İzlanda

İzlanda

Son dakika izlanda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izlanda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izlanda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzlanda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izlanda gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.957 izlanda haberi bulunmuştur. Tüm izlanda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
25.04.2024 Gündem
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
20.04.2024 İddaa
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak!
EURO 2024’e son biletler… Türkiye’nin rakibi kim olacak? Play-off heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanacak! 14 Haziran – 14 Temmuz tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yer alacak son 3 takım, bugün başlayacak olan Play-off müsabakaları sonrasında belli olacak.
21.03.2024 İddaa
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı
EURO 2024 için play-off heyecanı başlıyor! İşte maç programı Almanya’da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) mücadele edecek son 3 takım yarın başlayacak play-off müsabakaları sonrası belli olacak.
20.03.2024 Futbol
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor
İzlanda’da lav Grindavik kentine yaklaşıyor İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu ortaya çıkan lavın Grindavik kentine yaklaştığını duyurdu. Ofis, püskürmenin hala sürdüğünü ancak lavın akış hızının yavaşlamaya başladığını belirtti.
17.03.2024 Dünya
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller Orucu ilk hangi il açar, ilk orucu hangi şehir açar? 11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, sabırla iftar saatine beklerken orucun ilk hangi şehir tarafından açılacağı merak konusu oldu. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar orucu ilk ve son açan iller için araştırma yapmaya başladı. İşte orucu ilk açan şehir…
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
26.02.2024 Basketbol
Türkiye İzlanda basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Eurubasket elemesi Türkiye İzlanda maçı ne zaman?
Türkiye İzlanda basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Eurubasket elemesi Türkiye İzlanda maçı ne zaman? Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, bugün EuroBasket 2025 Elemelerinde ikinci mücadelesine çıkıyor. Peki Türkiye - İzlanda basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - İzlanda basket maçı hangi kanalda yayınlanacak?
25.02.2024 Basketbol
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin NATO’nun güney kanadı için önemli bir müttefik olduğunu söyledi.
15.02.2024 Dünya
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık
İş kazası nedeniyle vücudunun yüzde 80'i yanan Beyzanur: Eski ben değilim artık Antalya'da kalfalık eğitimi sırasında, aracın yakıt deposunun şamandırasını değiştirirken meydana gelen parlamada vücudunun yüzde 80'i yanan lise öğrencisi Beyzanur Hatmorioğlu (18), 7 ayda 15 ameliyat geçirdi. Hatmorioğlu, “Uzun süre yürüyemedim. Ellerimi doğru düzgün kullanamıyorum. Aynaya bakamıyorum. Eski ben değilim artık. Başkalarının yaptığı bir hata hayatıma mal oldu" dedi.
15.01.2024 Gündem
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı
İzlanda’da yanardağda patlama: Lavlar kentteki evlere ulaştı İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağında dün yeni bir patlama meydana geldiğini ve lavların Grandavik kentindeki yerleşim yerlerine ulaştığını duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Asgari ücret arttı, çalışma saatleri kısalıyor!  2024 çalışma saatleri kısalıyor mu? Haftada 4 gün mü olacak?
Asgari ücret arttı, çalışma saatleri kısalıyor! 2024 çalışma saatleri kısalıyor mu? Haftada 4 gün mü olacak? Çalışma saatleri ile ilgili düzenlemede sona gelindi. 2024 asgari ücret zammının belli olmasıyla birlikte özel sektör çalışanları ve memurların gündeminde mesai saatlerinin kısalması konusu yer aldı. Saat 09:00'da başlayıp 15:30'da biteceği iddia edilen mesai saatleri hakkında ilk sinyali eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vermişti. Dünyanın pek çok ülkesinde mesait saatleri kısalmış ve haftada 4 gün çalışma prensibi benimsenmeye başlanmıştı. İzlanda, İrlanda ve İspanya gibi Batı Avrupa ülkeleri ile Japonya ve Yeni Zelanda gibi diğer ülkeler haftada 4 gün çalışmayı denemeye başladı. Peki çalışma saatleri ne zaman kısalacak?
28.12.2023 Gündem
İzlanda'da ilginç gelenek: -15 derecede bebeklerini sokakta uyutuyorlar!
İzlanda'da ilginç gelenek: -15 derecede bebeklerini sokakta uyutuyorlar! İzlanda'da 20. yüzyılın başında bir tüberküloz salgını meydana gelir. Ardından ülkenin önde gelen pedagoglarından Dr. David Thorsteinsson, açık havanın bebeklerin bağışıklık sistemini güçlendirmedeki rolü hakkında bir kitap yazdı. Bu noktadan sonra tüm nesil dışarıda uyumaya başladı. Şimdilerde -15 derecede sokaklarda bebek arabalarında bebekler uyutulmaya devam ediyor. Peki bebekler dondurucu soğukta nasıl dışarıda uyutuluyor? İşte bebeklerin soğuk havalarda neden dışarıda uyutuldağına dair bilgiler...
25.12.2023 Yaşam
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı
Bakan Fidan, Norveç’te dışişleri bakanları toplantısına katıldı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Temas Grubu üyesi mevkidaşları ile temaslarda bulunmak üzere geldiği Norveç’te Belçika, Danimarka, Hollanda, İsveç, İzlanda, Lüksemburg, Finlandiya ve Norveç dışişleri bakanları ile bir araya geldi.
15.12.2023 Gündem
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor
Fidan: Gazze'de ateşkes ile katliam arasında sadece ve sadece ABD duruyor Dışişleri Bakanı Fidan 'ABD'nin BM Güvenlik Konseyi'nin alacağı kararlara daha fazla engel olmamasını bekliyoruz' dedi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov ile ortak basın toplantısı düzenledi.
14.12.2023 Gündem
PISA testi Türkiye sırası! PISA testi sonuçları nasıl? PISA nedir?
PISA testi Türkiye sırası! PISA testi sonuçları nasıl? PISA nedir? 81 ülke ve bölgede, 15 yaşındaki gençlerin okuma, matematik ve fen seviyelerinin değerlendirildiği 2022 PISA araştırma sonuçları belli oldu. Sonuçlarla Türkiye'nin sıralaması da belli oldu. Peki, PISA testi sonuçları nasıl? PISA nedir? İşte PISA testi Türkiye sırası…
5.12.2023 Gündem
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu
EURO 2024 Play-Off Turu eşleşmeleri belli oldu UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Play-Off Turu kura çekimi yapıldı.
23.11.2023 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
16.11.2023 İddaa
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller…
Hesaplamalar başladı! EURO 2024 Elemeleri'nde son hafta maçları öncesi son durum ve ihtimaller… EURO 2024 Elemeleri’nde son hafta maçlarına girilirken heyecan iyice artmış durumda. Ev sahibi Almanya dışında geçtiğimiz ay oynanan maçlar sonunda EURO 2024 bileti alan diğer 8 takım da belli olmuştu. 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak olan turnuva için şu anda 15 bilet boş durumda. Son hafta maçları sonrası turnuvaya katılacak 12 takım daha belli olacak. Kalan 3 takım ise Uluslar Ligi’nde oynanacak Play-off maçları sonunda belirlenecek.
16.11.2023 İddaa
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İzlanda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izlanda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.