Lafarge

Lafarge

Son dakika lafarge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lafarge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lafarge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lafarge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lafarge gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 lafarge haberi bulunmuştur. Tüm lafarge haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEAŞ saldırılarında ölen ABD’li askerlerin ailelerinden LaFarge'a dava
DEAŞ saldırılarında ölen ABD’li askerlerin ailelerinden LaFarge'a dava Terör örgütü DEAŞ’ın düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden ABD’li 3 askerin ailesi, DEAŞ’a yardım ettiği yönündeki suçlamaları kabul eden Fransız çimento devi Lafarge'a dava açtı.
26.12.2022 Dünya
AK Parti'li Çelik: Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalı
AK Parti'li Çelik: Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalı  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa'da yaşanan saldırı ve ardından çıkan olaylarla ilgili yaptığı değerlendirmede,  "Herkesi bu olaylar vesilesiyle bir kere daha düşünmeye, Türkiye’nin terör konusundaki hassasiyetine destek vermeye davet ediyoruz. Terörle mücadele hepimizin ortak mücadelesi olmalıdır. Avrupa’da sırf Türkiye karşıtlığı yüzünden terör örgütlerinin himaye edilmesinin, eninde sonunda Avrupa’nın başına büyük belalar açacağının ipucu olarak bu gelişmeler ortaya çıkmıştır" diye konuştu.
25.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
Fransız çimento şirketi Lafarge, DAEŞ suçlamalarını kabul etti! Milyonlarca dolar ceza ödeyecek
Fransız çimento şirketi Lafarge, DAEŞ suçlamalarını kabul etti! Milyonlarca dolar ceza ödeyecek Terör örgütü DEAŞ'ı finanse ettiği yönündeki suçlamaları kabul eden Fransız şirket Lafarge ile ABD anlaştı. Şirket toplamda 770 milyon dolar ceza ödeyecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl 'Lafarge' firması ile ilgili yaptığı açıklamada, ' Lafarge’ın DEAŞ’a rüşvet verdiğini, terörü finanse ettiğini, Macron’a ve Avrupa’da pek çok lidere söyledim. Ancak hep kulak arkası ettiler' demişti.
18.10.2022 Dünya
İletişim Başkanı Altun'dan TRT'nin "Fabrika"  belgeseline ilişkin paylaşım
İletişim Başkanı Altun'dan TRT'nin "Fabrika" belgeseline ilişkin paylaşım Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge'ın terör örgütü DEAŞ ile ilişkisini içeren, 2 yıllık bir çalışmanın sonucu ve araştırmacı gazetecilik yapımı olan "Fabrika" adlı belgeselin, 12 Kasım'da TRT Haber'de yayımlanacağını bildirdi.
6.11.2021 Gündem
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir
Ömer Çelik'ten ABD, Fransa ve CHP'ye tepki: Kırmızı çizgimizdir AK Parti MKYK ve MYK toplantıları sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bir CHP vekili çıktı, 'Mavi Vatan kavramı saldırganlık içeriyor' dedi. Biri kalkıp böyle bir laf söylüyorsa tamamen karşısındayız. Mavi Vatan bizim açımızdan kırmızı çizgidir. Ancak Yunan Parlamentosu'ndan ifade edilecek bir sözün Türkiye'de edilmesi son derece üzücüdür. Marsilya-GS maçında Bozkurtlar'ın olay çıkarttığına dair Fransa'da bir vekil iddiada bulundu. Marsilya tribünleri içindeki bir grubun nefret söylemlerine yönelik pankart açtığı görülmüştür. Galatasaray'ı destekleyen vatandaşlar ise bu duruma uygun davranışlar sergilemiştir." dedi.
5.10.2021 Siyaset
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor. Orada temaslarda bulunacak. Peki, Washington ile Ankara arasındaki en büyük sorun ne? Birçok uzmana göre; bu sorunun cevabı, Terör Örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG'nin terör koridoru oluşturma girişimi. Türkiye operasyonlarla engel oldu ama süreç nasıl ilerler? Türkiye görüşmelerde ne der? Gazeteci Yazar Bünyamin Aygün'e sorduk.
