Lav

Lav

Son dakika lav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lav gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 lav haberi bulunmuştur. Tüm lav haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları...
Lav Taşı Özellikleri Nelerdir? Lav Taşının En Bilinen Faydaları... Lav taşı volkanların patlaması ve akan sıvının kuruması ile ortaya çıkar. Lav taşı bazalt taşı olarak da bilinen yarı değerli bir taştır.
2.02.2024 Yaşam
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki görüşmede Azerbaycan'ın kendi egemenliğini sağlama konusunda attığı adımları anlattıklarını belirterek, "New York'taki görüşmelerimize denk gelen Karabağ'da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yürüttüğü kendi egemenliklerini alma yönünde atılan büyük bir adım olan antiterör operasyonuydu. Operasyonun ilk günü olduğu için uluslararası toplum nezdinde ne kadar büyük bir alanı kapsadığı, ne kadar süreceği, hedefinin ne olduğu konularında çok ciddi soru işaretleri vardı. Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı. Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu" dedi.
29.09.2023 Gündem
Uşi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Uşi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Uşi Antlaşması Özeti Ve Önemi... Uşi Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğunun gerileme dönemine rastlayan Uşi Antlaşması Osmanlı'nın kritik bölgelerinin kaybedilmesine tanıklık eden antlaşmalardan birisi olarak ifade edilmektedir. Bu bağlamda Osmanlı İmparatorluğunun 600 yıllık hayatında elinde bulunduran Trablusgarp bölgesini bu antlaşmayla kaybetmiştir.
15.09.2023 Eğitim
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı, çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.
10.08.2023 Gündem
İzlanda'da yanardağ kabusu! Başkente çok yakın, meteoroloji uyardı
İzlanda'da yanardağ kabusu! Başkente çok yakın, meteoroloji uyardı İzlanda'nın başkenti Reykjavik yakınlarında volkanik patlamalar yaşandı. Ülkenin meteoroloji kurumu, aynı bölgede son iki yıl içinde üçüncü kez lav fışkırdığını aktardı.
11.07.2023 Dünya
Alarm kodu turuncudan kırmızıya yükseltildi
Alarm kodu turuncudan kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya
'Ay Lav Yu' filmi gerçek oldu, 74 yıldır kimliksiz yaşıyor
'Ay Lav Yu' filmi gerçek oldu, 74 yıldır kimliksiz yaşıyor Gaziantep’te yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Körükçügil, geçmişte İl Nüfus Müdürlüğünün yanmasından dolayı kimlik çıkaramadığı ve ardından da kimlik çıkarmayı sürekli ertelediği için zor günler geçiriyor. Aslında hayatta olan ama resmi kayıtlarda hiçbir varlığı bulunmayan yaşlı adamın bu durumu Ay Lav Yu filmini ve filmdeki "Aslında varız ama yokuz" repliğini akıllara getirdi.
7.06.2023 Yaşam
74 yıldır kimliksiz yaşıyor! 'Babamın soyadını alamadan eşimin soyadını aldım'
74 yıldır kimliksiz yaşıyor! 'Babamın soyadını alamadan eşimin soyadını aldım' Gaziantep’te yaşayan 74 yaşındaki Mehmet Körükçügil, geçmişte İl Nüfus Müdürlüğünün yanmasından dolayı kimlik çıkaramadığı ve ardından da kimlik çıkarmayı sürekli ertelediği için zor günler geçiriyor. Aslında hayatta olan ama resmi kayıtlarda hiçbir varlığı bulunmayan yaşlı adamın bu durumu Ay Lav Yu filmini ve filmdeki "Aslında varız ama yokuz" repliğini akıllara getirdi.
7.06.2023 Yaşam
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu? İlk kez 13. Yüzyılda Çinliler tarafından kullanılan mancınık Orta Çağ'da savaşlarda ve kuşatmalarda hatta İstanbul'un Fethi'nde de kullanılmıştır. Peki, Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
26.05.2023 Gündem
Etna Yanardağı nerede, Türkiye'ye yakın mı? Etna Yanardağı patlaması asit yağmuruna neden olur mu, Etna Yanardağı hala aktif mi?
Etna Yanardağı nerede, Türkiye'ye yakın mı? Etna Yanardağı patlaması asit yağmuruna neden olur mu, Etna Yanardağı hala aktif mi? Etna Yanardağı haritada nerede, hangi ülkede? İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Etna Yanardağı'nın yeniden faaliyete geçerek lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgedeki tüm uçuşlar iptal edildi. İtalya'da bulunan Etna Yanardağı 21 Mayıs'ta aktif hale geldi. Sosyal medyada yanardağın faaliyete geçmesiyle kül bulutlarının Türkiye'ye doğru geldiği ve Çarşamba günü Ege ile kısmen de olsa Marmara bölgesinde asit yağmur riski olduğu iddia edildi. Peki, Etna Yanardağı nerede, hala aktif mi? Etna Yanardağı külleri Türkiye’yi etkileyecek mi, Türkiye’de asit yağmuru yağacak mı?
23.05.2023 Gündem
Merapi Yanardağı nerede? Merapi yanardağı patlarsa ne olur, en son ne zaman patladı?
Merapi Yanardağı nerede? Merapi yanardağı patlarsa ne olur, en son ne zaman patladı? Endonezya'da Merapi Yanardağı'nda volkanik hareketlilik başladı. Alarm seviyesi 3'e çıkarıldı. Yanardağda yaşanan hareketlilik, kaya düşmesi, piroklastik akıntılar ve lav püskürmesi gibi tehlikeli durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Yetkililer, bölgedeki insanların güvenliği için gerekli tedbirleri almaya başladı. Peki Merapi Yanardağı nerede? Merapi yanardağı patlarsa ne olur, en son ne zaman patladı?
18.03.2023 Gündem
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor
Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Partilerle görüşmeler gayet iyi geçiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, görüşme sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. İttifakın genişlemesi için görüşmelerin iyi gittiğini belirten Ömer Çelik, "Yeniden Refah Partisi ve ANAP'a dair süreç bu hafta tamamlanacak." dedi.
13.03.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, 11 Kasım BİM'de hangi ürünler indirimli? BİM 11 Kasım 2022 Perşembe kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
11.11.2022 Ekonomi
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu!
11 Kasım BİM kataloğu 2022! Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu! BİM aktüel 11 Kasım 2022 kataloğu araştırmaları arttı. BİM 11 Kasım 2022 tarihli kataloğu yayınlandı. İndirimli ürünlerin belli olmasının ardından birçok farklı ürünü uygun fiyatla almak isteyenlerin sorgulaması da başladı. Peki, Bu hafta BİM aktüel kataloğunda neler var, BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler hangileri? 11 Kasım BİM kataloğu 2022…
7.11.2022 Ekonomi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları...
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları... Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.