Leyla Zana

Leyla Zana

Son dakika leyla zana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan leyla zana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını leyla zana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Zana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla zana gelişmeleri de dahil olmak üzere 797 leyla zana haberi bulunmuştur. Tüm leyla zana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım
Bakan Bozdağ'dan İmralı iddialarına tepki: Akşener yayınlamazsa ben yayınlayacağım Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CNN TÜRK'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Bozdağ, The Economist'in bugün paylaştığı kapağa tepki gösterirken, 'Amaç Türkiye'nin tercihine müdahale girişimi.' dedi. Bozdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 17-25 Aralık sürecine ilişkin sözlerine ise "Yıllar sonra da olsa cumhurbaşkanımıza kumpas kurulduğunu, o kasetlerin kurmaca olduğunu, kumpasa destek verdiğini itiraf etti. Kendisini Türk halkından özür dilemeye davet ediyorum" dedi. Bozdağ, Meral Akşener'in 'İmralı' iddialarıyla ilgili de "Orada bir sürü teknik sorun oluyor. Belge dedikleri şey teknik görüşmelerle ilgili yazışma. Bunları yayınlasınlar, yayınlamazlarsa ben yayınlayacağım" ifadelerini kullandı.
5.05.2023 Gündem
Hazırlık Komisyonu, Semra Güzel ile ilgili kararını yarın verecek
Hazırlık Komisyonu, Semra Güzel ile ilgili kararını yarın verecek TBMM Hazırlık Komisyonu'nda, PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in savunmasını, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu yaptı. Hazırlık Komisyonu, karar vermek üzere yarın toplanacak
2.02.2022 Gündem
Onur Gencer’in ifadesi ortaya çıktı! 'Pişman değilim'
Onur Gencer’in ifadesi ortaya çıktı! 'Pişman değilim' HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırarak, 38 yaşındaki Deniz Poyraz’ı öldüren Onur Gencer’in emniyet ve savcılık ifadeleri ortaya çıktı. Gencer ifadesinde, "Pişman değilim." dedi.
20.06.2021 Gündem
İYİ Parti Adana'da toplu istifa
İYİ Parti Adana'da toplu istifa Adana'da, İYİ Parti'nin il ve ilçe teşkilatlarından, aralarında kurucu üye ve yöneticilerin de bulunduğu 29 kişi, partilerinden istifa etti.
20.03.2021 Gündem
Leyla Zana'nın vekilliği düştü
Leyla Zana'nın vekilliği düştü TBMM Genel Kurulunda yapılan oylamada, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın milletvekilliği, "devamsızlık" gerekçesiyle düşürüldü.
11.01.2018 Gündem
Göz ardı edilirse Meclis'i daha büyük krizler bekleyebilir!
Göz ardı edilirse Meclis'i daha büyük krizler bekleyebilir! 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından Meclis’te yemin metnine uygun yemin etmeyerek yemini geçersiz sayılan HDP’li Leyla Zana’nın milletvekilliğinin düşürülmesi için komisyon raporu tamamlandı. Raporda yemin krizi ile ilgili çok çarpıcı detaylar yer aldı. Rapora göre; bu durum göz ardı edilirse Meclis’i daha büyük krizler bekleyebilir. Komisyon ayrıca önerisi ile bu tür siyasi şovların önüne geçecek düzenlemeyi de raporda ayrıntılı bir şekilde belirtti.
2.01.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Kahraman: FETÖ’ye karşı süratle önlem almalılar
TBMM Başkanı Kahraman: FETÖ’ye karşı süratle önlem almalılar TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Asya ülkelerine FETÖ çağrısında bulunarak, “Asya ülkeleri gelecekleri için FETÖ’ye karşı süratle önlem almalıdır” dedi.
21.11.2017 Siyaset
Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı
Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesi kararı alındı Meclis Komisyonu'nda Leyla Zana'nın milletvekilliği düşürülmesi kararı alındı. Zana'nın dosyası Meclis'te oylanacak.
