Lc Waikiki

Lc Waikiki

Son dakika LC Waikiki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LC Waikiki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LC Waikiki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lc Waikiki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lc waikiki gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 lc waikiki haberi bulunmuştur. Tüm lc waikiki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme!
Dolar, euro, ruble, doğal gaz, petrol fiyatlarında flaş gelişme! Dolar, euro, ruble, doğal gaz ve petrol fiyatlarıyla son dakika gelişmesi! Piyasalar Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonuyla altüst oldu. Borsalar düştü, altın ve petrol tırmandı. Rus borsasıyla rublede tarihi kayıplar görüldü. Avrupa'da doğal gaz fiyatı hızla artarken Gazprom hisselerinin çakılması da dikkat çekti. Döviz piyasasında euronun dolar karşısındaki kaybı yüzde 1'i aştı. Ancak asıl kayıp Rus rublesinde oldu. Ruble yüzde 6'nın üzerinde değer yitirdi. Döviz yurt içi piyasada da hareketli bir gün geçirdi. Dün gün içinde 14.65 TL'yi gören dolar yeni güne 14 TL'nin altında başladı. Dün 16.60 TL'ye kadar yükselen euro da güne 15.70 TL seviyesinden açılış yaptı.
25.02.2022 Ekonomi
LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? LC 2. el ürünler satılmaya devam edecek mi?
LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? LC 2. el ürünler satılmaya devam edecek mi? LC Waikiki 2. el ürün mü satıyor? Giyim mağazası zinciri LC Waikiki, internet sitesinde ikinci el kıyafetler satmaya başladı. Şirket, bu kıyafetlerin satışında 'sürdürülebilirlik' vurgusu yaptı, ancak sosyal medya kullanıcıları söz konusu durumu eleştirdi.
11.02.2022 Ekonomi
Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi?
Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi? Forbes her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın en zenginleri listesini yayımladı. Forbes’in listesinde bu yıl çok sayıda Türk isim yer aldı. Yer alan isimlerden biri de Mustafa Küçük oldu. Mustafa Küçük’ün listede yer almasının ardından hayatı da bu merak konusu oldu. Peki Mustafa Küçük kimdir? Mustafa Küçük nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Mustafa Küçük hangi şirketin sahibi?
7.04.2021 Gündem
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu! Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021 Ekonomi
AVM'lerden güzel haber! Yeniden başladı
AVM'lerden güzel haber! Yeniden başladı Pandemi nedeniyle duran turist alışverişleri sınır kapılarının açılmasıyla yeniden başladı. Ağustos itibarıyla geçen yılın yüzde 20’si yakalandı.
24.09.2020 Ekonomi
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir?
26 STK’da 55 gence ilk fırsat deneyimi! İlk fırsat programı başvuru tarihi ne zaman, şartları nelerdir? İşverenler tarafından daha az bilinen devlet üniversitelerinden yeni mezun gençlere fırsat vermeyi hedefleyen İlk Fırsat Programı 2020 yılında 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nda 55 gence daha ilk iş deneyimi sağlayacak.
6.07.2020 Çalışma Hayatı
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük vefat etti
Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük vefat etti Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
22.06.2020 Yaşam
Türkiye'nin en değerli markası THY
Türkiye'nin en değerli markası THY Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
9.06.2020 Ekonomi
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer...
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer... AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Harekete geçildi! Maske üretiminde yerli makine atağı
Harekete geçildi! Maske üretiminde yerli makine atağı Maske üretimi için yerli makine atağı başladı. Çin’den ithal edilen ve talep artışı sonrasında fırsatçıların türediği sektörde, makinelerin Türkiye’de üretimi için yerli makineciler harekete geçti
17.04.2020 Gündem
Fabrikaları 2 hafta kapattılar! Günlük 1 milyon maske üretilecek
Fabrikaları 2 hafta kapattılar! Günlük 1 milyon maske üretilecek Fabrikaları iki haftalığına kapatan hazır giyim üreticileri bu sürede Türkiye’nin ihtiyacı olan maske üretimini gerçekleştirecek. Günlük 1 milyon adet maske üretilecek.
