeksine uygun olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Limak halka arz ne kadar verir, Limak Çimento halka arz nasıl alınır?
16.02.2024 Ekonomi
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi
Nihat Özdemir'in acı kaybı! Kız kardeşi Ayşegül Şarer yaşamını yitirdi Limak Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir'in kız kardeşi Ayşegül Şarer hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi
Global Engineer Girls (GEG), Kosova’da ilk mezunlarını verdi Kadınların mühendislik alanında eşit koşullarda yer almasını sağlamak ve nitelikli kadın mühendis istihdamını artırmak amacıyla Limak Şirketler Grubu’nun, ‘Global Engineer Girls’ (GEG) girişimi kapsamında başlattığı proje Kosova’daki ilk mezunlarını verdi. Programı başarıyla tamamlayan 20 Kosovalı genç öğrenci, 100’den fazla ülkede geçerli olan sertifikalarını, başkent Priştine’de düzenlenen mezuniyet töreninde aldı.
24.10.2023 Vitrin
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu...
Türkiye'nin en zenginin serveti ne kadar? İbrahim Erdemoğlu kimdir, ne iş yapar, nerelidir? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu... Forbes Dünya Milyarderleri Listesi’nde bu yıl 2 bin 640 kişi yer alıyor. Listeye, Türkiye’den 26 kişi girerken 516. sırada yer alan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, 5.1 milyar dolar serveti ile Türkiye’nin en zengin iş insanı oldu. Peki, İbrahim Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? FORBES 2023 Milyarder Listesi’ne göre Türkiye’nin en zengini İbrahim Erdemoğlu nereli, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapar?
6.04.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi!
En zengin Türk kim? En zengin 10 Türk belli oldu! İşte Forbes’e göre dünyanın en zengin Türkleri listesi! En zengin 10 Türk belli oldu. ABD merkezli Forbes dergisi, 2022 yılı dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Dünyada zirvede 219 milyar dolarlık servetiyle Tesla'nın kurucusu Elon Musk yer alırken, Forbes dergisine göre, Türkiye’de dolar milyarderi sayısı ise 27’den 24’e geriledi. En zengin Türk listesinin başında ise Murat Ülker var. Peki, En zengin 10 Türk kim, dünyanın en zengin Türkleri kimler oldu? İşte en zengin 10 Türk…
8.04.2022 Dünya
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler…
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler… İGA açılımı, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısıyla yeniden gündeme geldi. İstanbul Havalimanı açılışıyla çok konuşan İGA hakkında yapılan aramalar arttı. Peki; İGA nedir? İGA açılımı nedir? İşte İGA ile ilgili tüm merak edilenler...
28.03.2022 Gündem
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu...
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika olarak duyurdu! 81 ilde başlıyor, Bakan resmen açıkladı. Tamamen değişiyor. Bu ilk kez oldu, yüzde 59 kadar yükseldi. Yeni bir adım daha atılıyor, sayı daha fazla artırılacak. Öte yandan MEB atama müjdesini de verdi. Başvuru kılavuzu yayınlandı, alınacak personel sayısı belli oldu. İstanbul, İzmir, Ankara ve birçok ilde alımlar başladı, son tarih açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Özer son açıklamasında kızların okullaşma oranının ilk defa erkekleri geçtiğini, eğitim camiasındaki öğretmenlerin yüzde 59’unu kadınların oluşturduğunu belirterek, “81 ilimizde il müdür yardımcılarımızdan birinin kadın olmasını sağlayacağız. Okul müdürleri ve şube müdürlerinde de kadınlarımızın yönetimdeki temsiliyetlerini artıracağız” dedi. İşte son dakika MEB haberinin detayları ve personel alımı hakkında bilgiler...
22.03.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması geldi. Bakan Özer, yüz yüze eğitime kararlı bir şekilde devam ettiklerini, artık okul bahçesinde maske kullanılmadığını ve sınıflarda 1-2 vaka olduğunda eğitime ara verilmediğini belirterek, "Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin dersliğin hiçbirisi yüz yüze eğitime ara vermeden eğitim-öğretime devam ediyor. Başarılı bir şekilde bu süreci, bu noktaya getirdik. İnşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı olmadan bu dönemi bitireceğiz " dedi.
21.03.2022 Eğitim
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira...
