Lale

Lale

Son dakika lale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lale gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.672 lale haberi bulunmuştur. Tüm lale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar.. Türkiye'nin 3'üncü büyük ovasına sahip Muş'ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141 TL ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekindiklerini belirtiler.
22.04.2024 Gündem
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı
Rezidanstaki korkunç ölüm! Canlı yayın iddiası sonrası 2 kişi gözaltına alındı Esenyurt’ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30’uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Dilaray Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Karmaz kardeşlerin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.
7.04.2024 Gündem
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor Dünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024 Dünya
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Barış Manço’nun büstü açıldı
Barış Manço’nun büstü açıldı Barış Manço’nun doğumunun 80’inci yılı ve Cumhuriyet’in 100’üncü senesi Karşıyaka’da ölümsüzleşti.
9.11.2023 Magazin
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim
Erden Timur açıkladı: Ali Koç'a gönderdi demedim Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, spor yazarı Levent Tüzemen'e VAR kayıtları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.
9.11.2023 Galatasaray
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti
Erden Timur'un Ali Koç açıklamaları sonrası Fenerbahçe harekete geçti Sarı-lacivertli kulüp, Galatasaray Sportif AŞ Vekili Erden Timur'un açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.
20.10.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Erden Timur'a misilleme: Artık ölü taklidi yapmazlar
Ali Koç'tan Erden Timur'a misilleme: Artık ölü taklidi yapmazlar Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un önceki akşam “A Spor” ekranlarında dile getirdiği iddialar gündemi sarstı. Hürriyet'e konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'un iddialarının asılsız olduğunu belirtip Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerçekleri ortaya koyması gerektiğini söyledi. MHK eski başkanı Lale Orta ise Timur'un iddialarını yalanlayarak "Kesinlikle ne sayın Ali Koç’a ne de diğer kulüp başkan ve yöneticilerine tarafımdan herhangi bir görüntü gönderilmemiştir" dedi. İşte detaylar...
19.10.2023 Fenerbahçe
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı
Doğukan Manço kabus gecesini anlattı Barış Manço ile Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço'nun evini su bastı. Sağanak yağışlarının ardından evinin tavanı delinen ünlü isim, "kuşlar evimi başıma yıktı" diyerek yaşadığı olayı anlattı.
3.10.2023 Magazin
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 5 asker şehit oldu
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 5 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan P. Söz. Er Mahmut Üçdağ’ın kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Böylelikle şehit sayısı 45e yükseldi.
10.08.2023 Gündem
Mustafa Sabri Küçükaşçı neden öldü, cenazesi ne zaman? Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı kimdir, hangi kitapları yazdı?
Mustafa Sabri Küçükaşçı neden öldü, cenazesi ne zaman? Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı kimdir, hangi kitapları yazdı? 2015'ten 2019'a kadar Topkapı Sarayı Müze Başkanlığı yapan Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı, 59 yaşında hayatını kaybetti.  964 yılında Konya'da dünyaya gelen Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı, 1990 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Peki, Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı kimdir, Mustafa Sabri Küçükaşçı neden öldü?
31.07.2023 Gündem
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Literatüre kazandırıldı! Elazığ'da ters lale türü keşfedildi
Literatüre kazandırıldı! Elazığ'da ters lale türü keşfedildi Ege Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi'nden bilim insanları, Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, ters lale türüne ait yeni bir bitki keşfetti. Literatüre kazandırılan ve bilimsel ismi 'Fritillaria karakocanensis' olan bitkiye, 'Karakoçan lalesi' adı verildi.
6.07.2023 Yaşam
Falda Lale Görmek Ne Demek? Kahve Falında Lale Nasıl Yorumlanır?
Falda Lale Görmek Ne Demek? Kahve Falında Lale Nasıl Yorumlanır? Falda lale görmek olumlu yorumlanan bir durumdur. Genellikle lale aşk, mutluluk verici bir haber ya da terfi anlamına gelen bir semboldür. Eğer bekarsanız biri ile tanışacak ve evleneceksiniz şeklinde yorumlanması mümkündür. Evliyseniz mutluluk verici bir haber alacaksınız. Falda birden fazla lale görürseniz art arda alınacak sevindirici haberler anlamına gelir. Eğer iş arıyorsanız iyi bir iş bulabileceğiniz anlamına da gelmektedir.
10.06.2023 Gündem
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı
CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte CHP'nin A Takımı CHP'nin yeni Merkez Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. Parti örgütü ve örgüt yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlanırken parti sözcüsü yine Faik Öztrak oldu.
5.06.2023 Gündem
Ünlülerin çocukları
Ünlülerin çocukları Cemal Hünal, Lale Cangal’la evliliğinden olan 9 yaşındaki oğlu Doğan Atilla ile önceki gün Kanyon’da görüntülendi.
9.05.2023 Magazin
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı
Erman Toroğlu'nun Lale Orta iddiası ortalığı yıktı Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu'nun MHK Başkanı Lale Orta hakkında ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı.
8.05.2023 Futbol
Görmek için 2 saat yürüdüler, korkudan dokunamadan geri döndüler
Görmek için 2 saat yürüdüler, korkudan dokunamadan geri döndüler Muş’ta bin 800 rakımlı dağın zirvesinde yetişen ve sadece 15 gün canlılığını koruyan ters laleleri görebilmek için 2 saat yürüyen ziyaretçiler, korkudan dokunamadıkları çiçeklerle bol bol fotoğraf çekmekle yetindi.
2.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Lale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.