31.03.2020 Ekonomi
İş güvenliği start up'ı TürkGüven gözünü ABD pazarına dikti
İş güvenliği start up'ı TürkGüven gözünü ABD pazarına dikti İş sağlığı ve güvenliği sektörü kuruluşu TürkGüven, PerShare ürünü ile 100 binin üzerinde çalışanın, iş yerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği süreçlerine mobil uygulama üzerinden katılmasını sağlıyor.
5.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Sır vergi rekortmenleri
Sır vergi rekortmenleri Türkiye’nin 2018 yılı vergi şampiyonları belli oldu. Ancak ilk 100’ün yer aldığı listelerde vergi rekortmenlerinin çoğu adının açıklanmasını istemedi. 27 kurum ile 57 Gelir Vergisi şampiyonu ismini gizledi.
21.11.2019 Ekonomi
Öğretmen önlükleri yeniden tasarlandı!
Öğretmen önlükleri yeniden tasarlandı! Öğretmenlerden gelen yoğun talep üzerine bugüne uyarlanarak yeniden tasarlanan öğretmen önlükleri, Adile Sultan Kasrı Öğretmenevinde düzenlenen program ile tanıtıldı. Programa Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve çeşitli okullardan öğretmenler katıldı.
31.10.2019 Eğitim
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor Mühendislikten insan kaynaklarına, hukuktan moda tasarımına iyi bir kariyerin yolu stajdan geçiyor. Ancak adayların ellerini çabuk tutmalarında yarar var. Çünkü pek çok kurum, staj başvurularını nisan ayında tamamlayacak.
29.03.2019 Çalışma Hayatı
Ve açıklandı! İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri
Ve açıklandı! İşte Türkiye'nin en büyük şirketleri Türkiye'nin en büyük şirketleri sırasıyla Tüpraş, Türk Hava Yolları (THY) ve Petrol Ofisi olarak belirlendi.
18.12.2018 Ekonomi
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
Miray Daner kimdir?
Miray Daner kimdir? Miray Daner kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Vatanım Sensin dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Miray Daner ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Miray Daner'in hayatı...
13.06.2018 Gündem
Son güne bırakırız 10 milyar TL harcarız
Son güne bırakırız 10 milyar TL harcarız Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala hediye telaşı da arttı. Araştırmalara göre hediye seçimini son dakikaya bırakan Türklerin yardımına binlerce çeşit üründe indirimler yapan markalar koştu. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, sadece 14 Şubat’ı içeren haftada hediye satışlarının 10 milyar TL’lik ciroya ulaştığını söyledi
10.02.2018 Ekonomi
Son dakika! 80 bin kişiye iş fırsatı
Son dakika! 80 bin kişiye iş fırsatı İstihdam artışının 2018’de de devam etmesi bekleniyor. Özellikle perakende, sağlık, eğitim, e-ticaret ve hızlı tüketim sektörlerindeki şirketlerin ciddi bir istihdam artışı planladığı görülüyor.
19.12.2017 Ekonomi
7 bin TL'ye Kâbe örtüsü kokusu
7 bin TL'ye Kâbe örtüsü kokusu Ortadoğulu turistlerin etkisi önce hayatımıza düğünlerle girdi, ardından her yer nargileci oldu, Araplar şimdi de kozmetik sektörüne yön vermeye başladı. Nişantaşı’ndaki Abdul Samet Al Qurashi astronomik rakamlara Suud Kralları’nın kullandığı parfümleri satıyor.
22.07.2017 Arşiv
Bayram coşkusu
Bayram coşkusu Ramazan Bayramı ya da diğer adıyla Şeker Bayramı’nın hazırlıkları tüm coşkusuyla devam ediyor.
22.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lc Waikiki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lc waikiki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.