Destek veriliyor, kadın girişimcilere müjde! 200 bin lira... Destek veriliyor, girişimci kadınlar için büyük fırsat! Dev banka resmen duyurdu, 200 bin liraya kadar çıkıyor, tarih verildi. Halkbank, Türkiye’de kadın girişimci ekosistemini büyütme hedefiyle Üreten Kadınlar Yarışması’nı başlatıyor. Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından oluşan bir jürinin belirleyeceği başarılı girişimciler, başta nakdi yardımlar olmak üzere girişimlerini büyütecek desteklerle ödüllendirilecek. Ödül töreni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilecek.
6.01.2022 Ekonomi
Dünyada üçüncü! Ve tamamlandı, kasım sonu itibariyle...
Dünyada üçüncü! Ve tamamlandı, kasım sonu itibariyle... Artvin’de, Çoruh Nehri üzerinde 275 metre gövde yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 'çift eğrilikli ince kemer baraj tipi' kategorisinde 3’üncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı’nın inşaatı tamamlandı. Yer altına inşa edilen santralde elektro mekanik işlemleri süren baraj, gelecek ay su tutmaya başlayacak. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Kasım sonu itibarıyla su tutacak baraj, 4 ay sonra da enerji üretmeye başlayacak” dedi.
7.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bütçe uygulama sonuçlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılının aralık ayı ile ocak-aralık dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçlarını Dolmabahçe Ofisi'nde açıkladı.
15.01.2021 Ekonomi
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu Bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Limak Kemer Golf Cup’ta ödüller sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '21 Aralık'ta tamamlamış olacağız'
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! '21 Aralık'ta tamamlamış olacağız' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu devam ediyor. İnşallah bu hafta sonu 5'inci kesimini tamamlıyoruz. 21 Aralık'ta da 6'ncı kesimiyle birlikte Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamını tamamlamış olacağız."
14.09.2020 Ekonomi
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Kulübü ve Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından düzenlendi.
15.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çığır açacak eserlerin yükselişinin sevincini yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çığır açacak eserlerin yükselişinin sevincini yaşıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yusufeli Barajı'nın 3 Milyonuncu Beton Dökümü, Bayburt Demirözü Sulaması, Rize Merkez ve Güneysu İlçeleri ile Taşlıdere Vadisi Islahı 5. Kısım Hizmete Alma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın yılda Türkiye ekonomisine katkısının 1.5 milyar lira olacağını söyledi.
6.06.2020 Siyaset
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak
Çanakkale'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 6 dakikada tamamlanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 32 bloktan oluşan kırmızı beyaz kulelerinin son blokunun yerleştirme töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 metrelik orta açıklığı 2023 hedeflerimizin de bir ifadesidir. Rastgele konulmuş bir hedef değildir. Feribotla 1.5 saat süren boğaz yolculuğu köprü ile 6 dakikada tamamlanacak." dedi.
16.05.2020 Ekonomi
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu?
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu? Sarı lacivertliler, TFF Başkanı ile Limak Holding’in ofisinde bir araya geldi. Futbol Federasyonu yerine ofisin seçilmesi eleştirilere neden olurken, Ali Koç Özdemir’e IFAB raporu ve hakem atamalarıyla ilgili şikayetini dile getirdi.
12.12.2019 Futbol
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu
Golf tutkunları, Limak Kemer Golf Cup’ta buluştu Türkiye’nin lider gruplarından Limak Holding tarafından golf sporuna destek olmak ve gelişimini sağlamak amacıyla düzenlenen “Limak Kemer Golf Cup” heyecanı, Kemer Country Club’da golf severleri bir araya getirdi. 25-27 Ekim arasında gerçekleştirilen turnuvaya, iş ve sanat dünyası yoğun ilgi gösterdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golf dünyası Limak Kemer Golf Cup'ta buluşuyor
Golf dünyası Limak Kemer Golf Cup'ta buluşuyor Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Limak Holding, golf sporuna verdiği desteği “Limak Kemer Golf Cup “ ile sürdürüyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen Türkiye Yatırım Konferansı’nın 10'uncusu, 25 Eylül’de New York’ta gerçekleştirilecek.
21.09.2019 Ekonomi
İki dev köprü birbirine bağlandı
İki dev köprü birbirine bağlandı Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4.  bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı,  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın hazır bulunduğu törenle kullanıma  sunuldu.
19.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Limak Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki limak holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.