Yunanistan'da deprem! Büyüklüğü...
Yunanistan'da deprem! Büyüklüğü... Yunanistan'ın Larissa kentinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.03.2021 Dünya
Video çekerken eşi banyoya girince...
Video çekerken eşi banyoya girince... Burak ve Larissa Gacemer çiftinin izleyenleri güldüren sosyal medya paylaşımları devam ediyor.Bu seferde Larissa tam güzel krem sürme tekniklerini anlatırken eşi Burak banyoya giriyor ve ünlü çiftin güldüren diyalogları başlıyor.
21.01.2022 Magazin
Ünlü çiftten güldüren terlik muhabbeti!
Ünlü çiftten güldüren terlik muhabbeti! Eşinin kendisini dinlememesinden yakınan Burak Gacemer, çektiği videoyu Instagram'da takipçileriyle paylaştı.Çiftin komik halleri binlerce kez izlendi.
21.01.2022 Magazin
Brezilyalı Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu!
Brezilyalı Larissa Gacemer, Türk vatandaşı oldu! Brezilyalı model Larissa, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Türk vatandaşlığına geçtiğini duyurdu.
27.04.2017 Magazin
Bodrum'da travesti evinde ölü bulundu
Bodrum'da travesti evinde ölü bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, "Larissa" takma ismini kullanan 37 yaşındaki travesti Bora K, evinde ölü bulundu...
2.09.2016 Yaşam
Tepki çeken yardım dağıtımı
Tepki çeken yardım dağıtımı Yunanistan'ın Larissa adasında mültecilere insani yardımların dağıtım şekli tepki topladı. Paketler bir çadırın içinden dışarıya atıldı. Mülteciler yardımları havada kapabilmek uğraşırken, bazı çocuklar arada kaldı.
30.03.2016 Dünya
Larissa oynadığı klipte büyüledi!
Larissa oynadığı klipte büyüledi! 2010 Dünya Kupası'nın en meşhur isimlerinden birisi olan Larissa Riquelme, ABD'li Dj Stef Hook'un 'I Like It' klibinde yer aldı. Birbirinden seksi pozlar verdi ve hariklalar yarattı. İşte o klip....
2.12.2013 Spor

Benzer Haber Etiketleri