29.09.2021 Gündem
AK Parti ve CHP, Zana konusunda uzlaştı!
AK Parti ve CHP, Zana konusunda uzlaştı! Leyla Zana'nın milletvekilliğinin düşürülmesi oylamasında AK Parti, CHP ve HDP üyelerinden kurulu 5 kişilik Komisyon’dan 4’e 1 “düşürülsün” yönünde oy çıktı.
9.11.2017 Siyaset
Leyla Zana beraat etti
Leyla Zana beraat etti HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, 15 yıl hapis istemiyle yargılandıgı davadan beraat etti
12.10.2017 Siyaset
HDP'li Leyla Zana'nın ödeneği kesildi
HDP'li Leyla Zana'nın ödeneği kesildi TBMM Genel Kurulu'na, 2 aydır katılmayan HDP'li Leyla Zana'nın ödenek ve yollukları kesildi.
4.10.2017 Siyaset
Leyla Zana'yla ilgili flaş gelişme
Leyla Zana'yla ilgili flaş gelişme TBMM Başkanlık divanı, Ağrı milletvekili Leyla Zana'nın milletvekiliğinin düşürülmesine ilişkin talebini Meclis Karma Komisyonu'na iletti
20.07.2017 Siyaset
HDP'li Zana 21 yılla yargılandığı davadan beraat etti
HDP'li Zana 21 yılla yargılandığı davadan beraat etti HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, 21 yıla kadar hapis istemi ile yargılandığı davadan beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Leyla Zana PKK sitemine bu yanıtı vermiş!
Leyla Zana PKK sitemine bu yanıtı vermiş! Ağrı Belediye Başkan Vekili Işın'ın HDP'li Leyla Zana ile ilgili söyledikleri bölgedeki gerçekleri gözler önüne serdi. Zana'nın "Bakın Doğubayazıt'ta araçlar yakıldı. İnsanlar öldürülüyor. Devlet buna göz yumamaz. Siz bu insanlardan oy aldınız, dedim" eleştirisine verdiği cevap...
29.09.2021 Gündem
HDP'li isme 20 yıl hapis istemi
HDP'li isme 20 yıl hapis istemi Terör soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılan HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana hakkında 3 ayrı suçtan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi
CHP'li Türkmen Zana'nın odasını istedi CHP'li Elif Doğan Türkmen, Leyla Zana'nın odasını istedi, onay çıkmadı
10.02.2017 Siyaset
Leyla Zana serbest bırakıldı
Leyla Zana serbest bırakıldı HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana Diyarbakır'da gözaltına alındı. Savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
8.02.2017 Siyaset
Sakharov Ödülü Ezidi aktivistlere verildi
Sakharov Ödülü Ezidi aktivistlere verildi Avrupa Parlamentosu tarafından 1988 yılından beri düzenlenen Sakharov Ödülü'nün bu yılki sahibi Ezidi toplumunun haklarını savunan Nadia Murad ve Lamia Aji Bashar'a verildi
17.06.2021 Dünya
Miroğlu: Hendekler darbeye hazırlıktı
Miroğlu: Hendekler darbeye hazırlıktı Al Jazeera’nin sorularını yanıtlayan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu’na göre, 15 Temmuz darbesinin ayak sesleri aslında Doğu ve Güneydoğu’da kazılan hendeklerle duyuldu...
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Zana'nın çalışanlarının işine son verildi!
Zana'nın çalışanlarının işine son verildi! TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı yemin geçersiz sayılan ve yasama faaliyetlerine katılamayan HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın danışman, sekreter ve bir yardımcı personelinin işine son verildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş: İstifa etmiyoruz
Demirtaş: İstifa etmiyoruz HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sine-i millete dönmek ya da parlamentodan istifa etmek gibi bir tartışmanın gündemlerinde yer almadığını belirtti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Zana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla zana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.