19.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Lafarge' skandalı açıklaması: Söyledim ama kulak arkası ettiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Lafarge' skandalı açıklaması: Söyledim ama kulak arkası ettiler Dünyanın en büyük çimento şirketi Lafarge’ın Fransa hükümetinin bilgisi dahilinde terör örgütü DAEŞ'e para aktardığı ortaya çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısında skandala yönelik değerlendirmede bulundu. Fransa Yüksek Mahkemesi tarafından konunun belgelenmesinin önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, “Macron’a ve Avrupa’da pek çok lidere söyledim. Ancak hep kulak arkası ettiler” dedi.
15.09.2021 Siyaset
Fransız devinden ‘terör’ skandalı sonrası şaşırtan hamle!
Fransız devinden ‘terör’ skandalı sonrası şaşırtan hamle! Dünyanın en büyük çimento şirketi olan Lafarge hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Dev firmanın, Fransa hükümetinin bilgisi dahilinde terör örgütü DAEŞ'e para aktardığına ilişkin belgeler ortaya çıktı. Dünyayı şoke eden gelişme sonrası, iddiaların odağındaki şirketin hamlesi olay oldu. Fakat buna rağmen Fransız Yargıtayı'nın yaptırımından kaçışının olmadığı belirtildi.
8.09.2021 Dünya
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi
Skandal patladı, dünya şokta! Fransa insanlık suçu işledi Dünyanın en büyük çimento şirketi olan Lafarge hakkında ortaya çıkan belgeler gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre, dev firma Fransa hükümetinin bilgisi dahilinde terör örgütü DAEŞ'e para aktardı. Dünyayı şoke eden gelişme sonrası Yargıtay, Lafarge hakkında “DEAŞ’lı teröristleri finansmandan ötürü insanlığa karşı suça ortak olmak suçlaması yöneltilebilmesinin” önünü açtı.
7.09.2021 Dünya
Fransa'dan terör örgütü DEAŞ'a 13 milyon Euro!
Fransa'dan terör örgütü DEAŞ'a 13 milyon Euro! Son dakika haberine göre; Fransız şirketin hükümetin bilgisi dahilinde DEAŞ'a finansman sağladığı ortaya çıktı: Terör örgütüne 13 milyon Euro yığmışlar
14.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Önce bedelini ödeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Önce bedelini ödeyin Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.Erdoğan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili, "Barış Pınarı Harekatı'nı yapmamızın nedeni o terör koridorunu kurmak isteyenlerin başına geçirmektir, geçirdik." diye konuştu. Fransa'ya tepki gösteren Erdoğan, "Çok ciddi tahkimatlar, tüneller var. Bunlar bütün o tünellerin betonlarını nereden alıp yaptılar Lafarge. Lafarge kimin bir fabrikası Fransızların. Ey Fransa, sen önce bunun bedelini öde. Siz, terör örgütlerine yardım yataklık yapan bir yönetimsiniz" ifadelerine yer verdi.
30.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nı bitirecek tek şartı açıkladı AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin yaptırım kararı hakkında "Suriye'deki gelişmeler sebebiyle bizi ekonomik yaptırımla tehdit edenlere 'azdan az gider, çoktan çok gider' diyoruz" dedi. Barış Pınarı Harekatı kapsamında şu ana kadar bin 220 kilometrekare alanın terörden temizlendiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, harekatın sona ermesi için tek şartı açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hemen bu gece tüm teröristler silahlarını malzemelerini her şeylerini bırakıp, kurdukları tuzakları imha edip belirlediğimiz güvenli bölgeden dışarı çıksınlar" ifadesini kullandı.
16.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suriye' açıklaması: Hedefimiz belli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Suriye' açıklaması: Hedefimiz belli Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Harekat hedeflerine ulaşana kadar devam edecek. Hedefimiz belli, herhangi bir yaptırım konusunda endişemiz yok. Sahadaki gelişmeleri koordine etmek için ABD ve Rusya ile görüşüyoruz' dedi.
15.10.2019 Siyaset
Teröristleri koruma derdindeler! ABD çekildi ama...
