Laf Bende Kalmasın

Laf Bende Kalmasın

Son dakika Laf Bende Kalmasın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Laf Bende Kalmasın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Laf Bende Kalmasın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laf Bende Kalmasın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laf bende kalmasın gelişmeleri de dahil olmak üzere 16 laf bende kalmasın haberi bulunmuştur. Tüm laf bende kalmasın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bunlarınki neyin cesareti
Bunlarınki neyin cesareti Şovmen Mehmet Ali Erbil, ‘Laf Bende Kalmasın’ programına konuk oldu, son dönem komedi filmlerini topa tuttu.
18.01.2018 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şok yorumlar!
Mehmet Ali Erbil'den şok yorumlar! Mehmet Ali Erbil, Laf Bende Kalmasın programına canlı yayında bağlandı ve Türk sineması adına ilginç açıklamalarda bulundu.
18.01.2018 Magazin
'Böyle bir döneklik ilk kez görüyorum!'
'Böyle bir döneklik ilk kez görüyorum!' Yeşim Salkım, "Laf Bende Kalmasın" isimli canlı yayınında Seren Serengil'e yönelik sert açıklamalarda bulundu.
17.01.2018 Magazin
Demet eşiyle mutsuz!
Demet eşiyle mutsuz! LAF Bende Kalmasın programında yorumcu olan Yeşim Salkım (49), Demet Akalın’a demediğini bırakmadı.
26.12.2017 Magazin
'Demet Akalın meydanı boş buldu'
'Demet Akalın meydanı boş buldu' Lifetime'da yayınlanan Laf Bende Kalmasın isimli magazin programının yorumcularından Yeşim Salkım, Demet Akalın'ın kendi içinde mutsuzluk yaşadığını ve bunun etkilerini başka insanlardan çıkardığını iddia etti.
25.12.2017 Magazin
Çok ağır sözler: Bana bak eski kaşar...
Çok ağır sözler: Bana bak eski kaşar... Kıvılcım Ural'ın yaptığı zehir zemberek açıklamalardan sonra gözler eski model Seçkin Piriler'e çevrilmişti. Seçkin Piriler'den çarpıcı açıklamalar geldi.
22.12.2017 Magazin
Seçkin Piriler ayrıldı!
Seçkin Piriler ayrıldı! Eski manken Seçkin Piriler’in, sunucusu olduğu ‘Laf Bende Kalmasın’ programının sunuculuğundan ayrıldığı iddia edildi.
18.12.2017 Magazin
Yeşim Salkım’ın acı kaybı!
Yeşim Salkım’ın acı kaybı! Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım sosyal medya hesabından, anneannesinin vefat ettiğini duyurdu.
11.12.2017 Magazin
Avukatından 'boşanma' açıklaması!
Avukatından 'boşanma' açıklaması! Amerika'da yargılanan Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in, boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının avukatından gelen açıklamayı duyurdu.
30.11.2017 Magazin
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ve gerçek ortaya çıktı? Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte cevabı...
27.11.2017 Magazin
Hepiniz özür dileyeceksiniz!
Hepiniz özür dileyeceksiniz! Yeşim Salkım, yorumculuk yaptığı programda kendisini hedef aldığını düşündüğü Seda Sayan ve Kerimcan videosu hakkında çok sert konuştu. Salkım; “Saray soytarıları vardı bilir misiniz? İşte sizin de onlardan farkınız kalmadı. Hepiniz özür dileyeceksiniz” dedi
18.11.2017 Magazin
Kıvılcım'a tazminat davası
Kıvılcım'a tazminat davası Seçkin Piriler, evli olduğu dönemde eski eşi Kaan Tangöze ile birlikte olan Kıvılcım Ural’a tazminat davası açacağını söyledi.
16.11.2017 Magazin
Ekranın yeni 3’lüsü
Ekranın yeni 3’lüsü Lifetime TV, hafta içi her sabah ekranlara gelecek yeni magazin programı “Laf Bende Kalmasın” için geri sayıma başladı.
4.11.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 15 Temmuz mesajı: Milletimiz destan yazdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programında önemli açıklamalarda bulundu. Milletimizin 15 Temmuz'da destan yazdığını ve darbe girişimini akamete uğrattığını söyleyen Erdoğan "Farklı dönemlerde farklı kisveler altında sahnelenen sinsi oyun 15 Temmuz gecesi milletimizin iman dolu göğsüne çarparak yerle yeksan oldu" ifadelerini kullandı.
15.07.2022 Siyaset
Petek'in annesiyle aşk yaşadı mı?
Petek'in annesiyle aşk yaşadı mı? Can Tanrıyar şok iddiaya bu röportajla yanıt verdi...
26.12.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Laf Bende Kalmasın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laf bende kalmasın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.