Teröristleri koruma derdindeler! ABD çekildi ama... ABD ordusunun Suriye'den çekilme hazırlığı yaptığı sırada terör örgütü YPG/PKK'ya desteğini sürdüreceğini duyuran Fransa, çoğu askeri noktada ABD imkanlarından yararlanıyor.
26.12.2018 Dünya
İşte PKK'nın Münbiç kadrosu
İşte PKK'nın Münbiç kadrosu PKK/PYD’nin işgal ettiği Münbiç’te tüm kararlar Kandil’in atadığı teröristler tarafından alınıyor. Belediye, asayiş, istihbarat ve maliyeyi yöneten teröristlerin isimlerine ulaşıldı. ABD’nin adamı olarak bilinen Cemil Mazlum’a sözde "Genelkurmay Başkanlığı" sıfatı verilmiş. Elebaşları halkın tepkisinden çekindikleri için ABD’ye ait zırhlı araçlarla dışarı çıkabiliyor.
25.09.2018 Dünya
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı!
PKK’nın suç defteri ortaya çıktı! Terör örgütü PKK’nın Afrin’de oluşturduğu sözde maliye kayıtlarına ulaşıldı. PKK’nın 5 yıl süren Afrin işgaline dair önemli bilgilerin yer aldığı kayıt defterinde örgütün yıllık 600 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği ortaya çıktı. Yine defter kayıtlarına göre örgüt, TSK’ya karşı inşa ettirdiği tünellere 4 milyon dolar ödemiş.
19.07.2018 Dünya
Koalisyondan "Fransa-PKK/YPG iş birliği" itirafı
Koalisyondan "Fransa-PKK/YPG iş birliği" itirafı ABD öncülüğündeki DEAŞ Karşıtı Koalisyon, Fransız özel kuvvetlerinin, Suriye'nin Daşişa kasabasında terör örgütü PKK/YPG'nin ana omurgasını oluşturduğu SDG ile iş birliği içinde olduğunu kabul etti.
18.06.2018 Dünya
YPG'yi destekleyen Fransız askerlerine şok!
YPG'yi destekleyen Fransız askerlerine şok! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'yı destekleyen Fransız askerleri, Kamışlı kentinde Esed rejimi kontrol noktasında sorguya çekildi.
17.05.2018 Dünya
Fransız ordusu YPG/PKK'yla iş birliğini artırdı
Fransız ordusu YPG/PKK'yla iş birliğini artırdı Fransız ordusu, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda hareketliliğini ve örgütle temaslarını artırdı.
27.04.2018 Dünya
Şimdi de Fransız askeri devriyede!
Şimdi de Fransız askeri devriyede! Kuzey Suriye’de 5 noktaya konuşlanan Fransız Ordusu’na ait iki zırhlı araç Münbiç kırsalında görüntülendi. Fransız birliğinin, ABD’nin Sacur Çayı çevresinde yaptığı devriye görevini devralacağı iddia edildi
10.04.2018 Gündem
YPG’nin yeni ‘dostu’ Fransa
YPG’nin yeni ‘dostu’ Fransa Macron’un YPG-PKK’lı teröristleri Elysee Sarayı’nda ağırlamasından sonra, Suriye’de de kol kola oldukları ortaya çıktı. Uydu görüntülerine göre Fransız üssüne 418 metre uzaklıkta terör örgütünün tünelleri var
31.03.2018 Dünya
Fransız askerleri YPG/PKK'yla işbirliği içinde
Fransız askerleri YPG/PKK'yla işbirliği içinde Fransız ordusu, Suriye'nin kuzeyinde, terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki bölgede 5 askeri üste varlık gösteriyor.
30.03.2018 Dünya
‘Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın!’
‘Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın!’ Afrin’de TSK’nın karşısına kimin çıktığına bakılmadan gereğinin yapılacağı mesajını veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu iş için birilerinden icazet alacak değiliz. Ejderhayı yarı canlı bırakmayacaksın. Öyle veya böyle bitecek bu iş” dedi
28.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lafarge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lafarge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.